17.9 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalSoacră şi ginere, grav răniţi într-un accident

Soacră şi ginere, grav răniţi într-un accident

OLT. Un bărbat şi o femeie au fost grav răniţi într-un accident rutier care s-a petrecut sâmbătă, în jurul orei 20.40, pe raza localităţii Scorniceşti. Dacia Supernova cu numărul de înmatriculare OT-77-GTT circula dinspre Scorniceşti spre Slatina. Şoferul maşinii, Lucian Cristian Frailili, de 33 de ani, din Scorniceşti, a încercat să depăşească o autospecială Iveco, cu numărul de înmatriculare TM-24-NLS, care se angajase într-un viraj stânga. Şoferul autospecialei, Cătălin Nicuşor Matei, de 32 de ani, din Buziaş, intenţiona să vireze la stânga pentru a intra la o benzinărie. În acel moment, conducătorul Supernovei nu s-a asigurat şi a intrat în coliziune cu autospeciala care transporta îngheţată.
Şoferul Daciei şi soacra acestuia, Mioara Şerban, de 44 de ani, din Potcoava, au fost grav răniţi.
Pentru scoaterea şoferului dintre fiarele contorsionate ale maşinii a fost nevoie de intervenţia pompierilor de la descarcerare. Cei doi au fost internaţi la Secţia de Terapie Intensivă. Mioara Şerban a fost diagnosticată cu traumatism toracic, membru superior drept, traumatism cranian, fractură deschisă de antebraţ drept, iar ginerele ei a suferit o fractură de femur drept.  
„În cauză s-a dispus dosar penal. Se fac cercetări pentru stabilirea vinovăţiei, urmând ca după definitivare să se dea o soluţie legală“, a spus Nicolae Cărămizaru, din cadrul Serviciului de Poliţie Rutieră.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS