Craiova: Persoanele fără adăpost, duse în centre socialePolițiștii craioveni au continuat și ieri activitățile de identificare și acordarea primului ajutor persoanelor fără adăpost, având în vedere temperaturile extrem de scăzute din această perioadă.

Un echipaj al Secției 3 Poliție, aflându-se în serviciul de patrulare, l-au depistat, pe strada Traian Lalescu, pe S. Marian, de 29 de ani, din comuna Moțăței, Dolj,  persoană fără adăpost, care a fost preluat de un echipaj al ambulanței și transportat la  U.P.U. Craiova pentru a fi examinat medical, urmînd a fi internat la Centrul Social de Urgenţă “ Sfântul Vasile-Asociaţia Vasiliada“ din Craiova.


De asemenea, poliţiştii de proximitate din cadrul Secţiei 4 Poliţie i-au depistat, pe str. Principatele Unite, pe L. Daniel, de 36 de ani şi L. Liviu, de 35 de ani, ambii fără adăpost, care au fost preluaţi de un echipaj de la ambulanţă şi transportaţi la UPU Craiova. Ulterior aceștia au fost internaţi la Centrul Social de Urgenţă “ Sfântul Vasile-Asociaţia Vasiliada“ din Craiova.


Comenteaza acum

Alte stiri

22 iunie 2018

U Craiova 1948 a realizat eventul în Dolj

Noua formație a lui Adrian Mititelu, U Craiova 1948, a cucerit miercuri seară și Cupa României – faza județeană, asta după ce la începutul lunii a devenit campioana Doljului. Elevii lui Nicolo Napoli s-au impus categoric, scor 5-0, la ...

Sumarul ediției de vineri, 22 iunie 2018

Top