25.1 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024

Horoscop

Berbec
Aveţi agenda plină, dar nu sunteţi în cele mai bune toane. Nu vă merge, totuşi, pentru că sunt sarcini obligatorii pe care, odată şi-odată, tot va trebui să le rezolvaţi. Nu ascundeţi praful sub preş, cum se spune. Oricât de greu v-ar fi să vă ocupaţi de ele, e mai bine să vă concentraţi acum ca să scăpaţi de grijă decât să le amânaţi, pentru că a le amâna nu înseamnă că se rezolvă de la sine. Veţi căuta tot felul de scuze, dar până la urmă tot o să vă apucați de treabă.  

Taur
Sunteţi încă blocat într-o amintire dureroasă, nu pentru că aţi mai avea vreo legătură cu acele suferinţe, ci pentru că cei din preajmă tot aduc discuţiile la acelaşi punct sensibil. Trebuie să le arătaţi că pentru dumneavoastră nu mai contează acel eveniment trist din trecut, că aţi învăţat lecţia de rigoare din cele petrecute şi că nu are rost să vă cramponaţi pentru o veche eroare.     

Gemeni
Nu vă jucaţi cu legile sau cu cei care deţin într-un fel sau altul puterea, pentru că pot oricând să o folosească împotriva dumneavoastră, apelând la sancţiuni şi pedepse, fie că le meritaţi sau nu. Există cineva mult mai puternic decât dumneavoastră care vrea să se folosească de putere pentru a-şi asigura supremaţia, dar chiar dacă nu aveţi încă dovezi certe, trebuie să aveţi răbdare. Va veni o zi în care adevărul va ieşi la iveală.   
 
Rac
Sentimentele pot fi exprimate şi într-o manieră mai dinamică, nu e nevoie doar de o comodă linişte între dumneavoastră şi persoana dragă. Unul trebuie să vină cu iniţiative care să mai anime un pic atmosfera în cuplu, ca să nu se instaleze monotonia şi plictiseala. Fiţi alături de partener în tot ce propune, pentru că are idei interesante care merită puse în valoare.       

Leu
Presimţiţi că vă apropiaţi de un capăt de drum după care trebuie să închideţi complet acest capitol. Deja nu se mai urneşte nimic, piedicile au început să se aglomereze şi să se acutizeze, astfel încât începeţi să credeţi că sunteţi pe ultima sută de metri înainte de un eşec. Dacă vedeţi că nimic nu mai merge, mai bine opriţi totul aici, înainte de a mai investi resurse preţioase în ceva ce nu mai are nici o şansă de redresare. Dacă alţii vă spun că nu e bine să continuaţi pe acelaşi drum, gândiţi-vă dacă nu cumva au dreptate.

Fecioară
Interveniţi în problemele altei persoane, care se simte copleşită de necazurile sale, încât nu are dispoziţia să discute despre nimic altceva. Are noroc cu un prieten ca dumneavoastră alături, pentru că veţi asculta ce-l doare şi, mai detaşat de miezul evenimentelor, îi puteţi oferi nişte idei salvatoare.       

Balanţă
Vă simţiţi foarte bine în anturajul în care v-aţi nimerit astăzi, pentru că observaţi în ochii multora interes şi simpatie. Dacă sunt persoane total necunoscute, aveţi şansa de a-i cuceri foarte uşor, pentru că multora le place de dumneavoastră. Se poate naşte de aici o prietenie frumoasă sau o colaborare de bun augur, pentru că vă simţiţi excelent unii în compania celorlalţi, iar comunicarea merge strună. Rareori găsiţi oameni care să fie pe aceeași lungime de undă cu dumneavoastră.

Scorpion
Nu vă simţiţi bine într-un anturaj foarte aglomerat, cu persoane extrem de variate, pentru că nu sunt oameni cu care aveţi ce discuta. Vă simţiţi ca printre străini şi nu găsiţi nici un subiect comun de conversaţie. Nu sunteţi aşa de obicei, dar parcă v-au cuprins emoţiile negative, care vă fac mai tăcut şi mai retras, deşi altădată vă plăcea să conduceţi orice discuţie.    

Săgetător
Nu vă grăbiţi să daţi azi răspunsul final cu privire la o propunere care pare tentantă, pentru că vor mai apărea unele informaţii pe parcurs. Dacă spuneţi acum ce gândiţi, mai târziu aţi putea regreta graba de acum, pentru că se vor ivi condiţii noi, poate mai profitabile, sau informaţii suplimentare care vor da o valoare în plus ideii iniţiale. E mai bine să staţi o vreme şi să analizaţi problema pe toate părțile, şi să aștepți să se mai aşeze lucrurile pe un teren mai clar.

Capricorn
Porniţi în trombă o activitate nouă şi, ca tot ce-i la început, vă place grozav ceea ce faceţi. Profitaţi de acest entuziasm maxim ca să ajungeţi mai repede la ţelul propus, pentru că şi ceea ce vă aşteaptă la capăt e la fel de interesant ca şi drumul pe care-l parcurgeţi până acolo. Sunteţi plin de energie şi, dacă vă menţineţi acest interes viu până la final, veţi fi mai mult decât mulţumit de rezultate.           Vărsător
Aveţi mari rezerve cu privire la şansele de izbândă ale unui eveniment anunţat pentru perioada imediat următoare. Dacă nu vă concentraţi mai serios, e şi normal să vă pierdeţi interesul şi optimismul, dar totul depinde numai de toanele în care vă aflaţi. Dacă aveţi impresia că vi s-au înecat toate corăbiile, e şi normal să bateţi pasul pe loc şi să nu mai doriţi nimic.

Peşti
Când în calea dumneavoastră apar ghinioanele, e greu de crezut că veţi găsi leac împotriva lor. Daţi piept azi numai cu duşmani, cu oameni care nu vă vor binele, cu persoane cu caractere dubioase care caută să ascundă adevărul, dar nici dumneavoastră nu vă lăsaţi mai prejos, veţi încerca să demascaţi faptele lor urâte şi, mai ales, să vă protejaţi de efectele intervenţiilor lor nefaste în treburile dumneavoastră.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS