8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDrăghici mizează pe Sepsi în Bănie

Drăghici mizează pe Sepsi în Bănie

Împrumutat de Universitatea Craiova la Sepsi Sf. Gheorghe, mijlocaşul Stephan Drăghici (foto) a evoluat constant sub comanda lui Eugen Neagoe şi a contribuit la cele 19 puncte prin recuperări şi pase decisive, nu şi prin goluri. Fotbalistul de 20 de ani va fi prezent mâine pe stadionul „Ion Oblemenco“ în calitate de adversar al Ştiinţei şi consideră meciul cu „leii“ lui Devis Mangia, programat de la ora 21.00, ca fiind unul normal, în care el şi echipa sa va încerca să obţină un rezultat pozitiv.

GdS: Cum prefaţezi meciul de vineri, de pe „Ion Oblemenco“? Este un meci special pentru tine?
Stephan Drăghici: Ne aşteaptă un meci greu, mai ales că jucăm pe terenul Craiovei. Este un meci normal pentru mine, nu este cu nimic diferit faţă de celelalte partide, şi îl voi trata ca atare.

GdS: În meciul tur aţi învins-o pe Universitatea, iar înfrângerea a durut şi a provocat multe discuţii. Vă gândiţi că puteţi să produceţi surpriza şi la Craiova?
S.D.: E foarte greu să câştigăm pe „Ion Oblemenco“, dar nimic nu este imposibil. Noi vom veni şi vom încerca să facem un meci bun.

GdS: Când veniţi? Aveţi probleme de lot?
S.D.: Mâine (astăzi – n.r.) dimineaţă plecăm. Avem doi suspendaţi, pe Viera şi Mensah, alte probleme nu sunt.

GdS: La un moment dat, Eugen Neagoe afirma că se „gândeşte la titlu“. Acum sunteţi pe locul şapte, voi, jucătorii, credeţi că veţi accede în play-off şi apoi veţi reuşi o clasare în primele trei?
S.D.: Ne dorim foarte mult să ajungem în play-off, iar după se poate întâmpla orice, pentru că punctele se înjumătăţesc şi putem spera.

GdS: Ce-mi poţi spune despre Universitatea, ai urmărit-o atent? Tu i-ai fost şi adversar şi i-ai simţit şi punctele forte şi cele slabe…
S.D.: Universitatea este o echipă bună, creşte de la meci la meci, are jucători extraordinari pe faza ofensivă, a început să înscrie multe goluri şi o văd că se bate la titlu anul acesta cu şanse reale. Va duce o luptă cu CFR Cluj şi FCSB.

GdS: Ţi-ai dorit să fi rămas şi tu în vara trecută sub comanda lui Devis Mangia?
S.D.: Normal că mi-am dorit, dar dacă am primit o ofertă bună de aici, de la Sf. Gheorghe, şi am avut certitudinea că o să joc mai mult, am ales Sepsi. Cred că am făcut o alegere bună.

GdS: A contat în alegerea ta din vară că la Sepsi antrenează Eugen Neagoe, un oltean veritabil, care ştie să pună în valoarea jucătorii tineri?
S.D.: Puţin, dar nu ştiu dacă a fost un avantaj. Eu m-am pregătit de fiecare dată cât am putut de bine şi am vrut să joc şi cred că am reuşit să-l conving. Am avut până acum multe minute şi mă bucur, sper să-mi ajut echipa cât mai mult.

GdS: Din vară îţi doreşti să revii la Craiova şi să rămâi?
S.D.: Nu ştiu momentan ce va fi. Normal că depinde şi de mine, dar acum vreau să-mi fac treaba cât mai bine aici, la Sepsi, şi dacă mă vor cei de la Craiova şi cred că îi pot ajuta normal că o să revin. Am contract cu Universitatea până în vara viitoare, dar pot reveni la Craiova încă din iarnă dacă mă doresc.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS