23.9 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024

HOROSCOP

Berbec


Sunteti gata sa va afirmati in fata multimii la inceputul saptamânii, pregatit, bucuros si dornic de viata (si dragoste!). O posibila capcana: nerabdare când trebuie sa acordati putin timp. In jurul zilei de miercuri sau joi, prin folosirea unui pic de sarm, puteti obtine ceea ce vreti. Puneti-va ideile in practica, fiti suficient de diplomat si pot aparea noi oportunitati la orizont. Vineri si sâmbata nu sunt indicate pentru flirt! Aveti multe posibilitati de distractie – trebuie doar sa fiti amabil cu cei care se poarta urât cu dumneavoastra. Duminica va simtiti foarte legat de casa.


Taur


Daca va gânditi la ceva (sau la cineva?) nou, nu va pripiti la inceputul saptamânii. Verificati-va toate optiunile – unele noi s-ar putea sa apara miercuri sau joi. In mod spectaculos, o mare energie va inconjoara zilele astea si in materie de dragoste. Vineri sau sâmbata poate nu sunteti suficient de eficient, dar aveti o inteligenta emotionala incredibila. Ceilalti sunt uimiti de cât de bine ii cunoasteti. Duminica va petreceti timpul inconjurat de foarte multi oameni.


 Gemeni


Tot ce aspirati – fie un alt serviciu, o schimbare de locuinta sau o innoire in viata sentimentala – puteti obtine la inceputul acestei saptamâni. Un pont: alimentati-va cu energie de la cei care va inconjoara. Apoi, miercuri si joi reflecteaza asupra a ceea ce ati invatat. Poate fi o provocare sa va concentrati, dar puteti sa o faceti! O idila sau alte lucruri romantice pot sa apara vineri sau sâmbata – cu siguranta este multa agitatie in jur. Duminica relaxati-va si odihniti-va picioarele obosite.


Rac


La inceputul acestei saptamâni va este greu sa va stapâniti emotiile. Calmati-va, respirati adânc si implicati-va in niste activitati relaxante. Miercuri si joi nu uitati – perseverenta este cheia, fie ca este vorba de o chestiune profesionala, ceva legat de un prieten sau chiar o perspectiva romantica. Veti primi raspunsuri favorabile mai mult decât v-ati fi asteptat. Vineri sau sâmbata puteti participa la o petrecere si chiar daca nu va purtati prea indraznet toti ochii sunt pe dumneavoastra. Iesiti din carapacea dumneavoastra macar o data! Duminica stati foarte bine cu energia – ce vreti sa faceti?


Leu


In timp ce toti se agita la inceputul acestei saptamâni, dumneavoastra sunteti foarte bine dispus si plin de viata. In jurul zilei de miercuri sau joi, sunteti presat sa finalizati un proiect sau sa clarificati o situatie inainte de a trece la urmatorul lucru pe care il aveti de facut. Prietenii, petrecerile sau activitatile artistice ori sociale va capteaza intreaga atentie vineri sau sâmbata. Duminica va vine o idee minunata. Acordati-va putin timp pentru a visa cu ochii deschisi.


Fecioara


Ceea ce considerati o discutie curajoasa la inceputul saptamânii poate fi interpretat de altcineva ca o cearta. Fiti foarte atent mai ales la serviciu. In loc sa va inchideti in dumneavoastra, puteti fi inspirat sa va descoperiti sufletul, miercuri sau joi. Sa va impartasiti gândurile launtrice poate fi inspaimântator, dar merita. Vineri sau sâmbata sunteti mai receptiv decât cei din jurul dumneavoastra. Asta ii poate face sa se simta prost sau ii poate amuza; depinde de atitudinea dumneavoastra. Duminica este timpul perfect pentru o mica adunare.


Balanta


Sunteti dispus sa faceti un compromis cu un prieten, cu seful dumneavoastra, cu un coleg de serviciu sau cu partenerul la inceputul saptamânii? Daca asta se transforma intr-o cearta, miercuri sau joi sunt zile excelente pentru a o rezolva pe cale amiabila. Sunteti iertator si milostiv, iar asta ii face pe toti sa va aprecieze. Vineri sau sâmbata o conversatie poate deveni aprinsa pe plan intelectual, emotional, sau amândoua. Poate fi stânjenitoare, dar depasiti momentul. Dumnica nu este timpul pentru mari realizari, dar lucrurile simple va pot face mare placere.


Scorpion


Daca ati renuntat la regimul de fitness, reinnoiti-va angajamentul cu sanatatea dumneavoastra la inceputul saptamânii. Incepeti usor – chiar si o plimbare este un pas spre directia cea buna (si linistitoare, de asemenea). O oarecare situatie poate deveni tensionata miercuri sau joi si nu sunteti in masura sa o aplanati. Dar daca initiati un dialog care sa depaseasca impasul, veti demonstra putere si flexibilitate – mult mai bine decât sa apelati la forta. Fiti atent vineri si sâmbata; analizati foarte bine inainte de a actiona. Duminica, instinctul dumneavoastra joaca un rol foarte mare.


Sagetator


Va place sa va jucati la inceputul saptamânii, fie un joc fizic, fie unul care va pune mintea la incercare. Cheia este sa va implicati, nu doar sa priviti. In jurul zilei de miercuri sau joi, ajutati pe cineva (seful dumneavoastra, un prieten) atunci când se asteapta mai putin. Nu are nevoie de ceva important, dar intentia in sine conteaza foarte mult. Vineri sunteti foarte ocupat si nu obtineti stimularea mentala de care aveti nevoie. Faceti-va timp pentru a urmari un documentar. Duminica sunteti liber sa faceti tot ce va doriti.


Capricorn


Un amic sau un mentor va poate ajuta sa rezolvati ceva ce va ingrijoreaza la inceputul saptamânii. Luati initiativa – chiar si un mic pas va imbunatati situatia. Miercuri sau joi va aduce o imbunatatire importanta, posibil pe plan profesional sau sentimental, sau pur si simplu legat de starea dumneavoastra de spirit. Munciti mult si sunteti solicitat din greu zilele astea; când vine week-end-ul, va preocupati de planul intelectual sau personal. Duminica sunteti pregatit sa faceti o schimbare.


Varsator


Capacitatea dumneavoastra intelectuala este splendida la inceputul acestei saptamâni – va vin idei minunate si faceti conexiuni interesante. Impartasiti-va ideile cuiva care gândeste la fel si cine stie ce se va iesi? In jurul zilei de miercuri sau joi, viata dumneavoastra (sau gândirea dumneavoastra) poate parea plictisitoare, dar stati si reflectati cum puteti sa va recapatati vitalitatea. Apropo de vitalitate, vineri sau sâmbata sunteti gata sa zburati in zona romantica. Flirtul vi se pare ceva firesc acum. Duminica pierdeti vremea prin jurul casei.


Pesti


Cineva ascunde ceva la inceputul acestei saptamâni? Puteti fi chiar dumneavoastra? Incercati sa fiti deschis si lasati-va problemele si secretele sa iasa la lumina. Pâna miercuri sau joi aveti tendinta de a spune in gura mare tot ce va framânta – este indicat totusi sa va exprimati in soapta sau, poate, intr-un biletel de dragoste. Gasiti-va calea unica de exprimare, este mult mai buna decât cea comuna. Fiti atent vineri si sâmbata, puteti fi accidentat sau predispus unei greseli. Duminica va dedicati planului artistic, participati la un spectacol sau pur si simplu sunteti creativ.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS