13.9 C
Craiova
vineri, 24 mai, 2024

HOROSCOP

Berbec
Aţi ajuns la rezultatele pe care le-aţi dorit la începutul proiectului în care sunteţi implicat. Sunteţi mulţumit de tot ce aţi realizat, pentru că roadele muncii dumneavoastră se calculează în ceva concret, palpabil, durabil, pe care vă puteţi baza de acum încolo. E ca şi cum aţi obţine o notă bună la un examen sau o diplomă care deschide, de fapt, drumul spre un nivel superior în carieră, pe care vă veţi menţine mult timp.

Taur
Aveţi o discuţie între patru ochi cu un prieten apropiat, de la care aflaţi multe informaţii secrete, care ar fi bine să rămână doar între voi. Vă face aceste mărturisiri pentru că are încredere în dumneavoastră şi ştie că se poate baza pe discreţia dumneavoastră. Arătaţi-i că a ales confidentul potrivit, nu-i trădaţi încrederea, oricât de mult v-ar tenta să transmiteţi şi altora ce aţi aflat.    

Gemeni
Cineva parcă se opune atmosferei vesele care se instalase şi intervine cu un ton grav şi serios, pe care nici nu ştiţi cum să-l interpretaţi. Dacă veţi reuşi să-l molipsiţi pe el de bună dispoziţie, aţi fi mult mai câştigat, dar s-ar putea ca problemele pe care el le pune în discuţie să nu merite să fie tratate atât de superficial, fiindcă nu-i de glumă.  
 
Rac
Legea intervine drastic în rezolvarea unei probleme care nu are altă rezolvare. Dacă reprezentantul unei instituţii dă ca verdict final un mare nu, aşa va trebui să rămână, pentru că la originea acestei probleme se află încălcarea unei reguli care se cere a fi sancţionată. Dacă vă faceţi vinovat de această abatere, trebuie să vă recunoaşteţi greşeala şi să vă grăbiţi să o reparaţi, iar dacă urmarea este şi o amendă, nu vă împotriviţi, se pare că o meritaţi.     

Leu
Aveţi grijă spre ce vă canalizați azi speranţele, pentru că pare o direcţie greşită. Momentan sună interesant, pare atractiv, dar veţi descoperi după o vreme că v-aţi lăsat păcălit de nişte aparențe. Informaţi-vă mai atent, pentru că sunteţi împins pe o pistă falsă de un duşman care vă zăpăceşte cu promisiuni tocmai ca să vă facă să rătăciţi pe căi care nu duc nicăieri. Dacă e nevoie de o abordare matură şi sobră, încercaţi să fiţi cum vi se cere.

Fecioară
Dacă sunteţi ținut pe loc de un obstacol, nu pierdeţi vremea punându-vă întrebări fără răspuns, ci ocupaţi-vă de altceva între timp. Schimbaţi macazul spre o altă activitate care ar beneficia de toată energia care nu poate fi direcţionată spre primul scop, pentru că acesta nu poate fi atins în condițiile de acum. Decât să staţi şi să căutaţi nod în papură, mai bine v-aţi apuca de altceva.  

Balanţă
Totul se năruie, spre disperarea dumneavoastră, dar o astfel de situaţie fără ieşire nu e neapărat un dezastru. Poate e mai bine să se termine totul acum decât să continuaţi un drum care nu duce nicăieri. Decât să vă consumaţi timpul, energia şi visele pentru a merge spre un ţel imposibil, e mai bine că apar aceste piedici majore care vă taie elanul. Toate aceste obstacole vor fi în beneficiul dumneavoastră.

Scorpion
De dumneavoastră depinde să opriţi un drum care nu mai poate ajunge acolo unde speraţi, deci trebuie să fiţi cât se poate de lucid şi de obiectiv şi să spuneţi stop. E în avantajul dumneavoastră să nu mai consumaţi inutil energia pentru a continua o activitate care nu are sorţi de izbândă. Dacă vedeţi că nu iese, nu e un semn că ar fi bine să vă opriţi aici?  

Săgetător
Când în joc e adevărul pentru care militați atât de vehement, merită să investiţi toată energia, dar nu apelaţi totuşi la agresivitate, ca nu cumva exact acest ton să fie injust faţă de altcineva. Aţi putea fi prea sever, chiar dacă persoana din faţa dumneavoastră merită o muştruluială, dar mai bine demonstraţi adevărul pe căi diplomatice, tolerante, fără a certa pe nimeni.
 
Capricorn
Veştile cele mai triste vin de la oamenii pe care îi îndrăgiţi cel mai mult şi vă doare profund. Nu ştiţi cum să-i ajutaţi, cum să le fiţi aproape într-un astfel de moment, şi vreţi să preluaţi ceva din problemele lor pe umerii dumneavoastră, pentru că nu suportaţi să-i vedeţi că suferă. Ajunge doar suportul moral, pentru că nu vă puteţi pune în pielea celuilalt ca să-i rezolvaţi problema.    

Vărsător
Condiţiile sunt favorabile atingerii scopului dumneavoastră cel mai mare, dar nu e deloc treabă uşoară! Nu ajunge doar să fiţi norocos şi să vi se pună pe tavă ceea ce visaţi să obţineţi, ci trebuie să puneţi şi osul la treabă. Nu vă bazaţi doar pe şansă, pentru că e un drum anevoios până când veţi ajunge acolo unde v-aţi propus. Chiar dacă dispuneţi de suficiente resurse materiale, nu este cazul să fiţi risipitor.

Peşti
Familia e cea mai mare bucurie a dumneavoastră şi vă simţiţi excelent acasă, înconjurat de oamenii cei mai importanţi pentru sufletul dumneavoastră. Are loc un eveniment care adună rudele la un loc, de parcă aţi fi în centrul atenţiei, deci profitaţi din plin de atmosfera de sărbătoare care se resimte. Ce vă puteţi dori mai bun şi mai frumos decât ceea ce vi se oferă generos pe tavă?

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS