10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPierdere pentru tenisul de masă craiovean. Antrenorul Dumitru Băluță s-a stins din viață

Pierdere pentru tenisul de masă craiovean. Antrenorul Dumitru Băluță s-a stins din viață

Lumea sportului craiovean a fost lovită în această dimineață de o veste tristă. Antrenorul emerit de tenis de masă Dumitru Băluță s-a stins din viață azi noapte. Cel care le-a pus paleta de tenis în mână multor copii, deveniți ulterior campioni, avea 49 de ani și activa la CS Universitatea Craiova.

„Nu îmi vine să cred! Este o mare pierdere pentru noi. Nu am cuvinte! De două săptămâni îl dusesem pe fiul meu să facă tenis de masă cu domnul Băluță și era foarte încântat”, a spus Pavel Badea, directorul CS Universitatea Craiova, pentru GdS.

„Tenisul de masă craiovean este în doliu. Dumitru Viorel Băluță, antrenorul secției de de tenis de masă  de la CS Universitatea Craiova s-a stins din viață. Și-a dedicat întreaga viață acestui frumos sport. Tenisul de masă craiovean, colegii, sportivii, prietenii și toți cei care l-au cunoscut sunt alături de familia îndurerată. Mulțumim, ”Dan”, pentru tot ce ai făcut pentru tenisul de masă craiovean. Nu te vom uita niciodată”, a fost mesajul lui Vasile Florea, fost mare jucător de tenis de masă și coleg cu regretatul Dumitru Băluță.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS