17.3 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024

Horoscop

Berbec
Când credeţi cu toată fiinţa în ceva, vă exprimaţi punctul de vedere, chiar dacă acest lucru alarmează pe toată lumea şi chiar dacă provocaţi discuţii. Unii vă admiră pentru curajul dumneavoastră. În viaţa personală simţiţi nevoia de mai multă libertate şi responsabilităţile familiale vă apasă. Puteţi însă să fiţi suficient de abil pentru a rezolva totul într-un mod amiabil. Persoanele pe care le întâlniţi pot avea influenţă asupra dumneavoastră.

Taur
Dacă aţi avut grijă de bani, atunci nu ar trebui să întâmpinaţi probleme. Puteţi chiar să găsiţi soluţii pentru a vă îmbunătăţi situaţia financiară. În relaţia de cuplu, vă înţelegeţi mai bine partenerul de viaţă. Se poate să fiţi nevoit să luaţi unele decizii. Dacă sunteţi singur, trebuie să faceţi şi dumneavoastră eforturi pentru a cunoaşte mai multă lume. Dacă aveţi parte de diverse întâlniri, fiţi cu băgare de seamă.      

Gemeni
Este o zi bună pentru a vă ocupa de planurile profesionale, în special de acelea făcute pe termen lung. Relaţiile cu străinătatea sunt utile. Se poate să faceţi o călătorie în interes de afaceri. Cineva din familie are nevoie de sprijinul dumneavoastră, astfel încât trebuie să vă faceţi timp pentru aceasta. În cazul în care aţi avut probleme de comunicare cu persoanele vârstnice din familie, acum începeţi să vă înţelegeţi din nou cu acestea.
 
Rac
Vă gândiţi foarte serios la planurile profesionale, pe care le puneţi la punct cu multă răbdare. Lucrurile încep să se mişte în direcţia dorită. În privinţa situaţiei financiare, nu este o idee bună să vă faceţi acum un cadou costisitor. Trebuie să vă gândiţi foarte bine pe ce daţi banii. Este bine să vă întâlniţi şi cu părinţii, pentru a le povesti ce aţi mai făcut şi pentru a petrece puţin timp.

Leu
Este o zi bună pentru călătorii, pentru că astfel ieşiţi din mediul obişnuit şi cunoaşteţi alţi oameni. Nu înseamnă că trebuie să fiţi foarte deschis. Prudenţa nu strică niciodată. Aveţi atâtea proiecte şi un program atât de încărcat, încât vă este greu să vă faceţi şi treaba de la serviciu şi să vă ocupaţi şi de treburile personale. Nu sunteţi foarte preocupat de ceea ce se întâmplă pe acasă. Aveţi o mulţime de proiecte personale, care vă mănâncă tot timpul.

Fecioară
Chiar dacă situaţia financiară este stabilă, nu înseamnă că nu se pot întâmpla şi lucruri negative. De aceea trebuie să vă gândiţi foarte bine pe ce daţi banii. În relaţia de cuplu sunteţi nervos, însă tot ceea ce reuşiţi să faceţi este să agitaţi apele şi mai tare. Partenerul de viaţă răspunde în acelaşi fel, prin urmare, prudenţă! Dacă aveţi un prieten bun, cu care nu aţi mai vorbit de multă vreme, căutaţi-l.    

Balanţă
Sunteţi hotărât să duceţi la bun sfârşit ceea ce aţi început în plan profesional. Vă consolidaţi poziţia profesională, iar situaţia devine acum mult mai stabilă. Acasă, în schimb, vă este destul de greu să vă înţelegeţi cu familia. Va trebui să aveţi foarte multă răbdare şi să eliminaţi eventualele conflicte. Astăzi este un moment prielnic întâlnirilor cu persoanele dragi. Dacă nu v-aţi mai văzut prietenii de ceva vreme, stabiliţi o întâlnire.

Scorpion
Dacă sunteţi singur de multă vreme şi v-aţi cam pierdut speranţa să găsiţi persoana potrivită, puteţi avea parte de o surpriză de proporții. În cazul în care trebuie să încheiaţi o afacere importantă, este bine să fiţi prudent şi să cereţi sfatul unui specialist. În plan profesional, aveţi de luptat cu câteva probleme care apar pe parcurs. Veţi avea ocazia să vă puneţi la curent cu ultimele noutăţi şi să vă bucuraţi de un dialog interesant.

Săgetător
Vă descurcaţi bine în plan profesional. Aceste succese dobândite vă readuc încrederea şi optimismul. Acasă, lucrurile sunt liniştite, astfel încât apucaţi să vă relaxaţi în compania celor dragi. Dacă recent aţi cunoscut pe cineva, este o zi bună pentru a vă apropia de ea şi a pune bazele unei noi relaţii. Preferaţi să staţi cu familia decât să participaţi la reuniuni mondene. De aceea, petrecerile şi invitaţiile primite nu vă încântă.

Capricorn
În plan profesional, trebuie să vă stabiliţi un scop foarte clar, pentru ca lucrurile să se desfăşoare aşa cum doriţi. Nu este loc de erori şi nici de aspecte confuze. Viaţa de cuplu vă aduce satisfacţii simple. În domeniul financiar, ar fi bine să cereţi sfatul unui specialist înainte să faceţi un pas important. Vă înţelegeţi bine cu familia şi astăzi aveţi suficient timp pentru a sta lângă cei dragi.    

Vărsător
Situaţia bancară nu este tocmai roz. Se poate să aveţi astăzi câteva surprize neplăcute. Fiţi prevăzător. Relaţia de cuplu vă aduce satisfacţii. Dacă aţi întâlnit pe cineva de curând, noua relaţie devine din ce în ce mai promiţătoare, mai ales dacă lăsaţi trecutul în urmă şi priviţi numai spre prezent şi viitor. Familia are nevoie de dumneavoastră şi se poate să vi se ceară să luaţi unele decizii.

Peşti
Este o zi foarte bună în ceea ce priveşte contul bancar. Vă gestionaţi banii cu multă luciditate şi luaţi decizii bune. Dacă vreţi să faceţi unele schimbări prin casă, ar trebui să vorbiţi cu familia, pentru ca toată lumea să aibă ocazia de a-şi exprima opinia. Nu încercaţi să vă impuneţi cu orice preţ, deoarece lucrurile pot degenera. Dacă ştiţi să vă jucaţi cărţile, aţi putea câştiga o sumă frumoasă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS