Un campionat internaţional de gătit în aer liber, aflat la prima ediţie, se desfăşoară până duminică, în localitatea Gilău, lângă Cluj-Napoca. Cei 65 de concurenţi se bat pentru premiul cel mare de 1.000 de euro. Concurenţii vor fi notaţi de un juriu internaţional, din care fac parte maestrul gastronom Karl Jones, un reprezentant al Fundaţiei Fifteen Cornwall din Marea Britanie, care a fost înfiinţată de cunoscutul Jamie Olivier, precum şi Zeki Acykoz, maestru gastronom din Turcia. Preşedintele juriului este canadianul Robert Rainford, starul emisiunii „License to Grill”.
Concursul a început astăzi şi va avea două categorii, gătitul în aer liber şi o expoziţie de artă culinară. Prima categorie conţine patru secţiuni – ceaun, plită, grătar şi mâncare vegetariană.
Campionatul Internaţional de Gătit în Aer Liber a început la Cluj
ȘTIRI VIDEO GdS
Ultimele stiri
Toate
- Toate
- Administratie
- Admitere
- Advertoriale
- Afaceri de succes
- Agricultura
- Auto
- Autostrada Olteniei
- Bacalaureat
- Bancuri
- Bani & Afaceri
- Bani Europeni
- Baschet
- Black Friday
- Casa si gradina
- Cultura
- Diete si fitness
- Dolj
- Educatie
- Europa
- Eveniment
- Featured
- Finante
- Fotbal
- Gadgets
- Gaming
- Gazeta mea
- Gorj
- Handbal
- Horoscop
- Imobiliare
- International
- Interviu
- Investigatii
- IT&C
- Local
- Magazin
- Mama si copilul
- Medicina
- Mehedinţi
- Mobile
- National
- Olt
- Oltenia Business
- Opinii
- Politica
- Publireportaj
- Razboi Ucraina
- Retete culinare
- Sanatate
- Sport
- Stiri mondene
- Tehnologie
- Tenis
- Vacante si calatorii
- Vâlcea
- Viata sanatoasa
- Volei