19.5 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024

HOROSCOP

BERBEC


In cursul zilei de luni, detaliile va coplesesc, pur si simplu. Este minunat ca le faceti fata, dar este important sa aveti grija de sanatatea dumneavoastra mentala si sa nu va ingrijorati mai mult decât trebuie. Un mod de a va recrea miercuri ar fi sa va concentrati asupra nevoilor celor din jur. Ca sa va mai relaxati joi si vineri, incercati sa faceti totul fara graba, pe indelete. Sfârsitul saptamânii va fi plin de actiune, surprize si oameni interesanti.


TAUR


Luni aveti impresia ca va aflati in secolul al XIX-lea: curajul, cuceririle, gradinile, arta si farmecul caracterizeaza aceasta zi. Scena a fost pregatita, iar dumneavoastra sunteti eroul in cursul zilei de marti. Joi si vineri, emotiile ies la iveala; daca viata dumneavoastra este un film, atunci va exista un moment de intensitate, o cearta, un cataclism, urmat de o pasiune arzatoare, iar sâmbata, o conversatie despre casatorie. Oricum, duminica va intoarceti la viata de zi cu zi.


GEMENI


De câte ori adunati cifre, va da un alt rezultat. Este suparator. Aveti nevoie de cineva bun la matematica. La inceputul saptamânii, in special marti si miercuri, ar fi bine sa delegati pe altcineva sa faca acest lucru, deoarece dumneavoastra sunteti distras. Sa ii lasati pe ceilalti sa se ocupe de problemele dumneavoastra in timp ce dumneavoastra iesiti la o plimbare in parc impreuna cu persoana iubita ar fi o idee buna. Joi si vineri, va treziti ca faceti iar calcule, dar nu la matematica: socoteli sentimentale. Inima dumneavoastra vibreaza. Sâmbata insa va miscati incet, dar duminica mariti viteza.


RAC


Mintea dumneavoastra este in alerta la inceputul saptamânii si simtiti ca sunteti intr-un carusel ametitor. Oricum, va place acest ritm frenetic. Daca aveti un moment liber, s-ar putea sa aveti o discutie interesanta intre patru ochi cu un coleg, dar va trebui sa asteptati pâna miercuri pentru a avea un moment de respiro. Joi si vineri, nu sunteti bun de nimic atunci când vine vorba de luat decizii, iar sâmbata faceti din tântar armasar. Duminica va adunati si faceti ceva pentru dumneavoastra.


LEU


Va puteti permite un prânz extravagant luni, dar o masa mai putin costisitoare va va face mult mai fericit si satisfacut. Sunteti mult mai conservator decât de obicei, dar marti si miercuri sunteti mult mai sociabil: nu este o combinatie deloc rea. Aduceti multa energie pozitiva atunci când intrati intr-o incapere. Miercuri, iubirea este pe primul loc, iar joi si vineri sunteti visator. Familia este prezenta mai mult in viata dumneavoastra. Cineva va ajuta sâmbata si o noua viziune asupra lumii vi se deschide. Acordati atentie vietii sentimentale in cursul zilei de duminica. O intâlnire la o cafea, poate?


 


FECIOARA


Acum, ca biroul dumneavoastra este curat si o noua recompensa pentru performanta dumneavoastra se prefigureaza, ce mai urmeaza? Aceasta este intrebarea care va framânta luni. Spre ce proiecte noi sa va mai indreptati? Marti si miercuri sunteti plin de idei si sunteti hotarât sa luati cea mai buna decizie. Aceasta ar fi o saptamâna ideala pentru a cere sfatul prietenilor, dar obligatiile familiale va aduc din nou cu picioarele pe pamânt.


BALANŢA


Nu stiti niciodata de unde va va veni o idee mareata. Fiti meditativ luni, in orice situatie: când stati la aceeasi masa cu un prieten, intr-o sedinta la birou, atunci când radioul merge undeva prin apropiere. Marti si miercuri, atentia se indreapta spre dumneavoastra si va treziti inconjurat de interesul si afectiunea celor din jurul dumneavoastra. Dar joi si vineri sunt zile un pic mai reci, mult mai profesionale. Sâmbata, banii sunt subiectul zilei, iar duminica sunteti idealist si faceti fapte bune.


SCORPION


O mica favoare pe care o faceti unui prieten luni, ceva la care nici nu v-ati gândit, vi se va intoarce inzecit un pic mai târziu, in aceasta saptamâna. In acelasi timp, marti si miercuri trebuie sa aveti rabdare. Decizile vor fi greu de luat, iar comunicarea, dificila. Dar va fi doar un impuls pe ecranul radarului. Pâna joi si vineri, roata se intoarce si deveniti cea mai norocoasa persoana din lume. Renasterea si regenerarea sunt caracteristicile zilei de sâmbata, iar duminica este o zi când va puteti asuma riscuri.


SAGETATOR


Doar pentru ca seful va pune bete in roate luni, nu inseamna ca trebuie sa plecati la prânz si sa nu va mai intoarceti. Aveti câteva obligatii fata de anumite persoane. Din fericire, marti si miercuri, interactiunile cu cei din jur sunt foarte fructuoase. Lumea va face cadouri. Sunteti plin de gratitudine, ceea ce ar putea explica starea dumneavoastra meditativa de joi si vineri. Imaginatia dumneavoastra este foarte activa si va simtiti foarte bine singur. Sâmbata sunteti un pic nedumerit, iar duminica sunteti prea ocupat sa va distrati cu prietenii incât sa va mai gânditi si la altceva.


CAPRICORN


Cea mai utila informatie va veni de undeva departe in cursul zilei de luni, prin telefon sau e-mail. Spiritul dumneavoastra este la inaltime, ca urmare a satisfactiei de a tine legatura cu un vechi prieten. Orice este posibil – acesta este motoul dumneavoastra, marti si miercuri. Joi si vineri sunteti atât de concentrat asupra noilor proiecte, incât sunteti capabil sa va desprindeti de zgomotul de afara; una din cele mai bune idei ar putea sa va vina intr-un restaurant aglomerat. Sâmbata va detasati de cercul social, pâna in punctul in care cineva flutura o mâna prin fata dumneavoastra si spune: „hei, e cineva acasa?“. Duminica este o zi buna pentru relaxare.


VARSATOR


Drumul poate fi neted si curat, atât de neted incât puteti sa va plimbati cu rolele, atât de curat incât sa puteti mânca de pe jos, dar ce se ascunde dedesubtul lui? Este aceasta poteca atât de stabila cum pare? Scepticismul este de folos la inceputul saptamânii. Dar aveti grija sa nu fiti prea sceptic, astfel incât cei din jur sa creada ca ii judecati (acest lucru s-ar putea intâmpla luni). Sunteti amuzat de ceva, dar va este greu sa va dati seama de ce anume. Veti descoperi sâmbata ceva care este legat de tensiunea dintre intimitate si expunere. Nu socializati pâna duminica.


PESTI


Aflati mai multe informatii despre stiti-dumneavoastra-cine in fiecare zi, chiar si atunci când nu va vedeti. Singura problema ar fi ca departarea va face sa analizati totul. Pâna la mijlocul saptamânii v-ati construit o imagine despre acesta, care nu are absolut nici o legatura cu realitatea. Asa ca aveti grija. Calmati-va. La sfârsitul saptamânii ati putea sa vedeti adevarul, dar inca mai aveti indoieli. Duminica este o zi norocoasa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS