25.1 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024

Horoscop

Berbec
Vă mai amuzaţi și acum, după atâta vreme, de o gafă din trecut pe care nu o puteți uita. E prea simpatic momentul ca să nu vorbiţi de el și acum, după luni de zile, și dacă mai sunt și alți oameni care reacționează adecvat la povestea dumneavoastră, vă simțiţi bine. Cea mai bună armă împotriva propriilor greșeli e autoironia, de aceea nu vă ascundeţi după deget dacă aţi făcut cândva o greșeală.  

Taur
Vă gândiţi foarte serios la viitorul dumneavoastră și al familiei, de aceea staţi de vorbă cu cei dragi pentru a pune țara la cale în cele mai mici amănunte. Se apropie un eveniment care va consuma mari resurse din partea tuturor, și de timp, și de bani, și de energie, de aceea fiecare se arată dispus să investească ceea ce deține. Vă uniți cu toții forțele pentru un rezultat comun de care fiecare va fi mândru.     

Gemeni
Dacă ceva nu a mers bine înainte, azi puteţi primi un sfat salvator prin care să recuperaţi totul. O relație eșuată cândva poate reîncepe în forță. Un eșec anterior poate fi acum reparat ca prin minune, deci, dacă speraţi să primiţi de undeva a doua șansă, acum e momentul cel mai bun pentru a beneficia de ea cu succes. Nu vă întristaţi dacă ceva nu a mers bine de la prima încercare, pentru că încă se mai poate face ceva.  
 
Rac
Sunteţi implicat de multă vreme într-un conflict care pare să nu se mai termine. Azi disputa va redeveni puternică și totul pare să se agraveze încât duce spre o stare de tensiune care se acutizează. Încercaţi să nu turnaţi gaz pe foc dacă vedeţi că scandalul e gata-gata să reizbucnească, pentru că poate fi un conflict la fel de dur că și prima dată.         

Leu
Viața de familie este animată de un plan nou care entuziasmează pe toată lumea. Fiecare joacă un rol în acest proiect și totul merge de minune datorită acestei bune coordonări de forțe. Vă completați unii pe alții, vă sprijiniți și stimulați reciproc și se întrevăd roadele pentru care vâsliți cot la cot împreună. E foarte motivant să faceţi parte dintr-un grup atât de bine închegat în care nimeni nu pune celuilalt bețe în roate, iar familia este locul celei mai eficiente cooperări.

Fecioară
Vă simțiţi excelent în compania prietenilor, dar nu uitaţi totuși de persoana iubită care-și cere și ea azi dreptul de a fi luată în seamă. Nu combinaţi mere cu pere, deci, dacă vreţi să fiţi cu iubitul, nu-l scoateţi neapărat în oraș cu prietenii, ca să împăcaţi două lucruri dintr-un foc, pentru că cel drag are mai mare nevoie de prezența dumneavoastră.  

Balanţă
Ca să-i faceţi pe plac celui care umblă azi la coarda dumneavoastră sensibilă, trebuie să renunțaţi la unele principii în care credeţi și să vă călcaţi pe mândrie. O veţi face, pentru că țineţi prea mult la cel cu care discutați și consideraţi că viața e un lung șir de sacrificii pentru binele altora. Cu atât mai mulțumit veţi fi de gesturile dumneavoastră cu cât celălalt va aprecia sincer ceea ce aţi făcut pentru el și veţi face și mai mult dacă primiţi din partea celuilalt un simplu mulțumesc.

Scorpion
Tonul ridicat și nervii nu au ce căuta azi în discuțiile cu cei dragi, pentru că se pot solda cu lacrimi și cu atacuri de anxietate. Fiţi mai atent cum vă adresaţi unui părinte sau unui copil, pentru că nu e în cele mai bune toane, iar o vorbă aruncată la nervi poate lăsa urme adânci pe un suflet deja împovărat de emoții negative.      

Săgetător
Vă e gândul deja la o călătorie programată cândva în perioada următoare și profitați de o zi mai liberă de alte sarcini pentru a pune la punct deplasarea. Nu vreţi să lăsaţi nimic la voia întâmplării, de aceea sunteţi atent la cele mai mărunte aspecte, conștient că, dacă scăpaţi din vedere vreun aspect aparent minor, v-aţi putea strica plăcerea vacanței. Spiritul prevăzător de acum se va dovedi de bun augur.  

Capricorn
Nu prea vă place când partenerul vă critică părerile, dar, din dragoste pentru el, veţi trece cu vederea și aceste aspecte. Nu respingeţi opiniile sale, pentru că vă vrea binele și tot ceea ce vă spune se va dovedi în avantajul dumneavoastră. Adevărata iubire nu înseamnă doar să vi se dea întotdeauna dreptate, ci să primiţi și sfaturi cât se poate de sincere care să vă ajute să înțelegeţi mai bine unele aspecte.              

Vărsător
Felul în care vă impuneţi voința asupra altora îi deranjează pe cei sensibili din fire, ca atare nu exageraţi cu autoritatea și ordinele. Unii vor suferi enorm pentru tonul agresiv pe care îl folosiţi, pentru că aceasta este forma în care doriţi să vă arătați superioritatea. Alegeţi-vă oameni puternici cu care să vă comparaţi, nu încercaţi să-i dominaţi pe cei care oricum sunt prea sensibili şi timizi şi nu se pot ridica la nivelul dumneavoastră.  

Peşti
Nu puteţi uita încă o problemă din trecut care vă irită şi astăzi şi mai poate avea urmări neplăcute chiar şi după atâta timp. Purtaţi pică unei persoane care v-a rănit cândva şi, chiar dacă acum ar putea încerca să-şi repare greşeala, sunteţi intransigent şi nu puteţi uita cele întâmplate. Dimpotrivă, reactualizarea conflictului vă face şi mai ferm în antipatie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS