11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbal (f): Bogdan Burcea va fi antrenorul principal al echipei SCM Craiova (UPDATE)

Handbal (f): Bogdan Burcea va fi antrenorul principal al echipei SCM Craiova (UPDATE)

Craioveanul Bogdan Burcea revine la SCM Craiova
Craioveanul Bogdan Burcea revine la SCM Craiova

Clubul SCM Craiova a anunțat astăzi ce se vehicula de mai multă vreme. Tehnicianul Bogdan Burcea va prelua postul de antrenor principal al echipei feminine de handbal SCM. „Tehnicianul craiovean a parafat un acord pentru preluarea echipei de handbal feminin SCM Craiova din postura de antrenor principal, pentru următoarele două sezoane: 01.07.2016 – 31.05.2018”, se menționează într-un comunicat.

Totodată, nu se precizează dacă antrenoarea Simona Gogârlă mai continuă la SCM Craiova, ținând cont că mai avea contract pe încă un an.

Contactată de GdS, Simona Gogârlă a spus nu știe nimic: „Eu nu știu nimic, nu m-a anunțat nimeni nimic. Acum plec la antrenament. Știu că mai am contract un an”.

O dată cu sosirea lui Burcea, în Bănie va veni și jucătoarea Cristina Zamfir, care vine tot de la Corona Brașov și va evolua în Bănie în următoarele două sezoane.

UPDATE, ora 17.00:

După o discuție cu directorul clubului SCM, Marius Barcan, Simona Gogârlă a menționat că ea își respectă contractul și a adăugat că ar accepta o colaborare cu Bogdan Burcea: „Am discutat și cu directorul clubului și i-am zis că eu am un contract și vreau să îl respect. Dacă va fi să colaborez cu Bogdan Burcea nu este nici o problemă, unde-s doi puterea crește. În vara trecută am semnat un contract pe două sezoane”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS