27.8 C
Craiova
miercuri, 5 iunie, 2024

Horoscop

Berbec
O zi în care aveți nevoie de linişte, odihnă şi singurătate. Este mai dificil să relaţionați cu alţii sau să vă implicați în activităţi deosebite. Stările de spirit fluctuează destul de mult şi bine ar fi să nu lăsați să se observe asta. Priviți partea frumoasă a lucrurilor din viaţa dumneavoastră şi evitați provocările celorlalţi. Seara vă găsiți liniştea alături de familie.

Taur
Prietenii şi protectorii sunt prin preajmă. Cu toate că nu aveți chef de ei, totuşi, fiți atent la ce se petrece în acest segment de viaţă. Vi se pot oferi informaţii sau sfaturi bune privind locul de muncă. Dialogurile contradictorii vor fi la cote înalte. Sunt momente bune pentru a vă gândi, pe îndelete, cum să vă îmbunătăţiți viaţa.

Gemeni
Relaţiile cu şefii sau autorităţile sunt tema principală de astăzi. Există nemulţumiri legate de carieră, însă lucrurile se pot remedia, dacă ştiți cu adevărat ce vreți. Imaginea dumneavoastră în ochii celorlalţi poate avea de suferit, de aceea fiți prudent şi evitați tonul sarcastic. Bazați-vă doar pe forţele proprii şi nu divulgați intenţiile de viitor.

Rac
Dorinţa de studiu este prezentă. Vă sunt favorizate demersurile specifice formelor de şcolarizare pe termen lung. Relaţiile cu străinătatea sunt la ordinea zilei, dar nu aşa cum v-ați dorit. În a doua parte a zilei, un şef vă poate provoca la o discuţie vizavi de modul în care vă desfăşurați activitatea la serviciu.

Leu
Chestiunile financiare vă preocupă întreaga zi. Este vorba despre achitarea datoriilor de orice fel sau, în funcţie de caz, pot intra în discuţie moştenirile sau partajele. Aveți idei bune, forţă în cuvinte, dar încercați să ascultaţi şi părerile celorlalţi. Spre sfârşitul zilei, dorinţa de rafinare sufletească prinde contur.

Fecioară
O zi în care ar trebui să vă ocupați de relaţiile parteneriale şi de colaborările în care sunteți implicat sau vreți să vă implicați. Sunt posibile discuţii aprinse, neînţelegeri sau stagnări ale unor proiecte importante. Fiți prudent, aveți răbdare şi evitați luarea deciziilor grăbite! Până la urmă, lucrurile se vor rezolva.

Balanţă
Cuvântul de ordine al zilei este munca. Aveți multe treburi de făcut şi parcă munciți singur, iar ceilalţi sunt plecaţi demult în vacanţă. Sănătatea este în vizorul astrelor, iar consultaţiile şi analizele medicale ar trebui evitate deocamdată. Dozați-vă eforturile, ocupați-vă de priorităţi şi bazați-vă doar pe forţele proprii.

Scorpion
Sunteți vesel, pus pe șotii şi cu dorinţă de iubire. Relaţiile cu persoana iubită fluctuează destul de mult, așa că fiți prudent. De asemenea, puteți avea de-a face cu odraslele. În a doua parte a zilei se întrezăresc multe treburi la serviciu. Planificaţi-vă activităţile, însă aveți grijă să alternați perioadele de muncă cu cele de odihnă.

Săgetător
Dacă în prima parte a zilei sunteți preocupat de treburile casei şi problemele membrilor familiei, în a doua parte dorinţa de a vă ocupa de hobby-uri este la cote înalte. Relaţia cu persoana iubită poate cunoaşte fluctuaţii, de aceea se recomandă multă prudenţă şi discernământ. Spre finalul zilei, organizați o mică petrecere pentru cei dragi.

Capricorn
Relaţiile cu rudele sau prietenii apropiaţi sunt la ordinea zilei pentru dumneavoastră. Sunt posibile discuţii aprinse, de aceea fiți prudent şi nu vă implicați în problemele celorlalţi. Revin în discuţie chestiunile specifice unor forme de şcolarizare. Nu vă sunt susţinute examenele şi interviurile! Încercați să vorbiți concis şi direct la subiect.

Vărsător
Chestiunile financiare sunt preocuparea de astăzi. Este vorba despre banii câştigaţi din muncă proprie sau despre condiţiile de la un loc de muncă. Există multe nemulţumiri în acest segment de viaţă, însă aveți încredere că vor veni şi vremuri mai bune. Atenţie că energia vitală fluctuează destul de mult! Dozați-vă eforturile.

Peşti
Energiile zilei vă oferă forţă, strălucire şi poftă de a vă implica şi în problemele celorlalţi. Bine ar fi să vă ocupați doar de dumneavoastră. Prudenţă în relaţiile cu familia. Sunt posibile conflicte greu de ţinut în frâu. Spre sfârşitul zilei se întrezăresc chestiuni financiare legate de serviciu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS