15.1 C
Craiova
duminică, 5 mai, 2024
Știri de ultima orăSportMai dificil decit cu Olanda

Mai dificil decit cu Olanda

Nationala de tineret a României intilneste astazi inca un obstacol in incercarea de a prinde turneul final al Campionatului European, dupa o absenta de opt ani. Tricolorii mici, liderii grupei dupa succesul de vineri din fata Olandei, vor infrunta reprezentativa similara a Macedoniei, care nu mai conteaza in lupta de calificare, dar poate sa incurce socotelile favoritelor. Teoretic, jucatorii români pornesc cu prima sansa in fata unei echipe care a pierdut fara drept de apel la Caracal, 1-5, insa tehnicianul Florin Marin s-a dovedit precaut. „Avem un meci mai greu decit cel cu Olanda, dar trebuie sa luam cel putin un punct, altfel victoria de vineri isi va pierde din importanta“, au fost cuvintele lui „Flocea“, care nu uita ca Macedonia a fost egalata in ultimele minute de Cehia, formatie in fata careia românii au cedat cu 4-1.


Cel mai titrat jucator din trupa lui Marin, Claudiu Keseru, a precizat ca echipa va incerca sa confirme in confruntarea cu macedonenii succesul obtinut vineri cu Olanda. „Mergem sa nu pierdem. Vom incerca sa luam macar un punct, daca nu trei. Tineretul a reusit o performanta buna, pacat de rezultatul mai putin favorabil al nationalei mari“, a afirmat atacantul lui FC Nantes.


Si capitanul tricolorilor mici, Gabriel Tamas, suspendat la meciul cu batavii, este increzator in sansele echipei: „Avem un moral foarte bun si asta ne va ajuta. Am invins Olanda si putem sa ne impunem si in Macedonia“.


O situatie delicata cu care se vor confrunta fotbalistii români astazi este insa terenul pe care se va disputa partida, care arata mai degraba ca un maidan. In comuna Madjiari, la zece kilometri de capitala Skopje, tricolorii vor juca printre darapaturi si gramezi de materiale de constructie, pe un stadion care nu are mai mult de 150 de locuri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS