16.2 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024

Horoscop

Berbec

Horoscop de weekend

Berbecii vor fi extrem de schimbători, iar acest lucru le va afecta atât viaţa profesională, cât şi cea de cuplu. Însă, cine îi iubeşte, trebuie să-i ia aşa cum sunt. O tentativă de împăcare cu o persoană cu care au rupt legătura va eşua. O veste bună legată de viaţa de familie îi va binedispune.

Horoscop săptămânal

Nu puteţi să vă comportaţi deschis, sunteţi foarte critic, foarte rezervat, foarte închis în dumneavoastră şi aveţi tendinţa de a-l judeca în permanenţă pe partener sau îl bănuiţi de tot felul de intenţii nesincere, pe care
s-ar putea să nu le aibă în realitate. Sunteţi gelos, posesiv, îl doriţi numai pentru dumneavoastră, ceea ce va crea o atmosferă neplăcută în cuplu. Persoana iubită nu doreşte să devină proprietatea dumneavoastră, aşa cum daţi de înţeles, limitându-i toate mişcările. Nu comunicaţi eficient în cuplu.

Taur

Horoscop de weekend

Taurii vor avea unele probleme de comunicare în zilele următoare, iar acest lucru va duce la conflicte în cuplu. Trebuie să fie atenţi la ce spun şi cum spun, pentru că s-ar putea să fie înţeleşi greşit. Vor exista dezamăgiri legate de anturaj, de relaţiile cu prietenii, mai ales cu cei pe care-i considerau foarte apropiaţi.

Horoscop săptămânal

Simţiţi că aţi ajuns într-un punct mort, din care nimic nu se mai urneşte. Veţi avea multe piedici şi întârzieri în activitatea de zi cu zi. Deşi credeţi că sunteţi foarte aproape de finalizarea unui proiect, vă treziţi în faţa unui obstacol care va amâna serios finalul. Colegii născuţi în zodii de aer (Gemeni, Balanţă, Vărsător) vă pun numai beţe în roate, deci nu veţi simţi că înaintaţi în direcţia dorită. Ar fi chiar de preferat să staţi o perioadă pe margine, fără să vă mai implicaţi în nimic, deci luaţi-vă concediu sau staţi departe de orice problemă profesională importantă, pentru că lucrurile nu ies aşa cum ar trebui.

Gemeni

Horoscop de weekend

Weekendul Gemenilor va fi excelent sub raport financiar. Chiar dacă nu vor avea curând buzunarele pline, proiectele lor menite să le aducă mai mulţi bani vor începe să se concretizeze. În dragoste, îi aşteaptă o perioadă plină de pasiune, propuneri picante şi momente intense. Cei care au avut necazuri recent vor primi un semn că lucrurile se îndreaptă.

Horoscop săptămânal

Este o perioadă fericită. Poate fi vorba de călătorii importante (vizite de la amici străini sau invitaţii în străinatate), de mari realizări personale (reuşita la examene sau concursuri, evidenţiere într-un colectiv, promovare, faimă la un nivel mai larg, deci poate fi vorba de o reuşită cu implicaţii naţionale sau chiar internaţionale), o invitaţie la o nuntă sau o veste de căsătorie/naştere. Poate apărea în viaţa dumneavoastră persoana care v-ar putea deveni mai târziu partener de viaţă (în cazul în care nu sunteţi căsătorit) sau chiar puteţi face/primi o cerere în căsătorie.

Rac

Horoscop de weekend

Sănătatea le va da bătăi de cap Racilor. Câteva veşti bune date de prieteni îi vor însenina, dar nu trebuie totuşi să amâne o vizită la doctor. Pentru acest sfârşit de săptămână se preconizează călătorii plăcute. Banii vin la timp, dar nu aşa de mulţi cât era de aşteptat.

Horoscop săptămânal

Banii vi se scurg printre degete, nu reuşiţi să-i administraţi corect, ci sunteţi tentat să-i risipiţi pe fleacuri care în scurt timp se vor dovedi inutile. Este o săptămână instabilă, când sumele care vă parvin sunt aproape nesemnificative, ba chiar e posibil să fie ceva mai mici ca în perioada anterioară, deci trebuie să fiţi foarte atent. Rezumaţi-vă la cheltuielile obişnuite, cele de rutină, nu vă hazardaţi la nimic nou, la nimic măreţ, la nimic îndrăzneţ, pentru că
s-ar putea să nu aveţi banii respectivi la momentul necesar. Trebuie să vă mulţumiţi cu ce aveţi sau ce primiţi, chiar dacă e mult sub aşteptări. Nu vă aşteptaţi la minuni în privinţa banilor, pentru că şansele vor lipsi cu desăvârşire.

Leu

Horoscop de weekend

Leii vor alege să se relaxeze mai mult, să se ocupe de partenerul de cuplu şi de prieteni şi să mai lase problemele la o parte. Să nu exagereze totuşi, pentru că li se va da mult de muncă (sau studiu) şi, dacă trag tare acum, au şanse să reuşească. Randamentul lor intelectual nu va fi excepţional, dar nu vor avea de ales.

Horoscop săptămânal

E o perioadă în care trebuie să fiţi mereu în priză, mereu pe drumuri, să nu vă prindă nici o zi în acelaşi loc. E posibil să fiţi trimis de la o instituţie la alta, dintr-un birou în altul, pentru a rezolva problemele de serviciu, sau e chiar momentul unei delegaţii sau deplasări în interes profesional. E posibil să staţi departe de serviciu o perioadă pentru că aveţi treburi de pus la punct prin alte oraşe sau ţări, chiar şi fără a avea vreo legătură cu slujba. Mobilitatea va caracteriza toate acţiunile acestor zile.

Fecioară

Horoscop de weekend

Pentru Fecioare e, din nou, un weekend foarte bun. Le aşteaptă nişte schimbări importante (în bine), mai ales pe plan profesional. Vor exista şi mici conflicte cu unele persoane cu care lucrează, dar vor fi eclipsate de toate celelalte lucruri bune care li se întâmplă Fecioarelor. În dragoste, toate întrebările lor vor primi răspunsuri şi, cel mai probabil, vor fi cele pe care doreau să le audă.

Horoscop săptămânal

Primiţi veşti de departe, dar care pot avea legătură cu sume de bani care provin de la alte persoane sau chiar moşteniri. Puteţi primi scrisori, acte, documente importante. Din alt punct de vedere, poate apărea o ispită pentru o aventură erotică. Puteţi afla, în anumite împrejurări, secrete ciudate despre unele persoane. Descoperiţi ceva uitat sau pierdut de mult, ceva îngropat sau ascuns. Există şi un potenţial de risc, mai ales în legătură cu accidentele, deci mare atenţie, ca nu cumva dintr-o imprudenţă să se işte un incident care v-ar putea cauza mari probleme. Risc de arsuri sau alte probleme în legătură cu focul.

Balanţă

Horoscop de weekend

Pentru Balanţe, weekendul va fi destul de liniştit, dedicat vieţii de familie şi de cuplu. Această perioadă de respiro e necesară, pentru că va fi urmată de una de agitaţie. Relaţiile interumane vor fi foarte bune în aceste zile. Mici nelinişti financiare le vor mai da bătăi de cap, dar şi acestea se vor rezolva în foarte scurt timp.

Horoscop săptămânal

Sunteţi cam neatent cu banii, cu proprietăţile sau cu alte chestiuni financiare, fapt ce poate provoca greşeli copilăreşti, pentru care va trebui să răspundeţi. Sunteţi destul de schimbător şi capricios, inconstant în comportament, cei din jur neştiind niciodată în ce pasă vă găsesc. Aveţi tendinţa de a lua decizii în joacă, fără prea mult simţ al răspunderii. Aveţi chef de distracţii şi uneori vă copleşeşte lenea. Mâncaţi sau cheltuiţi fără să chibzuiţi şi puteţi avea probleme trecătoare de digestie. Inclusiv în plan amoros sunteţi tentaţi să vă jucaţi prea mult cu sufletul celuilalt…

Scorpion

Horoscop de weekend

Deşi vor avea multe de făcut, Scorpionii se vor dovedi cam indolenţi în zilele următoare. Se vor apuca de lucru pe ultima sută de metri şi vor deveni stresaţi. Nu e cazul, pentru că au multă putere de muncă şi vor reuşi să se adune. Dragostea merge foarte bine, mai ales pentru cei singuri, pentru că aceştia au toate şansele să cunoască pe cineva interesant.

Horoscop săptămânal

Şansa e de partea dumneavoastră, puteţi câştiga nişte bani, vi se poate face o ofertă tentantă, puteţi primi nişte veşti promiţătoare pentru viitor sau se pot ivi ocazii foarte profitabile pentru dumneavoastră. Aveţi parte de realizări trecătoare. Simţiţi un impuls nou într-o direcţie care pare a fi foarte avantajoasă. Multe aspecte, până acum problematice, vor cunoaşte ameliorări semnificative. Puteţi primi veşti interesante despre viitor prin intermediul unor persoane tinere. Aveţi legături cu persoane care încă studiază sau puteţi afla veşti legate de rezultate importante la examene, studii, concursuri, interviuri de angajare, burse etc.

Săgetător

Horoscop de weekend

Săgetătorii se joacă în dragoste cu focul. Se ştie că le plac relaţiile complicate, dar, de data aceasta, vor reuşi să le încâlcească de tot. Sunt preocupaţi mereu de jocuri amoroase. La acest sfârşit de săptămână vor reuşi să rezolve o problemă financiară foarte stresantă. E foarte posibil să primească o veste de la o dragoste mai veche.

Horoscop săptămânal

Este o perioadă în care trebuie să daţi dovadă de concentrare şi capacitate de muncă pe perioade îndelungate. Rezistenţa şi consecvenţa trebuie să vă caracterizeze munca în această perioadă. Rămâneţi fidel ideilor dumneavoastră şi drumului pe care aţi pornit, nu schimbaţi nimic din mers, pentru că sunteţi pe calea cea bună, chiar dacă nu simţiţi asta tot timpul… Cu puţină răbdare şi încredere în rezultatele muncii, veţi atinge şi succesul, numai că acesta va întârzia o vreme. Nu disperaţi şi nu abandonaţi. Chiar dacă nu se întrevede încă finalul căutărilor dumneavoastră, puteţi fi sigur că ceea ce faceţi este de succes şi într-o zi veţi culege roadele.

Capricorn

Horoscop de weekend

Pe orice vor pune mâna Capricornii va ieşi bine. Acest lucru va fi remarcat şi răsplătit pe măsură, aşa că şi buzunarele lor vor fi pline. În dragoste, li se va cere să dea dovadă de mai multă inţiativă şi să acorde mai multă atenţie relaţiei, mai ales dacă s-a cam instalat rutina, dar nu vor exista certuri. Un mesaj transmis greşit de cineva din anturaj va da naştere unui mic conflict.

Horoscop săptămânal

Este o atmosferă foarte plăcută în relaţia cu prietenii şi cu familia, mai ales cu cei de pe alte meleaguri (din ţări străine). Găsiţi tot felul de motive de a comunica permanent cu aceştia, mai ales prin telefon sau e-mail. Nu apar veşti proaste sau motive de întristare, ci este o perioadă foarte bună. Comunicaţi mult în limbi străine, intraţi în contact cu colegi cu care aveţi aceleaşi preocupări şi idealuri înalte în plan educaţional sau spiritual. Poate ajungeţi mai des decât de obicei prin locuri cu încărcătură spirituală.

Vărsător

Horoscop de weekend

Weekendul Vărsătorilor va fi dedicat iubirii. Atât cei singuri, cât şi cei cuplaţi vor avea mare succes la sexul opus, de parcă ar fi unşi cu miere. Desigur, pentru cei care au deja o relaţie, acest succes nu prea va fi pe placul partenerilor şi se vor isca nişte certuri pasionale. De bani nu se vor putea plânge, pentru că vor fi răsplătiţi pentru un serviciu făcut mai demult.

Horoscop săptămânal

Problemele de la serviciu par să cunoască o stabilizare. Este un moment liniştit, fără probleme majore, şi veţi simţi că săptămâna trece uşor, fără să întâmpinaţi piedici sau sarcini neplăcute. Chiar şi vechile probleme par să găsească acum o rezolvare, măcar provizorie, şi deci multe aspecte vor reveni la normal, oferindu-vă o perioadă liniştită la serviciu. Cele mai bune contacte le puteţi avea cu cei născuţi în zodii de apă (Rac, Scorpion, Peşti), pentru că aceştia vă oferă calmul şi deschiderea de care aveţi nevoie.

Peşti

Horoscop de weekend

Peştii vor avea o viaţă socială foarte activă în zilele următoare, situaţie de care vor profita pentru a obţine nişte avantaje profesionale. Şi bine fac, pentru că nu e exclus să întâlnească pe cineva care le poate oferi o şansă sau o informaţie preţioasă. Să fie foarte atenţi în dragoste, pentru că o persoană va încerca să le influenţeze negativ relaţia. Vor reuşi să adune banii necesari pentru a face o achiziţie la care au visat mult.

Horoscop săptămânal

Partenerul de suflet, prietenii din grupul de interese din care faceţi parte (club, echipă sportivă, trupă de teatru etc.) sau copilul vă cauzează o mare dezamăgire sau aveţi un motiv serios de suferinţă din cauza acestora. Puteţi afla veşti proaste legate de bani cheltuiţi fără chibzuinţă (jocuri de noroc, de exemplu) sau de eşecuri în diverse acţiuni care implică o oarecare competitivitate (examen, meci, concurs). Atmosfera poate fi apăsătoare la un moment dat şi există risc de îmbolnăvire, mai ales pe sistem nervos, din cauza stresului şi a oboselii. Nu sunteţi o companie prea plăcută, aveţi tendinţa de a fi negativist şi fatalist.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS