22.5 C
Craiova
miercuri, 5 iunie, 2024

Horoscop

Berbec


La inceputul saptamânii s-ar putea sa nu puteti vedea dincolo de obstacolele care va stau in cale, dar, in pofida lor, veti gasi raspunsurile de care aveti nevoie. Câteodata, chiar si impresia ca aveti solutiile, fie ca de fapt le aveti sau nu, e mai importanta. Marti si miercuri, datorita firii dumneavoastra placute, veti obtine mult mai usor ceea ce va doriti decât v-ati astepta. Va miscati cu viteza, la propriu si la figurat. Joi si vineri, posibil sa intâmpinati unele dificultati, iar sâmbata va ocupati de problemele familiei. Duminica insa, faceti doar ce va place.


Taur


Luni, predispozitia dumneavoastra este in cea mai mare parte pentru dragoste, care pare sa aiba la rândul ei o slabiciune pentru dumneavoastra. Sincronizarea este excelenta. Daca in timp ce va plimbati va gânditi brusc la un prieten, s-ar putea sa dati de el trei metri mai departe. Marti si miercuri nu prea aveti timp de hoinareala, la cât de haotic este totul (un sfat: incercati sa nu luati nici o decizie importanta, mai ales in ceea ce priveste banii), dar joi si vineri aveti parte de prieteni, mâncare, siguranta, multumire si (probabil) mici jocuri. Sâmbata, incercati sa stati acasa si sa va ocupati de treburile aferente. Duminica, s-ar putea sa vi se ceara sa remediati o disputa.


Gemeni


Luni va doriti sa fi fost facut din otel, deoarece o intâmplare dificila va pune la incercare dârzenia. Combinati-va intelectul cu forta fizica si ar trebui ca totul sa fie in ordine. Marti si miercuri, jonglati intr-una, si nu cu lucruri obisnuite, ci cu tot felul de obiecte si situatii ciudate. Ceea ce aveti dumneavoastra nevoie – si nu veti avea parte joi si vineri, cu siguranta – este sa luati o pauza. In loc de asta, veti avea de arbitrat dispute, de pazit propriul teritoriu – din multiple puncte de vedere – si de calmat prieteni. Saptamâna intreaga se dovedeste obositoare. Abia duminica veti mai avea timp de dumneavoastra.


Rac


Luni, un grup de oameni devine centrul in jurul caruia va graviteaza gândurile. Prieteni, in cea mai mare parte: oameni in compania carora va place sa va petreceti timpul. Daca luati masa impreuna, comandati ceva deosebit: un ananas, sau o prajitura excelenta. Marti si miercuri, cantitatea de munca pe care o aveti de facut e de-a dreptul coplesitoare, dar joi aveti parte de noi inceputuri, de inspiratie, iar asta va determina sa incepeti si mai multe proiecte vineri si sâmbata. Lasati detaliile pe mai târziu. Motto-ul zilei de duminica: cu cât mai mult, cu atât mai bine!


Leu


Luni, ceea ce va frustreaza nu este faptul ca nu va place sa fiti o rotita intr-un mecanism – pur si simplu nu va place mecanismul din care faceti parte pe moment. Incercati sa scapati din acest ansamblu; cautati-va un nou grup social. Marti sau miercuri, daca cineva va invita la o petrecere, acceptati si exprimati-va entuziasmul. Joi si vineri reprezinta o reintoarcere la conservatorism pe plan social – de ce sa fiti atât de radical, la urma urmei? Sâmbata sunteti fericit, multumit, iar duminica e o adevarata utopie.


Fecioara


Luni, toata lumea trebuie sa faca trei pasi ca sa egaleze unul de-al dumneavoastra – si nu are nici o legatura cu lungimea picioarelor! Tintele dumneavoastra sunt mult mai sus decât ale tuturor si eficienta la fel. Parca sunteti vrajit. Marti si miercuri, dumneavoastra detineti controlul intregului dumneavoastra destin. Daca sunteti fericit, toata lumea in jurul dumneavoastra va fi la fel in aceste zile. De joi pâna sâmbata, lumea e mai putin de vis, dar duminica sunteti ocupat – intr-un fel placut.


Balanta


Luni, predomina lucrurile grele sau dificile. Incercati sa va menajati putin, sa va destindeti câte un moment. De exemplu, daca aveti discutii dificile, ascultati muzica dupa aceea. De marti pâna miercuri aveti multe despre care sa vorbiti – gasiti-va pe cineva, sau mai multe persoane prin rotatie, care sa fie lânga dumneavoastra in aceste zile. Joi, mai degraba munciti din umbra decât iesiti in fata. Vineri si sâmbata, oricât de mult v-ar placea sa incepeti un nou proiect, incercati sa evitati. Cineva are nevoie de un raspuns duminica si se bazeaza pe dumneavoastra sa i-l dati.


Scorpion


Luni, a intra in conflict deschis cu cineva nu e cea mai buna idee. Sigur, aveti si dumneavoastra mândria dumneavoastra, dar daca nu va opuneti, s-ar putea sa aveti alte avantaje. Flexibilitatea, consecventa, detasarea, toate acestea sunt calitati demne de luat in seama. Marti si miercuri, sunteti tentat sa va asumati niste riscuri financiare, ceea ce ar fi mult mai bine sa evitati. Vineri si sâmbata, dorintele vi se indeplinesc aproape de la sine, paradoxal, tocmai daca nu va straduiti prea mult. Duminica, fiti dumneavoastra insiva.


Sagetator


Luni, alegeti-va o singura situatie problematica – una referitoare la ceva la care tineti – si explicati-le celor din jur de ce e importanta pentru dumneavoastra. Marti si miercuri, sustineti si chiar conduceti o cauza, probabil intr-o privinta oarecum conservatoare. Joi si vineri, veti avea de discutat si de masurat implicarea altor persoane in diverse domenii. Sâmbata, punând intrebari atrageti mai usor interesul altora. Duminica, va avea loc o intâmplare fericita.


Capricorn


Luni ar trebui sa fie, inainte de toate, o zi distractiva. Daca mormanul de lucru de pe biroul dumneavoastra mai poate astepta, lasati treburile de o parte si faceti ceva mai amuzant. Marti si miercuri, marea incercare consta in a trece printr-o ceata de bârfe si elemente care vor sa va distraga de la ceea ce aveti de facut. Joi si vineri, faceti fata cu brio acestor probleme, datorita claritatii mintii dumneavoastra. Sâmbata e la fel de buna, la nivel de detaliu, ceea ce va determina sa va gânditi la ansamblu: scopuri pe termen lung, imaginea dumneavoastra peste vreo cinci ani, chestii de genul acesta. Duminica, e de preferat sa stati in preajma a cât mai putini oameni posibil.


Varsator


Luni, gasiti solutia unei probleme care va framânta de mult timp. E una dintre acele zile aproape miraculoase, ca in cartile cu povesti. Marti si miercuri, impresia de poveste pentru copii se va transforma intr-o poveste de dragoste. Joi si vineri, reveniti cu picioarele pe pamânt: lumea nu este un basm si responsabilitatile se tin lant. Sâmbata, faceti ceva activ, ceva bun pentru trupul dumneavoastra, pentru ca duminica o sa vreti sa stati acasa, compunând sau ascultând muzica.


Pesti


Luni, vedeti numai frumusete in jurul dumneavoastra, dar si o multime de iluzii. Inainte de a va lasa impresionat de cineva sau de ceva, asigurati-va ca respectivul chiar are calitatile care va atrag. Marti si miercuri, iluziile incep sa se destrame, lasându-va in postura de a face fata unei situatii frustrante: tot ce credeati ca era sigur apare acum sub semnul intrebarii. Joi si vineri va gasesc intr-o dispozitie teatrala, fiind chiar dumneavoastra cel care produce iluziile. Sâmbata e o zi romantica, dar duminica sunteti solitar.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS