14.2 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportEnergia, pe locul doi la Odorhei

Energia, pe locul doi la Odorhei

HC Odorhei a câştigat turneul amical dotat cu „Cupa Odorheiului“, impunându-se în jocul decisiv cu Energia Pandurii Târgu Jiu, scor 35-28 (17-14). Bucovina Suceava se situează pe locul trei după ce a învins, scor 42-32, pe CSM Satu Mare, ultima clasată. Jucătorul turneului a fost declarat Goran Kuzmanoski (HC Odorhei), cel mai bun portar – Sorin Bârză (HC Odorhei), iar golgheterul competiţiei a fost David Munea (CSM Satu-Mare). Energia a reuşit să se impună în prima zi cu CSU Bucovina Suceava, scor 36-33, după ce oltenii erau conduşi la pauză la patru goluri, 19-15. Băieţii antrenaţi de Vasile Stângă s-au apărat eficient şi au reuşit să ducă mingea foarte bine pe faza a doua, cu surpriza Enache pe post de coordonator, după ce Humberto nu a strălucit în prima repriză. Echipa lui Stângă a învins şi în cel de-al doilea meci al turneului, scor 35-26, cu CSM Satu Mare, diferenţa fiind făcută de portarul Ionuţ Ciobanu, intrat între buturi în partea a doua. Ultimul joc de pregătire al gorjenilor înaintea debutului campionatului nu a fost strălucit, HC Odorhei dominând de la un capăt la celălalt ostilităţile.
„A fost un turneu bun de pregătire. Primele două meciuri le-am câştigat. Cu Suceava a fost cel mai elocvent meci. Cu Satu Mare a fost mai uşor. Apoi, cu Odorhei, primele 25 de minute am jucat bine, dar arbitrajul a stricat jocul. A fost o încăierare universală, Kukrika a ieşit cu nasul spart. Acesta este un semnal de alarmă în ceea ce priveşte arbitrajul“, a comentat Vasile Stângă.
Iată rezultatele complete ale turneului de la Odorhei: HC Odorhei – CSM Satu Mare 30-33, Energia Tg. Jiu – CSU Bucovina Suceava 36-33, CSM Satu Mare – Energia Tg. Jiu 26 -35, HC Odorhei – CSU Bucovina Suceava 27- 23, CSU Bucovina Suceava – CSM Satu Mare 42 – 32 şi HC Odorhei – Energia Tg. Jiu 35 – 28.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS