8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportAlb-albaștrii încearcă să obțină a treia victorie consecutivă

Alb-albaștrii încearcă să obțină a treia victorie consecutivă

Nuno Rocha (la minge) a marcat în ultimele două meciuri ale craiovenilor din Liga I (Foto: arhiva GdS)
Nuno Rocha (la minge) a marcat în ultimele două meciuri ale craiovenilor din Liga I (Foto: arhiva GdS)

Meciul dintre CFR Cluj și CS Universitatea Craiova este capul de afiș al primului tur din noul sezon al Cupei Ligii Adeplast. Partida se va disputa astăzi, de la ora 18.00 (Digi Sport, Look TV, Dolce Sport), pe terenul formației ardelene.
Deși multe dintre formații tratează cu superficialitate a treia competiție a fotbalului românesc, reprezentanții celor două echipe care se vor duela astăzi pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu“ au declarat că își doresc să aibă un drum cât mai lung în Cupa Ligii.
Antrenorul oltenilor, Gigi Mulțescu, declara în conferința de presă dinaintea meciului cu Astra Giurgiu că îl interesează Cupa Ligii. „Ne interesează să câștigăm un trofeu“, spunea Mulțescu.
Oltenii au un moral bun după victoria de sâmbătă de pe terenul campioanei Astra Giurgiu (scor 2-1) și vor să lege a treia victorie consecutivă după cele din campionat, cu ASA Târgu Mureș și Astra.
La trei zile după confruntarea cu Dinamo, scor 0-0, CFR Cluj încearcă să se impună în fața propriilor fani. Antrenorul Vasile Miriuța a spus că va încerca să folosească jucătorii în formă, deşi câteva schimbări faţă de meciul cu Dinamo nu sunt excluse. „Craiova este o echipă în formă, au bătut şi la Astra, au învins pe Târgu Mureş, dar noi vom alinia cea mai bună echipă pentru că ne dorim cu toţii să mergem mai departe. Sunt 400.000 de euro în joc, nu sunt bani puţini, de-asta ne şi dorim să mergem mai departe“, a spus Miriuţă, referindu-se la meciul de azi.
Jucătorii de la CSU s-au antrenat în ultimele două zile la Cluj, iar mâine vor reveni în Bănie. Sâmbătă și duminică sunt programate ultimele două ședințe de pregătire dinaintea partidei cu Iași, programată luni, de la ora 18.30, pe stadionul Extensiv, în cadrul etapei a IV-a din Liga 1.

Trei juniori sunt la naționale

Trei din juniorii echipei CSU Craiova, Vladimir Screciu, Ștefan Vlădoiu și Sergiu Jurj, participă în această perioadă la acțiuni ale naționalei României. Selecționata U17, cu Screciu titular și integralist, a învins Macedonia cu 2-1, într-un test disputat marţi la Mogoșoaia. Reprezentativa U19 a României a fost învinsă de echipa similară a Israelului cu 4-0, iar Sergiu Jurj a jucat în ultimele 20 de minute, în timp ce Ștefan Vlădoiu a bifat un sfert de oră de joc. Astăzi, echipele de juniori ale României vor evolua din nou în compania Macedoniei și Israelului. Meciul naționalelor U17 va fi la ora 18.00, iar cel al juniorilor U19, de la ora 20.30.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS