13.9 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024

Horoscop

Berbec
Trecutul revine în viaţa dumneavoastră, fie că vă întâlniţi cu un vechi prieten, fie că primiţi veşti de la o persoană pe care nu aţi mai văzut-o de foarte mult timp. Abordaţi relaţia cu partenerul de viaţă dintr-un unghi nou. O undă de prospeţime era binevenită în relaţia voastră. Nu veţi ceda la rugăminţile celor care vor să vă atragă într-o cursă sentimentală. Aveţi tendinţa de a vorbi prea mult, de a divulga secrete şi de a nu lăsa pe nimeni să vă contrazică.

Taur
Este ziua ideală pentru a începe o dietă sau pentru a face sport. Schimbaţi-vă modul de viaţă. În dragoste menţineţi-vă sângele rece şi purtaţi conversaţii iscusite cu partenerul de viaţă. Nu vă este frică de gura lumii şi acţionaţi ca şi până acum, deşi colegii vă impun alt cod comportamental. Vă dovediţi un adevărat vizionar şi îi cuceriţi pe toţi prin atitudine, în momentele cele mai stresante.      

Gemeni
Primiţi garanţiile amicilor ca pe o favoare şi vi se poate reproşa că sunteţi prea moderaţi. Descoperiţi că sunteţi foarte „îndrăgostit“ de meseria pe care o faceţi ori de funcţia pe care o exercitaţi. Păstraţi-vă energia pentru distracţia din weekend. Deocamdată, aveţi mult de muncă. Încercaţi să vă implicaţi mai mult în activităţile familiale. Persoana iubită are o problemă de sănătate. Încercaţi să o susţineţi.
 
Rac
Astăzi sunteţi melancolic. Simţiţi că timpul trece prea repede şi că nu puteţi profita din plin de tot ceea ce vă oferă viaţa. Nu vă mai întristaţi şi bucuraţi-vă de concediul care urmează. Renunţaţi la o parte din obiective şi vă lăsaţi în voia partenerilor, tocmai când aceştia sunt rău intenţionaţi. Vi se pare dificil să luaţi decizii clare şi consideraţi că mai puteţi amâna hotărârile importante.

Leu
Postura de şef vi se pare înrobitoare, însă şi aducătoare de cheltuieli şi multă oboseală. Nu sunteţi mulţumiţi nici măcar de persoana iubită şi vă credeţi înşelat, mai ales că pierdeţi nişte chilipiruri. Vi se pregăteşte ceva. O surpriză de proporţii din partea partenerului vă va lăsa cu gura căscată şi vă va întări convingerea că aţi făcut alegerea corectă în plan sentimental. Sunteţi într-o formă fizică deosebită, aşa că nu pierdeţi timpul cu relaxarea.

Fecioară
Vă manifestaţi cu mai multă încăpăţânare şi mai multă ambiţie, uneori chiar fără rost. Aveţi nevoie de multă modestie pentru a vă modifica reacţiile şi pentru a vă primi laudele aşteptate. Primiţi o veste care vă ia prin surprindere. Nu vă aşteptaţi ca tocmai dumneavoastră să fiţi cel vizat şi nu tocmai acum. Pe seară sărbătoriţi alături de prieteni o reuşită financiară remarcabilă.    

Balanţă
Consideraţi că anularea unui contract ar fi benefică pentru dumneavoastră în această perioadă. Faceţi eforturi mari pentru a participa la un fel de ritual complicat care nu face decât să vă plictisească. Sunteţi emotiv şi asta nu vă ajută deloc astăzi. Aveţi o zi plină de întâlniri neaşteptate. Ar fi indicat să amânaţi semnarea unor contracte sau a unor acte importante astăzi, pentru că aţi putea fi înşelat.

Scorpion
Anunţaţi familia că vi s-a oferit un post de răspundere, dar vă este teamă de schimbare şi de criticile rudelor. Asistaţi la un eveniment minor ce declanşează un comportament radical la majoritatea celor din anturaj. Abordaţi cu calm problemele pe care trebuie să le rezolvaţi astăzi. Nimic nou la orizont pe plan sentimental. Însă, puteţi face ceva în acest sens. Aveţi mai multă grijă de sănătatea dumneavoastră.  

Săgetător
Se instalează o de stare de automulţumire destul de periculoasă, după rezultatele financiare înregistrate. Iniţiativele dumneavoastră nu sunt inspirate, iar declaraţiile făcute nu sunt departe de insulte. Astrele vă răsfaţă şi astăzi. În dragoste sunteţi pe aceeaşi lungime de undă cu partenerul. Nu ar fi rău să evadaţi câteva zile într-o excursie la munte.

Capricorn
Doriţi să vă aflaţi în centrul atenţiei şi veţi organiza o petrecere. Candid şi optimist, este posibil să încheiaţi o relaţie care vă va schimba viaţa. Prea mult zgomot pentru nimic. Aşa s-ar caracteriza comportamentul dumneavoastră de astăzi. Vă agitaţi în zadar şi aveţi tendinţa de a trata orice problemă minoră cu maximă importanţă. Nu faceţi decât să vă consumaţi inutil energia. Orice problemă aţi avea, nu uitaţi că sunteţi favorizat de astre şi veţi avea câştig de cauză.     

Vărsător
Astăzi aveţi impresia că toţi vă evită. În plan sentimental comunicaţi bine cu partenerul. Vă veţi simţi cu mult mai bine dacă vă descărcaţi sufletul şi îi spuneţi partenerului ce probleme vă macină. Nu este exclus să pierdeţi acte foarte importante. Veţi face multe excese şi vă miraţi că nu vă simţiţi bine. Îi veţi cuceri şi pe cei mai sceptici şefi cu soluţiile oferite. Puteţi să vă sprijiniţi şi pe ajutorul colegilor.

Peşti
Nu mai aveţi răbdare să ascultaţi sfaturile nimănui, iar la birou vă comportaţi ca şi cum nu aţi fi supus unor reguli. Tinerii suportă din partea părinţilor „penalizări“ dure. Un al şaptelea simţ vă ajută astăzi să evitaţi pericolele. Stresul din ultimul timp v-a consumat bateriile, aşa că ar fi bine să vă planificaţi câteva zile de concediu. Încercaţi să vă ordonaţi priorităţile şi adoptaţi metoda paşilor mărunţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS