22.5 C
Craiova
miercuri, 5 iunie, 2024

Horoscop

Berbec
Încercați să vă păstrați calmul, indiferent de ce se întâmplă. Vă simţiți mai emoţional decât de obicei şi vă deranjează orice, chiar şi cele mai nesemnificative comentarii. Aveți tendinţa de a face din ţânţar armăsar. Încercați să vă găsiți raţiunea şi vă va ajuta să înţelegeți mai bine ce se întâmplă.

Taur
Nu lăsați mândria să vă conducă astăzi. Veți avea parte de multe provocări şi veți răspunde la toate, pentru că vedeți oportunităţile acolo unde sunt. Vă demonstrați valoarea atât la muncă, cât şi în relaţiile cu prietenii. Aveți foarte multă energie şi sunteți o prezenţă plăcută pentru cei din jur.

Gemeni
Planurile nu sunt îndeplinite în totalitate, chiar dacă aveți impresia asta. Sunt câteva lucruri de care trebuie să ţineți cont, înainte să vă considerați învingător. Fiți pregătit pentru schimbări care apar în ultimul moment şi nu vă temeți să faceți mişcări îndrăzneţe, chiar dacă asta presupune mai mult efort.

Rac
Astăzi sunteți neliniştit şi simţiți nevoia să ieşiți din rutină. Vreți să scăpați de plictiseală şi să scăpați din zona de confort. Este o zi bună să terminați proiecte minore, să plătiți facturi sau să vă bucurați de o seară liniştită. Lăsați explorările şi aventura pentru altă zi, când chiar aveți energie pentru asta. Ați avut parte de multă activitate şi aveți nevoie de relaxare.

Leu
Dacă încercați să construiți o relaţie nouă, cea mai bună cale este să nu faceți nici o mişcare. Nu este o zi bună să acţionați în această direcţie, chiar dacă simţiți nevoia să faceți paşi spre persoana care vă place. Dacă vă grăbiți, va trebui să faceți compromisuri care nu vă vor face fericit. Ţineți cont că nu trebuie să ignorați adevărul, doar pentru că nu vă place.

Fecioară
Sunteți foarte stresat şi nu sunteți atent la nimic în jur. Aveți foarte multă energie, dar nu vreți să vă implicați în activităţi serioase. Simţiți nevoia să fiți în centrul atenţiei, pentru că veți fermeca pe toată lumea cu noua atitudine. Ieşiți în oraş cu prietenii, faceți cunoştinţă cu oameni noi.

Balanţă
În ultima vreme ați avut un ritm foarte alert şi simţiți nevoia să vă relaxați. Luați o pauză, este momentul perfect să vă liniştiți şi să luați o gură de aer proaspăt. Partenerul are opinii diferite. Încercați să nu vă lăsați afectat de asta şi să nu permiteţi ca lucrurile să evolueze. Indiferent de ce veți face, este important să vă relaxați şi să vă calmați.

Scorpion
Astăzi este indicat să stați cât mai aproape de casă sau să rămâneți într-un loc în care vă simţiți în siguranţă. Renunţați la masca pe care v-o puneți uneori în faţa celorlalţi, veți fi apreciat şi pentru naturaleţe. Nu trebuie să încercați să mai impresionați pe nimeni.

Săgetător
Cuvintele sunt foarte frumoase şi au un impact extraordinar, dar nu se compară cu atingerea fizică, când vreți să vă conectați cu o persoană. O simplă strângere de mână, o îmbrăţişare vă vor ajuta să vă apropiați de ceilalți și să obţineți ce vreți de la ei. Dacă vă întâlniți cu un prieten, nu ezitați să îi oferiți afecţiune, pentru că îl veți face să se simtă foarte bine.

Capricorn
Farmecul dumneavoastră este magic astăzi! Toată lumea va simţi nevoia să vă facă pe plac şi să vă facă fericit, iar asta vă va duce în al nouălea cer. Nu trebuie să vă chinuiți prea mult ca să obţineți ce vă doriți. Este de ajuns să cereți. Puterea pe care o aveți vă va fi de folos ca să puneți la cale planuri care vă vor aduce succes.

Vărsător
Dacă sunteți indecis astăzi, nu vă supărați, ci încercați să vă ocupați timpul cu alte activităţi. Faceți cercetarea necesară pentru a analiza avantajele şi dezavantajele unei situaţii. Puteți cere şi sfatul apropiaţilor, perspectiva lor vă va ajuta să vedeți lucrurile mai clar. Totuşi, ţineți cont că ştiți cel mai bine ce aveți de făcut, nu vă lăsați foarte influenţat.

Peşti
Astăzi va fi foarte relaxant să mergeți cu partenerul la cumpărături sau să faceţi lucruri care vă fac plăcere. Cumpărați tot ce vă place, dacă vă permite bugetul, şi nu vă gândiți foarte mult înainte să faceți o investiţie. Aveți nevoie de o astfel de perioadă, pentru că ați muncit mult în ultima vreme şi meritaţi un premiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS