18.3 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024

Horoscop

 Berbec
Ceea ce ar fi trebuit să vă ajute mai mult vă încurcă, deci mai bine refuzaţi sprijinul aşa-zişilor prieteni. Cel care vă întinde astăzi o mână, aparent cu intenţii bune, nu este o persoană competentă, ci poate să strice tot ce aţi clădit. Mai bine lucraţi pe cont propriu, atât cât vă pricepeţi, decât să cereţi sfaturi de la cei care se laudă că ştiu ce trebuie făcut, dar de fapt nu ştiu nimic.

 Taur
Nu puteţi să savuraţi pe deplin o reuşită, de parcă aveţi, pe undeva, şi un preţ de plătit pentru ea. Poate fi ca un vis împlinit, dar trebuie să renunţaţi la altceva pentru a-l obţine. O bucurie poate fi însoţită de o suferinţă, un succes de o pierdere, sau ceea ce acum vă bucură peste câteva clipe poate deveni motiv de îngrijorare. Nu vă bucuraţi înainte de vreme.

 Gemeni
Este o zi perfectă pentru viaţa de familie şi dacă v-aţi găsi mai mult timp pentru a sta de vorbă cu partenerul de viaţă, cu părinţii sau cu copiii dumneavoastră aţi fi cel mai câştigat. Discuţiile sunt vii, tonice, vă faceţi planuri de viitor împreună şi vă place felul în care toţi contribuiţi la atingerea unor vise comune.

 Rac
Prindeţi un fals prieten cu cioara vopsită, deşi minciuna lui a durat cam mult până să fie demascată. V-aţi lăsat influenţat de vorbele lui mieroase, nu aţi avut curajul până acum să verificaţi ce vă spune şi când descoperiţi adevăratele sale intenţii, sunteţi de-a dreptul revoltat. Luaţi decizii drastice, chiar de-ar însemna să-i daţi papucii pentru totdeauna, dar nu-l puteţi ierta.
 

Leu
Puteţi profita din plin de liniştea acestei zile pentru a vă ocupa de alte planuri mult mai plăcute decât cele cu care v-aţi obişnuit. Se iveşte şansa unei petreceri, a unei întâlniri cu un grup mai mare de persoane, unde vă veţi simţi foarte bine. Chiar dacă nu sunteţi în apele dumneavoastră din cauza unei probleme de sănătate, veselia celor din jur este molipsitoare şi vă reveniţi repede la normal.

 Fecioară
Iubirea este tot ce vă preocupă astăzi cu adevărat. Sunteţi îndrăgostit, visător, cu capul în nori şi toate vi se par atât de frumoase doar pentru că iubiţi sau sunteţi iubit. Gesturile de afecţiune sunt la cote maxime, deci vă puteţi aştepta la declaraţii de amor dintre cele mai înfocate, la priviri languroase de la vreun admirator secret sau la întâlniri de taină cu cel care vă atrage.

 Balanţă
Pregătiţi o călătorie ceva mai lungă şi nu puteţi pleca la drum fără să fiţi sigur că totul este conform planurilor. Vă interesaţi cu privire la traseu, la trafic, la costurile deplasării, la ceea ce vă aşteaptă la destinaţie şi abia după ce veţi aranja totul veţi porni la drum. Abia aşteptaţi să plecaţi, pentru că vă atrage ceea ce vă aşteaptă la destinaţie!

Scorpion
Banii nu sunt pe un teren prea sigur şi, pentru că depindeţi de ei, sunteţi dezamăgit şi trist. Toate gravitează în jurul acestor sume care v-ar fi necesare dar, pentru că deocamdată nu aveţi de unde face rost de ele, vedeţi totul în negru. Nu fiţi chiar atât de abătut, este posibil să se ivească o şansă de a vă mări veniturile exact când şi de unde vă aşteptaţi mai puţin, deci fiţi pe fază!

 Săgetător
Nu vă puteţi înţelege deloc cu cei mai în vârstă, care nu sunt de acord cu modul dumneavoastră mai impulsiv şi mai grăbit de a rezolva unele lucruri. Ei vor să vă arate că răbdarea şi lentoarea sunt cele mai bune soluţii de a ajunge la un anumit ţel, pe când dumneavoastră bateţi fierul cât e cald, dorind să ajungeţi rapid la rezultate.

 Capricorn
Intervenţia unei persoane autoritare, cu funcţie sau cu influenţă se va dovedi a fi cheia problemei care vă preocupă. Singur v-ar fi fost mai greu să duceţi totul la capăt, pe când celălalt, prin natura poziţiei sale superioare, ajunge doar să dea un ordin şi totul s-a rezolvat imediat. Deţine legea sau puterea absolută în mână, iar dumneavoastră vă bucuraţi de ajutorul său.

 Vărsător
Vă simţiţi blocat într-o situaţie dificilă, care înaintează foarte greu, dar descoperiţi că nu mergeţi în direcţia cea bună. Schimbaţi macazul brusc şi vedeţi dintr-o dată cum totul redevine fluent, depăşind cu succes impasul. Ajunge doar să fiţi un pic mai curajos, să alegeţi căi moderne, originale, nebătătorite.

 Peşti
Este o zi plăcută, calmă, cu satisfacţii de ordin afectiv şi financiar deopotrivă. Sunteţi răsfăţat de gesturi de simpatie şi de cadouri frumoase, luat în seamă de cei care vă agreează, iar prezenţa dumneavoastră este dorită de multă lume. Jucaţi chiar un rol central în acţiunile multor colegi, care vor cere de la dumneavoastră un sfat, o părere sau o încurajare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS