9.7 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAlbert Voinea, la Campionatul European

Albert Voinea, la Campionatul European

Atacantul echipei Pandurii, Albert Voinea, a fost convocat la lotul naţionalei
U19 a României ce va participa la Campionatul European, găzduit de Bucureşti în perioada 20 iulie – 1 august. Voinea s-a alăturat deja lotului care se pregăteşte sub comanda lui Lucian Burchel la Techirghiol şi va rata atât pregătirea de vară, cât şi startul Ligii I cu Pandurii. El a debutat în sezonul trecut în Liga I, bifând două jocuri, însumând 11 minute, în această perioadă trecându-şi în cont şi o pasă de gol. Grigoraş îşi pune mari speranţe în elevul său.
„Este un jucător cu potenţial, care avea şi el nevoie de o şansă de a juca, pentru că nici măcar la echipa a doua nu era titular. Este adevărat, el era mai firav fizic, dar în ultimul timp a mai pus pe el, a căpătat şi ceva încredere după pregătirea făcută împreună cu jucătorii de la prima echipă. Voinea este un copil cu reale calităţi şi sper să confirme în viitorul apropiat şansa care i-a fost acordată, pentru că eu am nevoie de câştigători în lot“, a spus Grigoraş.
Fiind junior, Voinea a făcut pasul la seniori, în Liga I, iar acest lucru l-a motivat. „Nu mi-a fost deloc teamă să joc la seniori, dimpotrivă, sunt motivat să joc cât mai bine pentru a fi la nivelul colegilor de echipă, eu fiind totuşi junior. Dar este plăcut să joci la o echipă de Liga I, am muncit mult şi am încercat să nu dezamăgesc pe nimeni dacă mi s-a dat această şansă“, a declarat Voinea. Acesta s-a remarcat la turneul de zonă destinat juniorilor A, la Timişoara, cu Pandurii, unde a reuşit şi două goluri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS