23.4 C
Craiova
duminică, 2 iunie, 2024

Horoscop

Berbec
O perioadă excelentă pentru dumneavoastră din punct de vedere sentimental. Comunicaţi bine cu persoana iubită, puteţi face planuri de viitor, ceea ce vă va da un sentiment de încredere şi de bună dispoziţie. Totuşi, nu este cazul să vă implicaţi în discuţii în contradictoriu. Este posibil să aveţi neînţelegeri cu superiorii ierarhici şi ar fi de dorit să nu încercaţi să vă impuneţi punctele de vedere.

Taur
Va fi mare agitaţie la serviciu pe tot parcursul zilei. Veţi avea de făcut faţă unei multitudini de lucrări şi nu vă va fi câtuşi de puţin ușor. Relaţia cu colaboratorii ar putea înregistra unele schimbări. Aţi putea face o investiţie sau aţi putea obţine un credit avantajos. Copiii sau persoanele mai tinere din familie vă vor obliga la cheltuieli suplimentare. Din cauza oboselii şi a nerăbdării, deveniţi irascibil şi nu reuşiţi să vă controlaţi.  

Gemeni
Ieşirile în afara localităţii vă vor da posibilitatea să vă îmbunătăţiţi relaţia cu fiinţa iubită. Puteţi avea încredere în propunerile care vi se vor face. Mare atenţie dacă aveţi de semnat acte sau documente financiar contabile! Veţi avea parte de o serie de cheltuieli care nu erau trecute în program. N-ar fi exclus nici să faceţi o investiţie. Sănătatea este punctul dumneavoastră forte, dar tinde să se îmbunătăţească.
 
Rac
Contractul cu străinătatea vă va favoriza. Aţi putea primi o sumă de bani sau o propunere de colaborare avantajoasă de pe alte meleaguri. O lucrare începută de mai mult timp la serviciu va fi finalizată, dar nu este cazul să vă aşteptaţi la aprecieri din partea conducerii. Relaţia cu colaboratorii vă va ridica ceva probleme şi n-ar strica să daţi dovadă de mai multă toleranţă.  

Leu
Nemulţumirile dumneavoastră sunt reale, dar uşor exagerate. Nu vă grăbiţi să faceţi schimbări în viața sentimentală, deoarece este puţin probabil să fiţi mulţumit. Este nevoie de mai multă răbdare pentru a obţine ceea ce vă doriţi. Activităţile sociale vor fi prioritare în această perioadă. Veţi cheltui destul de mulţi bani, dar până la urmă veţi face faţă situaţiei financiare. S-ar putea să aveţi musafiri sau să fiţi invitat la rude.

Fecioară
Veţi avea de făcut o mulţime de lucruri în domenii diverse. Iniţiativele se vor bucura de succes cu condiţia să daţi dovadă de mai multă răbdare. Evitaţi cu orice chip să vă implicaţi în activităţi cu un grad mare de risc deoarece există pericolul să suferiţi un accident. Prudenţa va trebui pusă pe primul plan în tot ce doriţi să întreprindeţi. Inteligenţa vă permite să luaţi decizii inspirate.

Balanţă
În această zi se pare că va fi nevoie să faceţi o mulţime de drumuri pentru a rezolva chestiunile legate de serviciu. Chiar dacă nu vă convine nu trebuie să vă exprimaţi nemulţumirea, căci până la urmă situaţia vă va avantaja. Popularitatea dumneavoastră în rândul prietenilor va creşte considerabil. N-ar fi rău să acordaţi ceva mai multă atenţie sănătăţii. Faptul că aţi investit o sumă serioasă într-o afacere nerentabilă vă afectează starea de spirit şi relaţiile cu cei din jur.

Scorpion
Tot ce faceţi la serviciu se finalizează cu greutate în această perioadă. Munciţi mult şi aţi dori ca aprecierile să nu se lase prea mult aşteptate. Puteți spera la un ajutor din partea superiorilor ierarhici. Evitaţi să daţi curs pornirilor impulsive, altfel aţi putea avea probleme de tot felul. Nu este un moment favorabil pentru a vă implica în colaborări.

Săgetător
Sunteţi mai agitat, mai neliniştit şi nu prea aveţi stare pentru ceea ce v-aţi propus. Pe cât posibil, nu vă implicaţi în controverse inutile. Negocierea salariului sau a altor sume ar putea fi făcută cu succes. Este posibil să aveţi şansa unui câştig. Aţi putea semna un contract avantajos sau aţi putea obţine o aprobare. Încercaţi să alungaţi gândurile negre şi să vă relaxaţi! Vă sfătuim să mergeţi într-o vizită la prietenii cu care vă simţiţi cel mai bine.

Capricorn
Starea dumneavoastră generală nu va fi cea cu care ne-aţi obişnuit. Veţi obosi mai repede, iar consumul nervos va fi mai mare pentru orice nimic. Este totuşi puţin probabil să aveţi parte de vreo problemă de sănătate. Nu este un moment favorabil pentru a pleca la drum. Evitaţi să trageţi sfori sau să vă implicaţi în acţiuni la limita legalităţii, deoarece aţi putea avea neplăceri cu autorităţile.

Vărsător
Mintea vă este plină de idei, dar cam împrăştiate şi n-ar strica să vă sfătuiţi cu cei din jur înainte de a le pune planurile în practică. La serviciu veţi avea parte de o zi agitată, în care va trebui să reveniţi asupra unor lucrări pe care le-aţi considerat rezolvate. Nici relaţia cu colegii nu va fi la nivelul aşteptărilor, aşa că nu este cazul să vă bazaţi prea mult pe sprijinul lor. S-ar putea să aveţi de făcut câteva drumuri scurte în interes personal.

Peşti
Vă frământă unele probleme pe care nu aţi reușit să le finalizaţi. Tot ce veţi întreprinde în această perioadă se va rezolva cu o oarecare întârziere. Posibile propuneri de colaborare, ce se vor dovedi în scurt timp deosebit de avantajoase. Chestiunile profesionale vă vor stresa destul de mult. Va trebui să discutaţi cu partenerul de viaţă despre modul de utilizare a fondurilor comune.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS