20.5 C
Craiova
joi, 6 iunie, 2024

Horoscop

Berbec
Veţi avea de făcut multe drumuri în timpul zilei. Activităţile se vor dovedi binevenite, căci veţi scăpa de surplusul de energie. Este posibil ca o cunoştinţă făcută întâmplător să vă reţină în mod deosebit atenţia. Intuiţia de care daţi dovadă în aceste zile vă va permite să vă faceţi remarcat într-un grup mai larg, dar şi să rezolvaţi o situaţie delicată. Stresul din ultima vreme pare să dispară. Încet încet, lucrurile vor reveni la normal.

Taur
O întâlnire cu familia vă va ocupa o bună parte din zi. Se vor dezbate probleme de interes comun şi nu vă va fi uşor să vă faceţi ascultat; poate şi pentru că sunteţi mai nervos, mai irascibil. S-ar putea să aveţi de făcut cuiva un cadou, sau, oricum, va trebui să cheltuiţi nişte bani. Ţineţi legătura cu prietenii aflaţi pe alte meleaguri; veţi afla veşti îmbucurătoare de la sau despre aceştia.     

Gemeni
Sunteţi încordat într-o oarecare măsură, dar după ce veţi pune la punct planurile de viitor vă veţi simţi mult mai bine. Cineva din familie vă va solicita un sfat într-o problemă importantă. Pe cât posibil, evitaţi speculaţiile financiare, căci aţi putea face greşeli mari. Timpul liber ar putea fi alocat chestiunilor domestice, la care aţi rămas în urmă în ultimul timp. Azi treceţi printr-o pasă mai proastă.   

Rac
Aţi muncit suficient, dar tot nu se poate spune că aţi rezolvat ceea ce v-aţi propus. Dialogul în contradictoriu cu rudele vă va obosi şi ar fi bine să faceţi un efort şi să mai lăsaţi câte ceva de la dumneavoastră. Ar trebui să vă preocupaţi mai mult de propria persoană. Banii nu vă lipsesc, aşa încât aţi putea să vă satisfaceţi un moft.    

Leu
Chiar dacă nu v-aţi programat o deplasare, veţi fi nevoit să o faceţi. Dacă aveţi de obţinut o aprobare, şansa vă va susţine, cu condiţia să daţi dovadă de calm şi răbdare. Colaborările nu vă avantajează în această perioadă. Este posibil să vi se facă o propunere interesantă, dar ar fi bine să nu daţi un răspuns imediat; încercaţi să mai trageţi de timp. Eventual, sfătuiţi-vă cu un prieten. Încercaţi să priviţi lucrurile dintr-un alt unghi şi să nu mai puneţi răul în faţă.  

Fecioară
Situaţia financiară nu vă ridică probleme, aşa că puteţi face liniştit cumpărăturile pe care le aveţi în plan. În cazul în care doriţi să luaţi o decizie privitoare la căminul dumneavoastră, va fi bine ca mai întâi să vă consultaţi şi cu ceilalţi membri ai familiei. Nu încercaţi să insistaţi să vă impuneţi punctele de vedere, deoarece există riscul de a genera discuţii obositoare, fără nici un rezultat.   

Balanţă
Dialogul cu cei din jur se va dovedi fructuos cu condiţia să vă stăpâniţi impulsivitatea. Dacă aşteptaţi o veste sau un răspuns, acesta va veni mai târziu, dar vă va satisface. Vi se va da o idee asupra căreia merită să vă aplecaţi. Aţi putea avea mai multă încredere în cei din jur, chiar dacă nu vă susţin punctele de vedere. În plan mental, funcţionaţi la limita superioară. Aveţi nevoie de puţin timp pentru a vă pune gândurile în ordine.

Scorpion
Energia este la limita inferioară, aşa că nu vă apucaţi de nimic din ceea ce v-ar putea suprasolicita. Încercaţi să o luaţi mai încetişor şi veţi avea mai multe satisfacţii. Nu vă adânciţi asupra detaliilor, deoarece riscaţi să pierdeţi din vedere esenţialul. O cunoştinţă mai veche vă va da un semn de viaţă, ceea ce va fi o surpriză pentru dumneavoastră. Încercaţi să luaţi lucrurile cu calm şi să vedeţi şi partea bună.    

Săgetător
Veţi avea o discuţie cu o rudă apropiată, în urma căreia vor apărea câteva semne de întrebare. O ieşire la un spectacol ar fi binevenită. În general, activităţile sociale vă vor face bine, căci vă vor permite să depăşiţi mai uşor neplăcerile cotidiene, ce par a nu se mai termina. Tocmai când credeaţi că nu va mai trebui să alergaţi de colo până colo pentru a rezolva diverse probleme de serviciu, apar noi proiecte şi o veţi lua de la capăt.

Capricorn
Aveţi de pus în ordine tot felul de hârtii, ceea ce vă va plictisi peste măsură. Energia de care daţi dovadă în tot ce faceţi va determina o creştere de popularitate în rândul prietenilor. O cunoştinţă vă va face un anunţ. Evitaţi discuţiile în contradictoriu sau activităţile în care aveţi nevoie de colaborare. De fapt, ar fi de dorit să nu daţi curs pornirilor impulsive, căci aţi putea face greşeli.

Vărsător
Prietenii vă vor face o invitaţie care vă tentează, dar s-ar putea să nu mai finalizaţi ceea ce v-aţi propus. Profitaţi de ocazie, pentru a face cunoştinţă cu alte persoane, cu care aţi putea avea o discuţie interesantă. În anturajul apropiat vor exista unele animozităţi, dar nu este cazul să interveniţi, căci nu veţi reuşi decât să încingeţi spiritele. Azi vă simţiţi singur, deoarece în ultima vreme aţi fost înconjurat de multă lume, iar acum, ca prin farmec, fiecare îşi vede de treburile sale.

Peşti
Succese se anunţă în comunicarea cu cei din jur. Poate apărea cineva de mare viitor în viaţa dumnevoastră. O abordare sinceră a unei prietenii este lucrul cel mai indicat, mai ales că vi se potriveşte. Sensibilitatea de care daţi dovadă în această perioadă va face o bună impresie persoanelor de sex opus.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS