21.6 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljÎmpuşcat de un om al legii

Împuşcat de un om al legii

Un bărbat din comuna doljeană Drănic, care îşi luase la bătaie părinţii, a fost împuşcat în picior, duminică seară, după ce a încercat să lovească şi poliţistul care a venit să aplaneze conflictul.

Conform IPJ Dolj, poliţiştii au fost anunţaţi prin 112 că Virgil Goaţă, de 35 de ani, din localitate, îşi bate părinţii. „Apelul a venit din partea fiicei unui bărbat din localitate, care a reclamat faptul că tatăl ei îi bătea pe bunici. Un poliţist s-a deplasat imediat la faţa locului pentru a aplana conflictul, însă a fost ameninţat“, a declarat comisarul-şef Liviu Ţiulescu, adjunctul şefului IPJ Dolj. După ce a ajuns la faţa locului, agentul Alin Cristi Bănică, poliţist în cadrul Postului de Poliţiei Drănic, a fost agresat de Goaţă, care a început să arunce cu cărămizi şi pietre înspre el. Agresorul a ieşit apoi din gospodărie şi a încercat să-l lovească pe poliţist cu o prăjină de circa doi metri lungime. Cum bărbatul nu s-a liniştit, agentul a tras patru focuri de avertisment în plan vertical, după care a tras încă două cartuşe spre Goaţă, unul dintre ele nimerindu-l în gambă.

Victima a fost transportată la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale, fiind în afara oricărui pericol. Poliţiştii au stabilit că bărbatul o bătuse pe mama sa, după care îşi legase tatăl în grajd şi-l bătuse şi pe el.

Virgil Goaţă a fost reţinut şi se află în arestul IPJ Dolj, fiind cercetat pentru comiterea infracţiunilor de ultraj, lipsire de libertate, lovire şi alte violenţe. Conducerea IPJ Dolj a declarat că agentul Alin Cristi Bănică a acţionat legal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII