10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljTârgul CONTEX: „Cumpăraţi şi câştigaţi!”

Târgul CONTEX: „Cumpăraţi şi câştigaţi!”

„Cumpăraţi şi câştigaţi!”. Este sloganul Târgului CONTEX, pe care îl organizează Camera de Comerţ şi Industrie Dolj începând de astăzi şi până pe 10 iunie, la Mercur Center etaj IV. Timp de 5 zile, etajul IV al Mercur Center este gazda celor 25 de expozanţi – producători tradiţionali de articole de îmbrăcăminte pentru damă, bărbaţi şi copii, alături de articole de marochinărie, piele, textile pentru casă, artizanat şi hand made. Oferta este generoasă, în special pentru doamne. Acestea îşi pot achiziţiona îmbrăcăminte si încălţăminte de la producători consacraţi din Bucureşti, Braşov, Piteşti, Constanţa, Focşani, Reghin, Făgăraş. De asemenea, şi-au anunţat prezenţa producători de articole din piele naturală, încălţăminte şi marochinărie din Arad, Caraş Severin, Suceava.
Şi pentru că sloganul Târgului CONTEX este „Cumpăraţi şi câştigaţi!”, craiovenii au posibilitatea să participe la o tombolă specială, în joc fiind premiul de 1.000 de lei cash.
În acest sens, vor fi distribuite flayere care pe verso conţin talonul pentru tombolă, urmând să fie depuse în urna special amenajată la Mercur Center, etaj IV. Concursul este deschis tuturor vizitatorilor târgului, care au împlinit 18 ani. Câştigătorul va fi desemnat prin tragere la sorţi duminică, 10 iunie, la ora 14.00.
Programul zilnic al Târgului CONTEX este 10.00 – 22.00, iar intrarea este liberă. VIDEO AICI.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS