5.6 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Concert caritabil „Dăruiește din inima ta” pentru un băieţel de 7 ani

Craiova: Concert caritabil „Dăruiește din inima ta” pentru un băieţel de 7 ani

Concertul caritabil „Dăruiește din inima ta” va avea loc, pe 7 dececembrie, de la ora 19.00, în Aula Alexandru Buia, Str. Libertății, nr. 19, Craiova (Facultatea de Agronomie). Vor concerta trupele de muzică folk-pop&rock: Old School Band, The Wheels, 7fix si corul de copii May Lily, muzicieni cu inima bună, prieteni dragi, mereu dispuși să întindă o mână de ajutor.
Concertul este dedicat lui Mihnea Andrei Diaconu, în vârstă de 7 ani, care suferă de leucemie acută limfoblastică cu celule T și familiei sale greu încercate, cu scopul de a oferi un suport moral, medical și financiar, menit să crească șansele de vindecare ale copilului.
Mihnea Andrei Diaconu este internat din luna iulie 2017 în cadrul Insitutului Clinic Fundeni București, unde face un tratat cu citostatice. În situația în care chimioterapia nu va conduce la o vindecare, se va impune transplantul de măduvă, care, în străinătate, presupune costuri de peste 100.000 euro.

Dorim, totodată, să transmitem un mesaj de încurajare pentru a dona sânge și a arăta mai multă înțelegere față de persoanele bolnave de cancer, întrucât suportul primit de către aceștia din partea familiei, apropiaților și comunității reprezintă un factor vital pentru vindecare, alături de tratament.

Singura fabrică de sânge este inima!

Pentru a dona sânge, e nevoie să mergeți la Centrul de Transfuzie Sanguină Craiova, de pe Lângă Spitalul Clinic de Urgență Craiova, Str. Tabaci, nr. 1 și să menționați că donația este pentru „Diaconu Mihnea Andrei, 7 ani, Institutul Clinic Fundeni, Secția Clinică Pediatrie 2, medic: conf. univ. dr. Anca Coliță”.
Cei care doresc să îl ajute şi financiar pe Mihnea o pot face donând în contul: RO30INGB0000999906587641, Titular: Diaconu Matei. Detalii plată: „Donaţie pentru Diaconu Mihnea Andrei”.
Prețul biletului-donație este de 40 de lei. Pentru bilete, sunați la tel.: 0741.969.631, Centrul de Limbi Străine May Lily, Str. Gheorghe Doja, nr. 2A, etaj 3, Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS