5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Ziua porților deschise la Școala gimnazială ”Traian”

Craiova: Ziua porților deschise la Școala gimnazială ”Traian”

Școala Gimnazială ”Traian” Craiova organizează astăzi ”Ziua porților deschise”, eveniment dedicat părinților și copiilor care vor deveni elevi în clasa pregătitorare, în anul școlar 2018-2019, dar și altor persoane interesate de activitatea unității de învățământ. Școala poate fi vizitată în intervalul orar 15.00 – 18.00.
Copiii sunt așteptați cu baloane și bomboane, având ocazia să își cunoască viitorii colegi de școală și pe doamnele învățătoare.
Părinții sunt întâmpinați cu pliante de prezentare a școlii, iar directorii le vor prezenta activitatea instituției, resursele de care dispune, rezultatele elevilor, oferta educațională și informații privind înscrierea.
Cadrele didactice le vor oferi mai multe informații despre activitatea educativă din clasa pregătitoare, le vor prezenta spațiile școlare în care aceasta se va derula și vor răspunde la întrebări, astfel încât părinții să poată lua o decizie informată pentru viitorul copiilor.
În perioada 8-26 martie, Școala Gimnazială „Traian” Craiova așteaptă înscrierea a 100 de copii în cele patru clase pregătitoare pe care le are disponibile pentru anul școlar 2018-2019.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS