9.7 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPârvulescu Jr.: 0-0, pace în familie

Pârvulescu Jr.: 0-0, pace în familie

Paul Pârvulescu, component al echipei Gaz Metan Mediaş, a ieşit în câştig în faţa tatălui său, Eugen Pârvulescu, şeful grupării gorjene Pandurii Târgu Jiu, în remiza de pe „Municipal“, scor 0-0. Dacă Gazul s-a ales cu un punct în deplasare, Pandurii a ajuns la „-6“ în clasamentul adevărului.

Preşedintele executiv al pandurilor, Eugen Pârvulescu, a rămas singur în disputa din familie cu fiul său, Paul, jucător la Gaz Metan Mediaş. Soţia şefului de la Pandurii l-a susţinut pe Pârvulescu junior la Târgu Jiu, chiar dacă Pandurii era echipa mai nevoiaşă. „0-0 a fost bine. A fost pace în familie. Pentru noi este un rezultat bun, pentru panduri e un rezultat care nu le convine. Este un teren greu. Am văzut etapele trecute că Dinamo şi Urziceni au lăsat puncte aici. Pandurii, echipă bună, motivată, agresivă, a vrut să câştige, dar şi noi suntem o echipă bună. Mama mi-a spus dinainte de meci că ţine cu mine“, a declarat Pârvulescu Jr. „Am trăit intens, vă daţi seama. Am avut emoţii foarte mari pentru amândoi. E bun 0-0 pentru Gaz Metan, pentru Pandurii nu prea este“, a spus şi soţia lui Eugen Pârvulescu. Ajunsă la un îngrijorător „-6“ la adevăr, formaţia Pandurii vrea să redreseze corabia tocmai pe terenul campioanei CFR Cluj, o echipă care nu se regăseşte în acest start de sezon. „Sunt foarte supărat. Îmi doream victoria pentru că aveam nevoie de cele trei puncte. Acesta este fotbalul, ne pare rău. Am ajuns la «- 6» şi e din ce în ce mai greu. Cu răbdare redresăm corabia. Încercăm să plecăm cu un punct de la Cluj. Repriza a doua am avut o dominare teritorială mai bună. Cu puţină şansă, puteam câştiga“, a comentat Pârvulescu senior.

Voinţă este… dar cam atât

Tehnicianul Ionuţ Badea nu este îngrijorat de staţionarea pandurilor în zona retrogradării şi este mulţumit de jocul echipei sale, chiar dacă prestaţia elevilor săi în remiza, 0-0, cu Gaz Metan Mediaş, nu s-a ridicat la nivelul precedentelor două dispute de acasă, cu Unirea Urziceni şi Dinamo Bucureşti. Dacă evoluţiile gorjenilor sunt oscilante, în schimb, voinţa este pe un trend ascendent. „Din păcate, noi am câştigat un meci, dar nu e înregistrat… Clasamentul e relativ. Este foarte important ca jocul echipei să funcţioneze. Fiecare meci e tratat aparte. Există acelaşi obiectiv, trei puncte, modul de abordare e diferit în funcţie şi de adversar, de jucătorii care urmează să fie introduşi în teren. Au fost două echipe foarte bine închise pe fază defensivă, tot jocul a fost condiţionat de acest aspect. La nivel de voinţă se simte o creştere în jocul echipei. Am întâlnit echipa cu forma cea mai bună a campionatului“, a scuzat Badea jocul fără ocazii al oltenilor. Tehnicianul aşteaptă pauza competiţională de după jocul cu CFR Cluj pentru a creşte nivelul pregătirii fizice al unora dintre jucători şi a regla relaţiile de joc. „Avem tot timpul, până la pauza aceasta generată de acţiunea lotului naţional, semne de întrebare în ceea ce priveşte nivelul de pregătire fizică al unora dintre jucători“, a mai declarat Badea. Ilie Iordache a fost apreciat de Badea pentru că a animat atacul echipei sale, chiar dacă mijlocaşul nu reuşit mare lucru. „Ilie Iordache este un jucător cu calităţi, ofensiv, care şi-a demonstrat calităţile lui în teren“, a afirmat Ionuţ Badea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS