10.9 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024

Horoscop

BERBEC


In aceasta saptamâna dati dovada de optimism, si chiar daca nu va merge totul din plin, reusiti sa va convingeti ca lucrurile se vor rezolva intr-un fel sau in altul. Anumite persoane din anturajul dumneavoastra pot reactiona urât la schimbarile pe care le propuneti, insa incercati sa va argumentati pozitia si nu cedati insistentelor celorlalti. Relatiile cu prietenii sau cu colegii sunt putin cam tensionate, mai mult din cauza faptului ca cereti mai mult decât vi se poate da.


TAUR


Teme si compromisuri sunt cuvintele-cheie ale saptamânii. Primiti propuneri de munca, insa fiti atent la conditiile de angajare. Partenerul va preseaza sa plecati intr-o minivacanta, iar dumneavoastra nu va vedeti capul de treburi. Incearcati sa impacati lucrurile. Sunteti obosit si ati vrea sa va odihniti mai mult in weekend, insa lipsa timpului nu va permite. Ceea ce trebuie sa stiti este ca nimeni dintre prieteni nu va doreste raul.


GEMENI


Simtul dumneavoastra practic va fi maxim in aceasta saptamâna. Ceea ce trebuie facut va fi facut, deoarece sunteti in dispozitia de a rezolva totul cât mai eficient. Nu va preocupati prea tare de faptul ca independenta personala va fi afectata si cel mai bine pentru dumneavoastra este sa câstigati banii si sa-i puneti la banca pentru mai târziu. Sunteti hotarât sa luati viata in piept si sa va asumati noi responsabilitati.


RAC


Treceti la urmatoarea etapa, fie ca este vorba despre aspectul profesional al vietii dumneavoastra, fie ca va implicati mai mult intr-o relatie. Acum este timpul sa negociati totul, mai ales ca, spre mijlocul saptamânii, norocul si sarmul va vor caracteriza. Pentru ca sunteti destul de conservator, veti face greu pasii necesari, insa veti avea ajutor extern.


Va grabiti, nu sunteti atent deloc si din aceasta cauza ati putea pierde câteva ocazii bune de a face bani.


LEU


Bani, bani si iar bani pentru dumneavoastra in aceasta saptamâna. Si nu ii dati, ii primiti. Va veti simti putin pierdut, putin euforic, insa daca stati putin si va distribuiti bine atentia, va veti da seama ca meritati tot binele financiar care va copleseste. Faceti proiecte de viitor, deoarece acum va permiteti sa le si indepliniti. In week-end revin in prim-plan problemele sentimentale. Sunteti hotarât sa obtineti raspunsurile la intrebarile care va framânta.


FECIOARA


Saptamâna aceasta debuteaza destul de prost pentru dumneavoastra, va simtiti cam obosit si coplesit de munca, insa de joi incolo veti vedea ca tot raul e spre bine si tot efortul depus in ultima perioada va da roade. Desi norocul e de partea dumneavoastra, atentie la un examen sau o prezentare pe care trebuie sa o sustineti in public. Sentimental, vei acorda mai multa atentie aspectului fizic.


BALANTA


Va preocupa nu atât aspectul financiar imediat, cât felul in care banii va vor afecta realizarea telurilor propuse. Zilele de marti si miercuri le veti aloca muncii, pentru ca, spre sfârsitul saptamânii sa reusiti sa va relaxati alaturi de prieteni, ale caror invitatii le cam refuzaserati in ultima vreme. Dorinta de afirmare profesionala este foarte puternica. Apar in prim-plan relatii noi sau cel putin proiecte indraznete, fapt ce va permite sa creionati mental scheme noi de actiune si chiar sa puneti la punct niste actiuni indraznete. Daca planuiti sa faceti unele schimbari, trebuie sa stiti ca acum este momentul prielnic oricarui demers.


SCORPION


Armonie pe toate liniile pentru dumneavoastra saptamâna aceasta. Chiar sa vreti si nu veti reusi sa va certati cu nimeni, pentru ca aceia cu care aveti ceva de impartit va ocolesc. Ar trebui sa va bucurati de linistea si pacea de acum, sa profitati mai mult decât sa cautati chichitele peste tot. O calatorie de placere va asteapta in week-end. Sunteti foarte sensibil si aratati compasiune fata de problemele altora. Desi nu va vine a crede, asa este, simpatizati cu cei neajutorati si lucrul acesta va da o senzatie de implinire.


SAGETATOR


Aveti nevoie de ceva timp sa cântariti lucrurile. Trebuie sa va pregatiti pentru ceea ce urmeaza sa se intâmple. Cel mai important lucru de la inceputul saptamânii este ca sunteti iubit de prieteni. Dar acest lucru nu va rezolva impasul pe care il intâlniti in cariera. Miercuri, legea intra in scena intr-un anume fel. Joi si vineri, contemplati imaginea de ansamblu intr-un mod mai ciudat, greu de definit. Subconstientul o ia razna. Dar sâmbata si duminica, atmosfera este plina de jovialitate si caldura.


CAPRICORN


Incercati sa tineti mai multe mingi in aer in aceasta saptamâna, dar orice om are o limita si deja simtiti ca cedati nervos. Vor aparea conflicte intre diverse aspecte ale vietii dumneavoastra, nu reusiti sa ii impacati pe toti. Partenerul nu are rabdare cu dumneavoastra si aveti impulsul de a spune stop si a porni de unul singur mai departe. Sunteti foarte preocupat de relatiile pe care le aveti cu cei din imediata apropiere. Accentul cade pe intelegerea cu persoanele din familie si pe responsabilitatile caminului. Este bine sa evitati posibilele dispute si sa nu va asumati responsabilitati ce nu pot fi duse la bun sfârsit. Unele demersuri legale sau financiare legate de camin ar putea crea dificultati.


VARSATOR


O saptamâna buna pentru dumneavoastra, in care va imbunatatiti ideile si, mai ales, le puneti in practica, având parte si de laude. Perseverati si, la un moment dat, va veti da seama ce vreti si ce cautati cu adevarat. O ruda va cere ajutorul si va simtiti important deoarece reusiti sa ii rezolvati probelemele. Se anunta un week-end in care veti putea avea parte de evenimente importante, in special acolo unde este vorba de bani. Este bine sa evitati monotonia si, daca se ofera prilejul, sa faceti chiar si o scurta calatorie. Problemele legale s-ar putea rezolva repede.


PESTI


Incercati sa va puneti pe picioare dupa o lovitura fie pe plan profesional, fie in dragoste. Vestea buna este ca in aceasta saptamâna prietenii va vor fi aproape sa va sustina si, in plus, cunoasteti oameni noi, care va vor aprecia la adevarata valoare. Concentrati-va asupra lucrurilor care va fac placere. Nu este bine sa va grabiti in a trage concluzii legate de posibilele câstiguri pe care le asteptati in week-end, pentru ca este posibil sa fie o perioada de instabilitate. Daca pâna mai ieri aveati promisiuni ferme sau daca prietenii cei mai apropiati nu va refuzau, acum este un moment mai dificil.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS