14.5 C
Craiova
duminică, 5 mai, 2024
Știri de ultima orăSportJuventus nu se preda

Juventus nu se preda

Desi „tunarii“ au câstigat in tur cu 2-0, elevii lui Fabio Capello sustin ca pot intoarce rezultatul.


In mansa a doua a sferturilor de finala ale Ligii Campionilor se vor disputa astazi ultimele doua partide. Pe „Delle Alpi“, Juventus va incerca sa recupereze avantajul de doua goluri pe care Arsenal il are in urma meciului din tur, in timp ce Barcelona nu concepe decât victoria in disputa de pe „Nou Camp“ cu Benfica, dupa ce in prima mansa a obtinut o remiza „alba“ pe „Da Luz“. Ambele partide vor incepe la ora 21.45, iar Pro TV va transmite in direct intâlnirea de la Torino. Rezumatul celor doua meciuri va putea fi urmarit, dupa miezul noptii, la acelasi post de televiziune.


Nedved: „Luptam pâna la capat“


„Tunarii“ sunt siguri de calificarea in semifinale, dupa ce au invins in tur, pe „Highbury“, cu 2-0, echipa la care este legitimat Adrian Mutu, Juventus. Chiar daca Arsenal a disputat sapte meciuri la rând in Champions League fara sa primeasca gol, egalând recordul realizat in sezonul trecut de AC Milan, mijlocasul ceh al torinezilor, Pavel Nedved, i-a avertizat pe „tunari“ ca nu le va fi usor in disputa de pe „Delle Alpi“.


„Arsenal sa nu isi faca iluzii ca este deja calificata. Juventus este o echipa care lupta pâna la capat. Pâna vom avea posibilitatea din punct de vedere matematic sa ne calificam, nu o sa cedam“, a spus fotbalistul ceh.


Fiind suspendat, Nedved a lipsit de la meciul tur, când a fost inlocuit pe banda stânga de Adrian Mutu. Jucatorul român este si el destul de optimist in privinta meciului cu Arsenal. „Am ratat vreo 15 ocazii in meciul cu Treviso, din ultima etapa de campionat, insa speram sa ne imbunatatim evolutia si sa facem mai mult in partida de miercuri (astazi – n.r.) cu Arsenal“, a afirmat Mutu.


Del Piero vrea sa joace


Atacantul Alessandro Del Piero, accidentat in urma cu zece zile, ar putea reveni pe teren in meciul cu Arsenal Londra. Atacantul a suferit o ruptura musculara minora, la coapsa stânga, in partida cu AS Roma, disputata pe 25 martie, si a lipsit de la meciul tur, câstigat de londonezi cu 2-0. Del Piero a efectuat luni dupa-amiaza o serie de teste si s-a constatat o imbunatatire a starii lui. „Sper sa fiu convocat si sa stau macar pe banca de rezerve. Fac tot posibilul ca sa joc macar o repriza in acest meci“, a declarat Del Piero.


La meciul de astazi cu Arsenal, tehnicianul lui Juventus, Fabio Capello, nu-i va putea folosi pe Patrick Vieira, Mauro Camoranesi si Jonathan Zebina, care sunt suspendati.


Fabregas si Eboue au fost recuperati


Mijlocasul spaniol Cesc Fabregas si fundasul ivorian Emmanuel Eboue, ambii de la Arsenal Londra, accidentati usor sâmbata, au fost recuperati pentru partida cu Juventus Torino. Fabregas suferise o contuzie puternica la glezna dreapta, in partida cu Aston Villa (5-0), si devenise incert pentru meciul de pe „Delle Alpi“, iar Eboue se accidentase usor in cursul aceleiasi partide. Arsene Wenger a risipit insa dubiile privind prezenta acestora la Torino si i-a convocat pentru meciul din aceasta seara. Dupa o absenta indelungata, la Arsenal au fost convocati fundasul Sol Campbell si mijlocasul Fredrik Ljungberg, reveniti dupa accidentarile suferite. Cei doi „veterani“ au insa sanse minime sa joace titulari.


Mansa secunda a sferturilor Ligii


Arbitrii partidelor care se vor disputa astazi, de la ora 21.45, in mansa secunda a sferturilor de finala ale Ligii Campionilor:


FC Barcelona (Spania) – Benfica Lisabona (Portugalia), in tur 0-0; Arbitri: Lubos Michel (centru) – Roman Slysko, Martin Balko (asistenti) – Pavel Olsiak (rezerva) – toti din Slovacia.


Juventus Torino (Italia) – Arsenal (Anglia), in tur 0-2; Arbitri: Herbert Fandel (centru) – Carsten Kadach, Volker Wezel (asistenti) – Knut Kircher (rezerva) – toti din Germania.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS