29.3 C
Craiova
miercuri, 5 iunie, 2024

Horoscop

BERBEC


Se pare ca in aceasta perioada veti parcurge o „oaza“ de melancolie, total neproductiva si care va va insingura un timp. Sub influenta Lunii si a lui Pluton, gândurile cenusii va vor asalta nemiloase si relatiile de cuplu vor avea de suferit. Nici o noutate despre bani.


Sâmbata si duminica incercati sa va impuneti punctul de vedere, insa persoana careia vreti sa-i declarati razboi nu va pleca fara sa dea macar o batalie.


TAUR


Mercur este acum in semnul dumneavoastra, ceea ce inseamna ca veti fi mult mai capabili de a va exprima gândurile si punctul de vedere. Este momentul sa purtati discutii despre lucrurile care sunt importante pentru dumneavoastra, mai ales in prima parte a saptamânii.


Marte in Gemeni va pune pe gânduri in ceea ce priveste situatia dumneavoastra financiara. Va veti gândi tot mai mult la ce sa faceti pentru a câstiga bani. Este timpul sa faceti aranjamente pentru noi contracte sau sa puneti bazele unei afaceri noi.


GEMENI


Veti fi implicat in diverse evenimente care au drept scop strângerea de fonduri. Urmati-va intuitia daca vreti sa obtineti cele mai bune rezultate. Ideile dumneavoastra sunt bine puse la punct si usor de implementat. Lucrati la propriile planuri. Nu exagerati dând prea multa importanta lucrurilor. Santajul sentimental nu va face altceva decât sa creeze si mai multa discordie. Cineva cu care lucrati poate ca nu vede lucrurile in acelasi fel in care le vedeti dumneavoastra. Nu va lasati influentat.


RAC


Va recomandam sa nu semnati documente oficiale si sa nu incepeti noi afaceri. Se pare ca ideile dumneavoastra nu sunt apreciate la adevarata lor valoare de catre colaboratori. In schimb, in aceasta perioada puteti avea mari satisfactii pe plan sentimental si in relatiile cu persoanele mai tinere din familie. Veti considera ca este mai comod sa nu va amestecati acolo unde nu este cazul sau sa-i lasati pe ceilalti sa riste. Trecerea lunii prin aceste sector cosmic aduce mai multa maturitate, ideile devin mai ferme sau mai stralucitoare, chiar daca sunt retinute.


LEU


O scrisoare sau o convorbire telefonica poate aduce vesti bune in legatura cu noi posibilitati in afaceri sau in cariera.


Joi si vineri s-ar putea sa faceti echipa cu cineva care nu va impartaseste ideile. In loc sa va certati, invatati din experienta celuilalt. La sfârsitul saptamânii aveti grija sa nu va lasati cuprinsi de dubii si de confuzie, pentru ca ati putea narui o idee perfect viabila. Aveti incredere in propriile forte! Dorinta dumneavoastra de a initia schimbari este intemeiata, mai ales ca v-ati cam saturat de rutina. Toate argumentele inclina in favoarea reusitei.


FECIOARA


Mutarea lui Marte in Gemeni va stimuleaza subconstientul si impulsurile de moment. Gânduri mai vechi vor reveni la suprafata si va trebui sa le reanalizati. Mercur, planeta comunicarii, se muta in Taur, ceea ce va va ajuta la dezvoltarea contactelor si veti avea de participat la o sumedenie de intâlniri cu oameni noi. Sextilul Soare – Uranus va incurajeaza sa riscati intr-o problema legata de cariera, de afaceri sau in orice caz, ceva foarte important. O sansa, o ocazie apare din senin.


BALANTA


In sfârsit, lucrurile se pun in miscare. Jupiter, planeta care va aduce noroc la bani, este in Rac si va va ajuta sa puneti bazele unui viitor foarte bun din punct de vedere financiar. Evenimentele par confuze, ca de altfel si relatiile cu cei de acasa. N-ar fi exclus sa constatati ca v-ati lasat prea mult timp condusi. Veti lasa mai mult de la dumneavoastra, chiar daca in adâncul fiintei simtiti nevoia ripostei. Chiar daca apar dispute, acestea vor fi insa reci, fara debuseurile asteptate. Este posibil sa aflati vesti referitoare la sanatatea persoanei dragi sau a unei rude.


SCORPION


Aceasta pozitie a lunii poate aduce in actualitate evenimente ce tin de trecut sau activitati ce pareau consumate. Este poate momentul in care veti constientiza ca nimic nu este sigur atâta timp cât nu exista certitudini concrete. Este insa poate cea mai favorabila zi pentru inceperea unei afaceri sau pentru a face o calatorie.


SAGETATOR


Daca aveti o problema care va roade nu incercati sa gasiti un raspuns. Acesta va veni la momentul oportun, trebuie doar sa va lasati ghidati de inspiratie si de instinct. Este posibil sa creati o confuzie la locul de munca sau in relatia de afaceri cu cineva, iar motivele se afla numai in subconstientul dumneavoastra. Scopul acestei atitudini nu va este clar nici macar dumneavoastra, dar in timp veti realiza ca ceea ce va iesi va servi foarte bine intereselor dumneavoastra.


CAPRICORN


Nu ezitati sa negociati cu cineva la care tineti. Gânditi-va sa va intoarceti la scoala. Frecventati cursuri care va vor ajuta sa schimbati directia. Cineva incearca sa va câstige prietenia. Infruntati-l in mod direct si refuzati-l. Nu cheltuiti peste masura ca sa va redecorati casa. Din pacate, situatia financiara nu infloreste deloc, ba chiar sunt posibile ghinioane in aceasta privinta.


VARSATOR


Accentul va cadea saptamâna aceasta asupra proprietatilor personale si asupra a ceea ce are pentru dumneavoastra o anumita valoare. Este posibil sa va gasiti in mijlocul unei controverse, dar acest lucru va fi in avantajul dumneavoastra. O legatura romantica va incepe la sfârsitul saptamânii. Intelegerea este marcanta saptamâna aceasta.


PESTI


In cazul in care va decideti sa va asumati un risc destul de mare in ceea ce priveste cariera, aveti cele mai multe sanse de a miza pe o carte câstigatoare. Lasati grijile deoparte si apucati-va de treaba, nu mai amânati. Beneficiile sunt mult prea mari. Pe de alta parte, pot aparea tensiuni la locul de munca si in ceea ce priveste situatia financiara. Nu semnati nimic inca, deoarece pot exista confuzii referitoare la un contract sau la ceva care vi se da sau promite. Acelasi lucru este valabil si in dragoste.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS