13.6 C
Craiova
duminică, 5 mai, 2024
Știri de ultima orăSportIonuţ Badea, somat să câştige cu Craiova

Ionuţ Badea, somat să câştige cu Craiova

Contestat de suporteri, Ionuţ Badea pare să-şi fi pierdut şi sprijinul conducătorilor clubului Pandurii, în ciuda declaraţiilor de faţadă ale acestora că îl susţin necondiţionat.
Chemat împreună cu jucătorii la sediul SNLO, Ionuţ Badea a fost avertizat că dacă nu bate Universitatea Craiova va fi demis. „Am avut o întâlnire cu antrenorul Badea. Nu i-am impus încă nimic. I-am spus că atunci când a venit am sperat şi aşteptat rezultate. Dacă rezultatele nu vor veni, poziţia noastră faţă de el şi întreaga conducere tehnică va fi alta. Nu cred că putem avea răbdare mai mult de o etapă!“, a atenţionat Daniel Burlan, directorul SNLO, principalul finanţator al echipei. „Au fost discuţii, dar nu le consider gen ultimatum, ci normale şi fireşti pentru stadiul în care se află echipa din punct de vedere fizic, tactic, tehnic, psihologic şi al poziţiei în clasament. Este o oarecare presiune generată de poziţia din clasament (locul 18 – n.r.), important e să ne acceptăm condiţia şi să facem ceva să schimbăm ce nu e bine. Soluţii sunt. Urmează să vedem ce se întâmplă în continuare. Obiectivul este locul 10. Nu mi s-a impus un obiectiv imediat“, a replicat Badea.
18 semnături s-au strâns pe site-ul petitieonline.ro, în care un suporter al pandurilor cerea demiterea tehnicianului Ionuţ Badea de la Pandurii. „Este normal ca atunci când nu există rezultate la echipă să apară şi contestatari. Pentru mine este important ca suporterul real, suporterul de suflet al echipei, să vină la stadion pentru a încuraja echipa indiferent de situaţie. În meseria mea e greu să fii afectat de reacţia suporterilor“, a comentat Badea iniţiativa on line a suporterilor.
 
Atacant, extremă
urgenţă!

Dacă reprezentanţii conducerii vor neapărat o victorie, tehnicianul are şi el pretenţii şi cere să i se aducă urgent un atacant de valoare. „Căutăm un atacant, avem discuţii cu agenţi în acest sens, dacă vom găsi un raport bun calitate-preţ vom face demersuri mai departe. Dacă acest transfer va fi realizat, trebuie să fie peste ce avem la ora actuală şi nu să aducem jucători care să nu fi evoluat o perioadă de timp. Nu am timp pentru experienţe, important e să aducem un jucător care să intre din prima. Sunt în discuţii câteva nume, dar nu le pot da decât după ce se va realiza transferul. Sunt români şi străini pe care i-am urmărit şi pe unii îi ştiu de ceva vreme“, a spus Badea.
Staff-ul tehnic al pandurilor a pus accentul în această săptămână pe încărcarea fizică a jucătorilor, perioadă ce va fi încheiată astăzi cu un amical în compania formaţiei de Liga a III-a, ACS Recaş, programat pe „Municipal“, de la ora 15.00.

La plăcinte, înainte…

Pentru a uni grupul şi a destinde atmosfera, conducătorii clubului Pandurii au decis să-i ducă pe fotbalişti în weekend la Rânca, la Festivalul Toamnei, unde pot participa la concursuri de mâncat plăcinte, de tăiat lemne, de gătit sau pot încerca pista de tubing sau bilele de mers pe apă. Fotbaliştii vor trece şi pe la psiholog, în speranţa că se vor elimina greşelile din faze fixe care i-au costat pe gorjeni puncte importante.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

6 COMENTARII