20.6 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăSportNaționala ar putea juca în martie în Bănie

Naționala ar putea juca în martie în Bănie

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a declarat că, în cele două date stabilite de UEFA din luna martie a anului 2018, doreşte ca prima reprezentativă să dispute partide amicale cu echipe europene pentru a se pregăti corespunzător pentru debutul Ligii Naţiunilor din septembrie. Surse din FRF susțin că echipele care ar putea fi întâlnite de tricolori ar fi seleționatele Israelului și Irlandei.
„În ceea ce priveşte programul amicalelor naţionalei, suntem destul de avansaţi, cred că la începutul lunii ianuarie vom putea să confirmăm două meciuri. Obiectivul nostru este ca un meci să se joace în ţară, iar celălalt în deplasare. Şi vrem ca ambele meciuri să fie cu echipe europene, astfel încât să ne putem pregăti cât mai bine pentru Liga Naţiunilor, care va debuta în septembrie. Cât despre stadion, ne dorim să mergem să jucăm oriunde în ţară. Depinde şi de disponibilitate. Ne dorim ca şi stadionul din Craiova să fie disponibil să ne primească în luna martie“, a spus Burleanu, citat de Agerpres.
Întrebat care este în opinia sa antrenorul anului 2017, Răzvan Burleanu a afirmat: „Pentru mine, ca preşedinte de federaţie, e foarte greu să nominalizez un antrenor al anului. Aş dori să nominalizez mai mulţi, în primul rând pe Gheorghe Hagi, care a reuşit un rezultat incredibil. Apoi, Daniel Isăilă a reuşit şi el rezultate extraordinare cu naţionala de tineret. Iarăşi Şumudică obţine rezultate foarte bune în Turcia, la fel ca şi Ladislau Boloni şi Constantin Enache“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS