14.2 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAlex Vlad, chemat sub arme

Alex Vlad, chemat sub arme

Pe lângă certitudinile Călin Cristea şi Adrian Rusu, tehnicianul Petre Grigoraş l-a convocat la reunirea lotului şi pe fundaşul stânga Alexandru Vlad, jucător împrumutat de Pandurii echipei Săgeata Năvodari

Dată fiind situaţia medicală incertă a lui Alexandre Cardoso şi „disponibilizarea“ lui George Neagu, tehnicianul Petre Grigoraş caută soluţii pentru dublarea postului de fundaş stânga chiar în curtea pandurilor. „Grig“ l-a chemat la reunirea lotului, de pe 15 iunie, pe Alexandru Vlad, jucător ce a evoluat în sezonul trecut, sub formă de împrumut, pentru divizionara secundă Săgeata Năvodari. Vlad a fost transferat în lotul Curtea de Argeş în vara anului 2010, însă antrenorul de atunci, Ionuţ Badea, nu l-a păstrat la Pandurii, fiind împrumutat împreună cu Florin Popa la Săgeata Năvodari, echipă ce a terminat campionatul pe locul trei în seria B1. „Alexandru Vlad va veni la reunirea lotului. E un jucător pe care Grigoraş vrea să-l vadă. E un jucător tânăr, de caracter, care vrea să joace în Liga I. Nu l-am văzut la joc, însă avem referinţe foarte bune despre el. A jucat constant la Săgeata Năvodari şi va avea acum o şansă să revină la Pandurii. Depinde doar de el“, a spus preşedintele executiv al pandurilor, Eugen Pârvulescu. Alexandre Cardoso, unul dintre oamenii de bază de la Pandurii, se află în Brazilia unde efectuează un tratament de recuperare la genunchi şi speră să revină la pregătire apt 100%. „Cardoso nu s-a operat. Face un tratament şi sperăm că va fi apt la reluarea pregătirilor“, a confirmat Pârvulescu.

Pandurii, pepinieră pentru Liga II

Mai multe grupări din Liga a II-a sunt interesate să transfere sub formă de împrumut jucători tineri de la Pandurii, cea mai insistentă fiind CSM Slatina, proaspăt promovată în serie B. Conducătorii slătineni au purtat deja discuţii preliminare cu cei de la Pandurii, infirmând astfel şi zvonurile că ar fuziona cu Alro Slatina şi ar lăsa cale liberă spre Divizia B unei echipe din judeţul Gorj, în speţă Minerul Mătăsari, următoarea echipă cu drept de promovare în seria a IV-a a Ligii a III-a. „Sunt multe cluburi de Liga a II-a care ne-au solicitat jucători sub formă de împrumut. CSM Slatina este una dintre ele, ne-a contactat, dar să vedem ce condiţii oferă. Avem mulţi jucători tineri pe care încercăm să-i rodăm în divizia secundă, dacă Petre Grigoraş nu-i reţine în lotul echipei mari“, a afirmat Eugen Pârvulescu.
Dacă Alexandru Vlad se află în atenţia lui „Grig“, Ciucur (CS Mioveni), Florin Popa (Săgeata Năvodari) şi Andrei Antohi (Dunărea Galaţi), plus George Neagu, ar putea ajunge la echipe din eşalonul secund. „Ciucur, Popa, Antohi sunt jucătorii noştri împrumutaţi şi vom hotărî dacă rămân la echipele actuale sau îi vom direcţiona la alte echipe“, a spus Eugen Pârvulescu. Pe lângă aceştia ar mai putea apărea tineri din pepiniera proprie ca Voinea, Constantin, Unguru sau Oiţă ce ar putea fi rodaţi în eşalonul secund pentru că, deocamdată, sunt doar promisiuni pentru Liga I.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS