16.7 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăSport600 de jandarmi la meciul de la Constanţa

600 de jandarmi la meciul de la Constanţa

Aproximativ 600 de jandarmi şi agenţi de pază vor asigura securitatea la meciul de la Constanţa, dintre România şi Serbia, care va avea loc pe stadionul „Farul“, a anunţat ieri ofiţerul de relaţii publice al grupării mobile de jandarmi Tomis, Sorin Musteţea.
La partidă vor fi prezenţi şi 1.200 de fani sârbi, riscul fiind mare, mai ales că aceştia au mai provocat incidente în România, la partida din Cupa UEFA dintre FC Timişoara şi Partizan Belgrad, disputată în toamna anului trecut.
„Dispozitivul de forţe de ordine va fi format din 500 de jandarmi, care vor fi prezenţi în jurul stadionului, în timp ce în interiorul arenei vor fi 200 de agenţi ai firmelor de pază şi protecţie. Circulaţia rutieră pe drumurile de lângă stadion va fi restricţionată în jurul orei 16.00, şi tot de la acea oră va fi interzisă comercializarea băuturilor alcoolice. De asemenea, spectatorii vor fi supuşi unui control la porţile stadionului pentru a nu avea asupra lor corpuri contondente sau materiale pirotehnice“, a declarat Sorin Musteţea.
Reprezentantul Jandarmeriei a mai spus că miercuri seară au fost reţinuţi doi bişniţari, care comercializau bilete în împrejurimile stadionului „Farul“. Unul dintre aceştia este din judeţul Ilfov şi are 32 de ani, în timp ce al doilea, de 33 de ani, este din Bucureşti. Ambii au fost amendaţi cu câte 1.000 de lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS