24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul săptămânii viitoare

Horoscopul săptămânii viitoare

Berbec
În săptămâna care urmează, nativii din Berbec dau dovadă de multă intuiţie şi au un deosebit spirit de iniţiativă, mai ales în ceea ce priveşte domeniul profesional. Vor fi apreciaţi în sfârşit la justa lor valoare, iar satisfacţiile materiale nu se vor lăsa nici ele aşteptate. Sentimental, lucrurile merg bine. Ar fi bine totuşi să evite discuţiile în contradictoriu pe tema modului în care se cheltuiesc banii.

Taur
Pe Tauri îi aşteaptă o săptămână plină de grele încercări pe plan sentimental. Orice ar face se pare că nu este suficient pentru ca relaţia să funcţioneze. Uneori mici compromisuri sunt indicate dacă nu se doreşte ajungerea la probleme şi disensiuni mai mari. Taurii ar trebui să dea dovadă de ceva mai multă toleranţă în ceea ce priveşte libertatea partenerului. Sub aspect financiar însă, situaţia este sub control.

Gemeni
În această săptămână, Gemenii sunt favoriţii zodiacului. La serviciu, lucrurile par a se fi liniştit, financiar nu au de ce să se îngrijoreze. Urmează o săptămână bună în care vor putea obţine chiar şi unele câştiguri suplimentare neaşteptate. La capitolul sănătate, lucrurile sunt bine aspectate, nu vor avea nici un fel de neplăceri, iar în plan sentimental, partenerul este foarte afectuos.

Rac
Stresul, problemele şi nemulţumirile din ultima perioadă îşi spun cuvântul. Pentru Raci este indicat mai mult repaus, altfel problemele de sănătate nu vor întârzia să apară. Din fericire, vor găsi în familie un sprijin de încredere. Atenţie sporită la cheltuielile neprevăzute, nu ar fi rău să pună din timp un ban la puşculiţă. Indicat este să evite speculaţiile de orice fel.

Leu
O săptămână ca oricare alta pentru nativii din Leu, cu oarece succese legate de aspectul financiar, dar de care nu prea se vor putea bucura, căci datoriile din urmă trebuie să fie şi ele achitate. În dragoste le merge bine, având parte de dovezi de iubire şi de apreciere atât din partea familiei, cât şi a partenerului de viaţă. O problemă mai veche de sănătate le dă târcoale, ar fi bine să nu o lase să treacă de la sine.

Fecioară
În săptămâna care urmează, Fecioarele vor avea un cuvânt foarte important de spus în domeniul carierei. Este posibil să primească o promovare, este, de asemenea, posibil să obţină o mărire de salariu, care presupune însă şi un efort dublu. Indicat ar fi să îşi valorifice şansa, nu se ştie când va mai apărea o asemenea posibilitate şi în plus vor avea numai de câştigat. În plan afectiv lucrurile merg excelent.

Balanţă
Pentru Balanţele născute în prima decadă a zodiei, săptămâna care urmează va fi una liniştită şi indicată reflectării asupra sinelui şi a dorinţelor personale. Singurele neplăceri par să vină din domeniul financiar, dar cu puţină economie şi chibzuinţă o vor scoate la capăt. Nu acelaşi lucru putem spune şi despre Balanţele născute în cea de-a doua decadă a zodiei. Acestea vor avea de înfruntat probleme atât la serviciu, cât şi acasă.

Scorpion
Cei născuţi în zodia Scorpionului vor fi prinşi în multitudinea problemelor casnice administrative, dar care se compensează pe de altă parte cu echilibrul şi mulţumirea din plan sentimental. O săptămână propice relaxării alături de persoana iubită.  Scorpionii ar putea face lucruri pe care de multă vreme şi-au dorit să le facă, dar le-a lipsit timpul pentru acestea.

Săgetător
O săptămână mai bună decât cea precedentă îi aşteaptă pe cei născuţi sub semnul Săgetătorului. Financiar, lucrurile par să se redreseze, iar la serviciu, deşi este posibil să aibă fie nişte probleme cu şefii, fie nişte probleme cu subalternii, vor fi capabili să le depăşească. Este probabil ca şi în această săptămână să îşi neglijeze partenerul de viaţă, lucru care cu siguranţă nu va aduce vreun beneficiu relaţiei, dimpotrivă.

Capricorn
Pentru Capricorni, săptămâna care urmează va fi benefică. Se întrevăd unele schimbări de plan în ultimul moment. Atenţie însă, trebuie amânată luarea unor decizii de importanţă maximă într-un timp foarte scurt, există riscul să fie pripite. Sub aspect financiar nu vor duce lipsă de resurse, această săptămână fiind fastă chiar şi speculaţiilor de acest tip.

Vărsător
Vărsătorii sunt nevoiţi să se descurce singuri în situaţiile mai puţin plăcute ce se prevăd pentru săptămâna în curs. Nu este vorba de faptul că prietenii nu doresc să îi ajute, ci pur şi simplu conjunctura planetelor face în aşa fel încât probabilitatea acceptării ajutorului unei terţe persoane să fie privită de către aceştia ca un semn de slăbiciune, în consecinţă vor alege să îşi rezolve problemele singuri.

Peşti
Pentru Peşti, se anunţă o săptămână plină de evenimente importante şi în acelaşi timp foarte solicitante. La serviciu, aşteptările sunt mari, şeful întârzie însă cu mărirea de salariu. Atenţie sporită la sănătate, este posibil ca Peştii, pe fondul unei imunităţi scăzute, să răcească mult mai uşor. În plan sentimental apele par să se liniştească, partenerul le va fi de un real folos în această săptămână.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS