22.5 C
Craiova
miercuri, 5 iunie, 2024

Horoscop

Berbec
Vorbiți despre viitor cu mult entuziasm, convins că totul va ieşi foarte bine în ceea ce priveşte planul la care contribuiţi. Când sunteți atât de optimist, lumea chiar vă crede şi câştigați tot mai mulţi adepţi. Dacă vă uniţi cu toţii forţele, puteţi construi un proiect de succes, fie că e vorba de o acţiune comună în familie, fie că e un plan de anvergură.

Taur
Dacă atmosfera nu e armonioasă în mediul intim, e mai bine să ieşiți din acel spaţiu. Aveți nevoie de o călătorie, de o detaşare de ceea ce se petrece acasă, pentru că acolo se discută doar despre probleme, lipsuri, necazuri care vă vor afecta profund. Dacă puteți face abstracţie de tot ce se întâmplă în mediul obişnuit ați fi mult mai fericit.

Gemeni
Dacă sunteți înconjurat de persoane potrivite, ați putea avea parte de o zi plină de evenimente, deci cea mai mare grijă trebuie să o acordați prietenilor de discuţie sau de aventură. Dacă adunați alături oameni obosiţi, plictisiţi, nervoşi sau stresaţi nu faceți decât să transformați ceea ce ar fi trebuit să fie o discuţie interesantă într-un război al nervilor.

Rac
Munciți mult, dar parcă fără nici un rezultat, ca într-o luptă cu morile de vânt. Atâta timp cât vă îndoiți de succesul eforturilor depuse, aproape că nu mai are rost să continuați. Ori veți lucra fără nici un chef, iar randamentul va fi zero, ori propriile suspiciuni se vor transmite şi către cei care vă stau alături şi vor începe şi ei să se îndoiască de ceea ce faceți.

Leu
Sunteți cam timid în faţa persoanelor care reprezintă autoritatea şi găsiți cu greu argumentele de a convinge că aveți dreptate. Vă e teamă să nu fiți criticat sau respins şi fiecare contact cu oficialităţile vă aduce aminte că birocraţia este cel mai mare inamic.

Fecioară
Trebuie să vă vedeți mai mult de propria persoană, chiar dacă asta ar părea, în ochii altora, un semn de egoism. Nu trebuie să vă temeți de părerea altora, ci să vă luați libertatea de a vă ocupa de treburile care vă preocupă. Mai uitați de sarcinile de serviciu, mai lăsați treburile de acasă şi în grijă altora, pentru că azi sunteți în centrul atenţiei.

Balanţă
Participați la un război între generaţii şi trebuie să găsiți o cale să faceți pace. Cei tineri nu sunt de acord cu cei bătrâni, iar diferenţele de vârstă îşi spun cuvântul, încât se poate ajunge la o scindare a colectivelor în care există reprezentanţi din ambele tabere. Elevii sunt greu de potolit de profesori, copiii se ridică împotriva părinţilor, iar angajaţii foarte tineri nu vor fi de acord cu şefii mai bătrâni.

Scorpion
Nu e bine să vă bucurați de răul altuia, dar dacă necazul lui vine ca urmare a unor fapte rău intenţionate, nu puteți să nu jubilați când îl vedeți că-şi plăteşte acum propriile fapte. Chiar dacă nimeni nu e corect, un om cinstit prin definiţie, aveți un sentiment ciudat de satisfacţie uşor maliţioasă că v-ați dat rivalul la o parte, iar acesta suferă consecinţele fostelor sale erori.

Săgetător
Aveți o ocazie unică de a vă afirma, de a ieşi în faţă şi a demonstra atuurile cu care sunteți înzestrat. Este şansa dumneavoastră, nu o ratați din cauza unor slăbiciuni de moment. Vi se cere putere de convingere, un dram de tupeu, curajul de a face ceva ce nimeni altcineva nu ştie, pentru că azi se remarcă numai oamenii care îşi cunosc cu adevărat propria valoare şi unicitate.

Capricorn
Nu vă puteți detaşa de un eveniment din trecut căruia îi acordați prea multă importanţă, poate pentru că a devenit un punct de referinţă în viaţa dumneavoastră. Nu e un reper pozitiv, mereu comparați prezentul cu ceea ce a fost atunci şi priviți cu ostilitate efectele.

Vărsător
Vă simţiți foarte bine în anturajul în care sunteți, unde sunteți primit cu braţele deschise de parcă ați fi personajul central al acestei adunări. Poate există un motiv de sărbătorit, poate e un succes colectiv la care ați contribuit cu un rol important, şi acum e vremea să petreceţi.

Peşti
Veți primi o veste destul de supărătoare, probabil prin intermediul unui telefon care vă face să cădeți într-o stare mai emoțională. Există o aură de incertitudine cu privire la ceea ce auziți și aveți senzația că nu prea are sens. Înainte să vă panicați, asigurați-vă că ați aflat toate faptele și informațiile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS