22.5 C
Craiova
miercuri, 5 iunie, 2024

Horoscop

Berbec
Puneţi relaţiile cu familia pe un plan secund, după preocupările profesionale sau de altă natură. Sunteţi totuşi îndeajuns de norocos încât anturajul să vă accepte această atitudine. Şansele de reuşită profesională cresc mai mult ca oricând, astfel încât este indicat să vă intensificaţi eforturile în acest sens.

Taur
Toate lucrurile se desfăşoară cu o foarte mare rapiditate încă din momentul în care vă treziţi. Poate vă decideţi să vă mutaţi în altă parte. Singur, vă doriţi să întâlniţi pe cineva alături de care să construiţi un cuplu solid. Mai aveţi ceva de aşteptat până atunci.

Gemeni
Astrele vă sfătuiesc să vă supravegheaţi alimentaţia, mai ales când este vorba despre hrana consumată. Aceasta are un rol important în starea sănătăţii. Dacă mâncaţi şi beţi prea mult, vă veţi confrunta cu unele neplăceri. Evitaţi alimentele bogate în zahăr şi grăsimi. Veţi fi nevoit să suportaţi discursul unui coleg sau al unui superior.

Rac
Aveţi o stare excelentă încă de când vă treziţi şi nimic nu vă schimbă asta. Totul merge bine cu banii dacă sunteţi prudent şi evitaţi cheltuielile inutile. Este un moment neindicat pentru decizii financiare importante, mai ales dacă este vorba despre cumpărături, vânzări sau investiţii. Vă puteţi afirma la locul de muncă.

Leu
Vă depăşiţi temerile şi căpătaţi încredere. Pasiunea reintră în viaţa dumneavoastră şi, indiferent dacă sunteţi într-o relaţie sau nu, veţi avea suficiente motive să zâmbiţi. Vă puneţi întrebări referitoare la abilităţile de comunicare şi veţi face eforturi pentru a le îmbunătăţii. Vă reîncărcaţi bateriile. Renunțaţi la prejudecăţi şi bazaţi-vă mai mult pe intuiţie decât pe raţiune.

Fecioară
Aveți parte de atât de multe sentimente contradictorii încât o să fiți confuz. Pentru a prezenta proiectele în cele mai bune condiţii la locul de muncă este indicat să vă grăbiți. Dacă însă aveți parte de succese, faceți în aşa fel încât să nu afle toată lumea. Tăcerea este cel mai bun aliat. Chiar dacă credeați că s-a rezolvat, veți fi nevoit să refaceți un proiect mai vechi.

Balanţă
Întâlniți situaţii asupra cărora nu aveți control. Circumstanțe neaşteptate vă dau un impuls în viaţa sentimentală. Obstacolele vă stimulează şi vă face o plăcere nebună să le pulverizați. Fiți prudent totuşi când deschideți gura, pentru că deschiderea în faţa lumii poate însemna şi o sinceritate exagerată faţă de prieteni, rănindu-i.

Scorpion
În societate şi cu prietenii sunteți vesel, disponibil şi vorbăreţ. Familia însă s-ar putea să vă reproşeze o lipsă de interes. În dragoste, sensibilitatea duce la lipsa de obiectivitate şi astfel vă judecați greşit partenerul de viaţă. Singur, treceți printr-o fază de tranziţie, în care aveți parte de numeroase aventuri.

Săgetător
Vă vedeți nevoit să vă revizuiți atitudinea faţă de cei apropiaţi. Este bine să ştiți să le apreciați calităţile, mai degrabă decât să vă concentrați asupra greşelilor acestora. La serviciu, sunteți îndrăzneţ şi vă cultivați relaţii utile, făcându-vă o nouă clientelă. Nimic nu vă sperie, ba chiar aveți senzaţia că totul e posibil şi nimic nu vă stă în cale.

Capricorn
Sunteți hotărât să reuşiți la locul de muncă şi progresați într-un mod remarcabil. Agresivitatea manifestată faţă de cei din jur se întoarce împotriva dumneavoastră. Relaţiile personale vă pot aduce avantaje în plan profesional, în principal dacă este vorba despre carieră. Dacă vreți să aveți succes ar fi bine să luați în considerare prietenii.

Vărsător
Astrele favorizează marile iubiri astăzi. Vă preocupați, aşadar, de problemele afective, iar activităţile profesionale riscă să fie trecute în plan secund. La orizont se întrezăreşte un nou ritm de viaţă, întâlniri care vă îmbogăţesc, cu oameni care au o puternică personalitate şi venind din medii diferite. Nu e ușor să stați concentrat la muncă fiindcă sunteți cu mintea în altă parte.

Peşti
Străduiți-vă să rezolvați o problemă familială astăzi. Mai târziu nu veți mai reuşi să vă dominați nervozitatea, iar relaţiile cu cei apropiaţi devin dureroase. Un proiect îndelung pregătit este anulat sau amânat în ultimul moment. Prima dezamăgire trece, nelăsând urme şi curând vă îndreptaţi către alte cuceriri şi realizări.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS