15.6 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024

Horoscop

BERBEC


Daca sunteti acuzat de egoism la un moment dat in prima parte a acestei saptamâni, cel mai simplu lucru pe care puteti sa-l faceti este sa intoarceti atentia care vi se acorda spre alte persoane. Gânditi-va la cei din jur si puteti chiar sa le faceti o favoare pe care nu v-au cerut-o. Fiti fermecator. Pâna joi, veti creste considerabil in ochii acestor persoane. Este un proces lent, de o viata, dar un sentiment de reinnoire pune stapânire pe dumneavoastra in cursul zilei de vineri. Lenea pe care o simtiti in aceasta zi contrasteaza cu energia pe care o aveti in week-end.


TAUR


Nu este nimic iesit din comun luni, marti si miercuri, dar ceva minunat este la un pas sa se intâmple. Pluteste ceva in aer. Lucrurile de zi cu zi par fascinante. Prietenii dumeavostra sunt parca mai amuzanti. Va simtiti foarte atasat de toti. Unul dintre ei se va simti neglijat si va fi un pic gelos pe ceilalti. Este o gelozie ridicola, dar arata cât de mult insemnati pentru ceilalti. Vineri sunteti prost dispus si putin mai sensibil, dar sâmbata si duminica sunteti minunat.


GEMENI


Sunteti ocupat toata saptamâna. Actiunea, romantismul, parteneriatul si noile sarcini profesionale sunt la ordinea zilei. Aceste proiecte noi s-ar putea sa nu iasa asa cum vreti. Joi si vineri va faceti niste calcule, va analizati viata si munca, puneti intrebari dificile prietenilor si cititi carti „grele“. Dar week-end-ul este plin de planuri si amici.


RAC


Poate aveati chef sa cumparati un calorifer nou, sau sa repariti ceva in bucatarie, sau sa aranjati gradina intr-un mod nou. Daca va deranjeaza ceva acasa, ar fi bine sa va confruntati direct cu acest lucru. Este mai usor de spus decât de facut, este adevarat, dar trebuie sa incercati. Joi este o zi de schimbari pe plan emotional. Vineri sunteti un pic distrat, iar in week-end iesiti la o plimbare sau la un film.


LEU


Va intâlniti luni cu prietenii si va simtiti bine impreuna. Marti si miercuri pluteste ceva in aer, care n-are nici o legatura cu dumneavoastra, dar care va conecteaza pe plan psihic. Viata sentimentala este activa. Nevoile dumneavoastra sunt satisfacute din toate punctele de vedere. Este ceva normal ca joi sa incepeti sa va gânditi mai profund la aceasta stare de fericire. Week-end-ul pare desprins din basme.


FECIOARA


Daca mergeti la magazin la inceputul saptamânii, luati un prieten cu dumneavoastra. Cumparaturile ar fi mai bine sa le faceti impreuna cu cineva in momentul de fata. Veti avea nevoie de sfaturi si poate veti face o achizitie mare impreuna. Beneficiile cumparaturilor s-ar putea sa nu aiba nici o legatura cu achizitia in sine. O conversatie cu un amic va face sa reflectati mai profund, joi si vineri. In week-end asumati-va un risc.


BALANTA


De luni pâna miercuri veti fi foarte distrat si parca toata lumea ar dori sa flirteze cu dumneavoastra. De vina este sarmul innascut sau aspectul exterior. Viata sociala este la un nivel ridicat pâna joi, când grijile de la munca va vor dobori. Afacerile va preocupa vineri. Poate recuperati timpul petrecut la cafea de la inceputul saptamânii. Sâmbata si duminica, reusiti sa echilibrati balanta intre ceea ce aveti de facut si ceea ce vreti sa faceti.


SCORPION


Puteti sa mergeti in orice directie. Puteti vedea ambele fete ale monedei. Ba sunteti indragostit, ba nu. Dar la mijlocul saptamânii, ceva nemaipomenit se intâmpla. Gasiti raspunsul la intrebari, fara sa intrebati nimic. Oamenii spre care va indreptati atentia va raspund la fel. In week-end, puteti pleca intr-o calatorie nemaipomenita.


SAGETATOR


Aveti nevoie de ceva timp sa cântariti lucrurile. Trebuie sa va pregatiti pentru ceea ce urmeaza sa se intâmple. Cel mai important lucru de la inceputul saptamânii este ca sunteti iubit de prieteni. Dar acest lucru nu va rezolva impasul pe care il intâlniti in cariera. Miercuri, legea intra in scena intr-un anume fel. Joi si vineri, contemplati imaginea de ansamblu intr-un mod mai ciudat, greu de definit. Subconstientul o ia razna. Dar sâmbâta si duminica, atmosfera este plina de jovialitate si caldura.


CAPRICORN


Sunteti la curent cu ceea ce gândesc cei din jur. Intrebarea care va preocupa la inceputul saptamânii este: „Care este parerea ta?“. Marti si miercuri sunt zile benefice pentru a pune in aplicare proiecte noi. Dar daca nu stiti ce va doriti, cum veti reusi? Care va fi forma noului dumneavoastra proiect? Prietenii v-ar putea fi de ajutor. Faceti o vizita cuiva joi, mergeti la o plimbare sau la teatru. Vineri, cele mai profunde dorinte ies la iveala si dispuneti de resursele necesare pentru a le face sa se indeplineasca.


VARSATOR


O ruda s-ar putea sa se „deghizeze“ la inceputul saptamânii. Poate sa fie un costum de zombie sau de dovleac. Nu este sezonul balurilor mascate, dar persoanele cu care va intâlniti poarta un fel de masca acum. Iesiti din zona de confort si incercati sa va conectati cu cineva despre care stiti sigur ca nu aveti nimic in comun; veti fi surprins cât de mult gresiti. Energia pe care v-o da acest prieten va face sa zburdati miercuri. Joi si vineri, veti fi nevoit sa faceti o declaratie in fata unui grup, ceea ce va agaseaza.


PESTI


Oamenii sunt nebuni. Tocmai atunci când simtiti ca puteti cuceri lumea intr-un mod pasnic, minunat, cei din jur nu va sustin si nu sunt atenti la sentimentele dvs. Poate au motive intemeiate, dar adevarul este ca daca va doriti ceva, depinde numai de dumneavoastra ca acel lucru sa se indeplineasca. Sunteti destul de puternic pentru a face fata singur situatiei. In a doua parte a saptamânii, sunteti si mai puternic. Sunteti optimist. In week-end, in sfârsit, lucrurile incep sa mearga in directia pe care o doreati.


 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS