16.2 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCentrele de examen si corectura pentru capacitate si bacalaureat au fost stabilite

Centrele de examen si corectura pentru capacitate si bacalaureat au fost stabilite

Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ) Mehedinti a stabilit centrele de examen si corectura pentru examenele de capacitate si bacalaureat, a doua sesiune, care se va desfasura in perioada 19-21 august.

Pentru examenul de capacitate au fost stabilite patru centre in municipiul Drobeta Turnu Severin: centrul nr. 1, organizat la Scoala Generala nr. 2, la care vor participa elevi de la Scolile generale 1, 2, 3, Grupul Scolar nr. 3, Liceul Pedagogic, Liceul „I. St. Paulian“, Grupul Scolar „D-l Tudor“, Scoala nr. 11 si citeva scoli din fostul raion Drobeta Turnu Severin. Centrul nr. 2 a fost organizat la Scoala „Theodor Costescu“, unde vor participa elevi de la scolile 7, 8 si 15, din Drobeta Turnu Severin, precum si elevi de la scolile cu clasele I-VIII, din Orsova, Godeanu si Malovat.

La centrul nr. 3 vor sustine examen elevii de la Scolile 4, 5, 13, Simian, Cerneti, Hinova, Bistrita, Grupul Scolar Constructii Montaj, iar la Centrul nr. 4, organizat la Scoala generala 6, vor participa elevi de la Scolile 10, 14, 9, Halinga, Izvorul Birzii, Cazanesti, Pirvanesti, Pirlagele. Alte trei centre au fost organizate in judet.

„Centrul nr. 5 a fost stabilit la Scoala «Mihai Viteazul» din Strehaia si aici participa elevii de la scolile din fostul raion Strehaia; Centrul nr. 6 va fi la Scoala cu clasele I-VIII, din Vinju Mare, unde vor participa elevi de la scolile din fostul raion Vinju-Mare si de la scolile din Cujmir, Patulele, Girla Mare, Gogosu.

Ultimul centru a fost organizat la Scoala generala din Baia de Arama si aici vor participa scolile din fostul raion Baia de Arama. Va exista un singur centru de corectura, la Grupul Scolar «Decebal», pentru toate cele 1.275 de lucrari.

La bacalaureat, vom avea doua centre de examen – la Liceul «Domnul Tudor» si la Grupul Scolar Constructii-Montaj, iar centrul de corectura a fost stabilit la Liceul Economic“, a spus Stelian Petrescu, inspector general adjunct la ISJ Mehedinti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS