15.9 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024

HOROSCOP

Berbec
Traversaţi o perioadă excelentă, iar relaţia cu persoana iubită vă echilibrează starea afectivă şi orice nemulţumire este deja de domeniul trecutului. Daţi dovadă de iniţiativă la locul de muncă, motiv pentru care veţi fi apreciat la adevărata valoare, de către superiori, dar şi de către colegi. Astăzi ar fi bine să încercaţi să comunicaţi mai deschis cu partenerul şi să îi spuneţi ce aveţi pe suflet.   

Taur
În relaţia cu partenerul de cuplu, lucrurile merg destul de bine şi nu aveţi de ce să vă faceţi griji. Se pare că ştiţi să comunicaţi eficient unul cu celălalt, vă susţineţi reciproc şi vă faceţi planuri serioase de viitor. Poate ar trebui să preţuiţi şi mai mult timpul cu familia şi să nu mai intraţi în tot de felul de proiecte noi de care vă ocupă tot timpul liber. Sunteţi o persoană care adoră soarele de primăvară.  

Gemeni
E o zi favorabilă pentru a vă descoperi sau pentru a vă amenaja colţul preferat de cameră. Vă daţi seama că inima vă este plină de dragoste şi de iubire pentru cei din jur şi veţi dori să împărtășiţi aceste momente şi cu ei. Să nu beţi alcool şi să nu fiţi în preajma ţigărilor astăzi pentru că vă vor crea senzaţii neplăcute. E mai bine să alergaţi sau să încercaţi să faceţi exerciţii.
 
Rac
Începeţi proiecte noi, care vă vor ţine şi mai mult timp ocupat cu serviciul. Ar fi bine să profitaţi de această oportunitate şi să vă relaxaţi în compania celor mai dragi persoane. Partenerul de viaţă este impresionat de capacitatea de organizare şi vă va cere ajutorul. Aveţi grijă să nu fiţi prea ocupat pentru a i-l oferi. Astăzi veţi avea parte de o surpriză plăcută din partea persoanei iubite, care nu va înceta să vă ofere dovezi de afecţiune.    

Leu
Dacă nu aveţi încă o relaţie stabilă, astăzi s-ar putea să apară în viaţa dumneavoastră o persoană de care vă veţi simţi atras şi pe care veţi dori să o cunoaşteţi mai bine. Simţiţi că aveţi foarte multe lucruri în comun cu aceasta şi vă face plăcere compania sa. Dacă sunteţi deja implicat într-o relaţie de lungă durată s-ar putea să simțiți nevoia unei schimbări în viaţa sentimentală.

Fecioară
Este o zi potrivită pentru a discuta cu persoana iubită despre planurile voastre de viitor. Încercaţi să vă stabiliţi nişte obiective pe termen lung şi să vedeţi cum aţi putea să le îndepliniţi. Poate că vă gândiţi să vă mutaţi împreună, în cazul în care nu aţi făcut deja acest lucru. Astăzi s-ar putea să fiţi puţin surprins şi dezamăgit de unele decizii pe care le va lua partenerul, însă nu veţi putea să îl convingeţi să se răzgândească şi să renunţe la ideile lui.  

Balanţă
Aveţi multe motive de bucurie: veniturile au crescut la fel de mult ca şi randamentul, simţiţi că aţi cunoscut persoana potrivită şi care va reuși să vă facă fericit, iar familia  este sănătoasă. Soarele vă trezeşte poftă de mişcare şi, chiar dacă nu vă veţi apuca de un sport sau nu vă veţi face abonament la sală, veţi merge mai mult pe jos, plimbările cu câinele se vor lungi şi veţi avea un motiv în plus ca să vă petreceţi mai mult timp în compania prietenilor.

Scorpion
Este posibil să aveţi unele divergenţe cu partenerul de cuplu, din cauză că acesta nu este la fel de bine organizat ca şi dumneavoastră şi nu se implică serios în treburile pe care l-aţi rugat să le facă. Încercaţi să nu vă enervaţi prea tare şi să discutaţi calm cu el. Este posibil ca el să nu fie entuziasmat, dar în nici un caz nu vă va critica, aşa că puteţi să staţi liniştit.  

Săgetător
Încercaţi să nu vă mai faceţi griji din cauză că partenerul nu prea ştie cum să abordeze o problemă cu care vă confruntaţi în acest moment. Dacă dumneavoastră aveţi o idee în ceea ce priveşte rezolvarea acestei situaţii dificile, încercaţi să i-o comunicaţi iubitului dumneavoastră şi să nu îi reproşaţi că el nu vrea să se implice. Încercaţi să nu vă enervaţi, chiar dacă nu veţi fi de acord cu persoana iubită.
 
Capricorn
Este perioada în care clarificaţi multe lucruri şi în care vă limpeziţi gândurile. Faceţi curat în viaţa personală şi, oricât de greu ar fi, reuşiţi să luaţi cele mai bune decizii. Dacă ştiaţi că vă nemulţumeşte ceva la locul de muncă, aţi reuşit, în sfârşit, să vă daţi seama ce este şi să îndreptaţi situaţia. Astăzi s-ar putea să încercaţi să-i faceţi o mărturisire partenerului de cuplu, legată de o decizie pe care aţi luat-o.    

Vărsător
Sunteţi foarte receptiv la ideile şi propunerile partenerului dumneavoastră, motiv pentru care astăzi veţi comunica foarte bine unul cu celălalt. Orice decizie pe care trebuie să o luaţi o discutaţi împreună şi vă consultaţi de fiecare dată. Sunteţi pe aceeaşi lungime de undă şi vă înţelegeţi perfect. Simţiţi nevoia să vă destăinuiţi în faţa partenerului în legătură cu problemele care vă frământă.  

Peşti
În plan sentimental sunteţi mulţumit de felul în care decurge relaţia dumneavoastră cu partenerul, dar îi veţi face câteva observaţii legate de unele greşeli pe care le face. Încercaţi totuşi să nu fiţi prea critic faţă de el şi să mai treceţi cu vederea anumite aspecte cu care nu sunteţi de acord. Oferiţi-i ocazia să se implice în problemele dumneavoastră şi să vă ajute şi veţi vedea că vă veţi simţi mult mai liniştit.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS