10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljA căzut cu mașina în groapa dintre blocuri

A căzut cu mașina în groapa dintre blocuri

Un șofer din Craiova a avut parte de o noapte plină de suspans după ce mașina pe care o conducea a rămas înțepenită deasupra unei gropi unde o firmă realizează o lucrare de introducere în subteran a unor cabluri. Întâmplarea a avut loc în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei cinci dimineața, pe Aleea Arhitect Duiliu Marcu din cartierul Craiovița Nouă, undeva între blocurile din zona Racheta.
„Veneam acasă și nu am văzut groapa din stradă. Erau multe mașini parcate, am încercat să o ocolesc pe una dintre ele și am dat cu mașina în groapă. Acolo am lăsat-o până ieri (luni – n.r.) la prânz“, a declarat Cosmin Prioteasa, șoferul autoturismului Ford Focus imobilizat. Groapa în cauză nu este singura din zonă. Unele dintre ele au fost săpate pe trotuarele din fața blocurilor și pot pune în pericol viața copiilor care se joacă în jurul lor. Constructorul le-a marcat cu benzi din plastic, colorate în alb și roșu, dar ele nu oferă protecție. Patronul firmei care efectuează lucrarea, Tudor Coteț, a declarat pentru GdS că respectivele gropi nu reprezintă un pericol pentru copii și șoferi, deoarece nu sunt adânci și sunt semnalizate. Coteț a precizat că respectivele marcaje nu rezistă de pe o zi pe alta din cauza copiilor din cartier care își fac zmeie din ele.
„Este vorba despre cămine în care vom introduce cabluri, iar ele sunt semnalizate corespunzător, numai că nu rezistă, deoarece reprezintă o atracție pentru copii care doresc să-și facă zmeie din ele. E o adevărată întrecere între ei. Cu șoferul am vorbit, nu știu ce s-a întâmplat și cum a ajuns mașina acolo. Oricum, vom termina lucrarea în două săptămâni“, a declarat Coteț.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS