5.6 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Bătrână găsită moartă în apartament, după ce o veioză a făcut scurt-circuit

Craiova: Bătrână găsită moartă în apartament, după ce o veioză a făcut scurt-circuit

O bătrână, de 85 de ani, a fost găsită moartă în propriul apartament, situat în cartierul Brazda lui Novac din Craiova. Tragedia a avut loc după ce o veioză pe care femeia a lăsat-o în priză a făcut scurtcircuit şi a luat foc. Incendiul s-a extins la covorul din cameră, iar când pompierii au intervenit au găsit-o pe bătrână moartă pe o canapea. Deocamdată nu se ştie dacă bătrâna prezenta arsuri sau s-a intoxicat de la fum. Vecinii au fost cei care au alertat pompierii.

„În cursul acestei dimineți, polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Craiova au fost sesizați cu privire la faptul că ușa locuinței unei femei de 85 de ani, din Craiova este închisă, iar această nu răspunde, existând indicii că în interior ar avea loc un incendiu. La fața locului s-au deplasat polițiștii și pompierii, care au găsit femeia decedată. Nu are urme de violența. Ușa era închisă pe interior. Nu sunt suspiciuniÎn interior era mult fum în interior și această ar putea fi o cauză. Urmează să se stabilească cu exactitate“, au declarat reprezentanţii IPJ Dolj.

„La ora 8:33 s-a primit un apel pe 112 de a interveni pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un apartament în zona Brazda lui Novac, pe strada Gral Averescu. La fața locului s-a deplasat o autospecială de lucru cu apă și spumă și un echipaj de prim ajutor medical. Ajunși la ușa apartamentului, o persoană care era deja acolo i-a informat pe pompieri că s-ar putea să fie și o victimă în cameră. Intrând în camera indicată, pompierii au descoperit o victimă. Imediat a intervenit echipajul de prim ajutor, dar aceasta nu mai respira. Au fost informate și celelalte structuri cu atribuții, iar pompieri au lichidat incendiul“, au declarat reprezentanţii ISU Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS