22.5 C
Craiova
miercuri, 5 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportSCM-Universitatea a trecut cu bine turul

SCM-Universitatea a trecut cu bine turul

Divizionara B SCM – Universitatea Craiova a încheiat turul de campionat cu o victorie. Elevii antrenorilor Paul Nicolae şi Marius Toma s-au impus sâmbătă, pe teren propriu, în faţa formaţiei LPS Piteşti, cu scorul de 100-79. Chiar dacă echipa sa a învins, antrenorul Paul Nicolae s-a declarat nemulţumit de inconstanţa în joc a elevilor săi: „Suntem la început de campionat, mai avem mult de muncit. La un moment dat adversarii se apropiaseră mult de noi, pe tabela de marcaj, pe fondul unei căderi în joc a noastră. Însă, importantă este victoria“. De aceeaşi părere este şi „secundul“ Marius Toma: „Am avut un parcurs bun până acum şi vrem să continuăm tot aşa, dar trebuie să ne menţinem constanţa în joc pentru a ne califica la turneul semifinal“.
Cei mai buni marcatori ai echipei oltene au fost Surdu (14 puncte), Lăpădat (12 puncte), Andonie (11 puncte). Au mai jucat: Liculescu, C. Radu, Boian, D. Popescu, I. Corneanu şi Chimoiu.
SCM-U a obţinut trei victorii în tur, din tot atâtea posibile, cu Sportul Studenţesc, Energia Rovinari şi LPS Piteşti, şi va aborda turneul din perioada 14-16 decembrie de pe prima poziţie.
Până la turneu, echipa din Bănie va efectua un cantonament de o săptămână la Herculane, plecarea fiind programată astăzi. Gazda turneului de luna viitoare va fi aleasă dintre Craiova şi Târgu Jiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII