15.6 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024

Horoscop

Berbec
Este bine să puneţi ceva bani deoparte, chiar dacă câştigaţi destul de bine. Dacă v-aţi simţit cam rău în ultima perioadă, acum începeţi să vă reveniţi. În domeniul sentimental, trebuie să faceţi tot posibilul pentru a vă limita gesturile, deoarece puteţi face imprudenţe. Dacă sunteţi singur, nu vă gândiţi la posibilitatea unei relaţii serioase. Singurul lucru pe care-l vreţi este să aveţi tot felul de experienţe şi să vă amuzaţi.

Taur
Vă bucuraţi de multă înţelegere din partea persoanelor apropiate şi a familiei. Cu toate acestea, nu înseamnă că trebuie să vă petreceţi tot timpul departe de casă, ignorându-vă familia. Dacă vă întâlniţi cu prietenii, încercaţi să nu vă supăraţi din orice lucru mărunt. Apreciaţi dragostea partenerului de viaţă şi trăiţi fiecare clipă la maximum. Se anunţă o zi plină de evenimente.      

Gemeni
Este bine să faceţi o analiză aprofundată a situaţiei dumneavoastră profesionale, în privinţa programului şi a modalităţii de lucru. Se poate să descoperiţi metode mai eficiente prin care să vă faceţi treaba sau tehnici mai performante. În privinţa situaţiei financiare, este nevoie de mai multă prudenţă. Trebuie să mai aveţi puţină răbdare până când lucrurile vor evolua în direcţia dorită.
 
Rac
Vă înţelegeţi bine cu cei din jur, indiferent de tipul de oameni cu care aveţi de-a face. Acest lucru vă ajută să legaţi prietenii, mai ales când cunoaşteţi persoane deosebite. Cei din familie au nevoie de prezenţa dumneavoastră, astfel încât este cazul să vă faceţi timp pentru ei. Sunteţi preocupat de schimbările care au loc în jurul dumneavoastră. Nu vă lăsaţi copleşit de gânduri negre pentru că acestea vă pot afecta starea de sănătate.     

Leu
Dacă trebuie să plătiţi anumite facturi, faceţi-o din timp şi aveţi grijă să fiţi la zi cu astfel de cheltuieli. În plan amoros, simţiţi nevoia de un suflu de prospeţime, care să revigoreze relaţia actuală. Dacă însă aveţi probleme de multă vreme şi consideraţi că este mai bine să puneţi capăt relaţiei, atunci faceţi în aşa fel încât să vă oferiţi un nou început, mai bun. Aveţi grijă cui îi faceţi confidenţe.

Fecioară
Dacă sunteţi încă singur, sunt mari şanse să întâlniţi o persoană deosebită. În cazul în care aveţi o relaţie stabilă, vă bucuraţi de încredere din partea persoanei iubite. În schimb, situaţia financiară nu arată prea bine. Va trebui să vă ocupaţi de datorii şi să faceţi economie. Încercaţi să menţineţi relaţii echilibrate cu familia şi rudele, oricât ar fi ele de îndepărtate. O persoană mai în vârstă vă face o propunere de colaborare.    

Balanţă
Sunteţi eficient la locul de muncă, astfel încât toată lumea vă urmează exemplul. Dacă vi se pare că sunt prea multe greutăţi de depăşit în relaţia de cuplu, gândiţi-vă că poate aceste praguri constituie o etapă pe care trebuie să o traversaţi pentru a evolua, alături de persoana iubită. Aveţi tendinţa de a fi tot timpul în centrul atenţiei, dar acest lucru s-ar putea să atragă antipatia altor persoane. Încercaţi să vă temperaţi atitudinile.

Scorpion
Dacă sunteţi încă singur, sunt mari şanse să întâlniţi o persoană deosebită. În cazul în care aveţi o relaţie stabilă, vă bucuraţi de încredere din partea persoanei iubite. În schimb, situaţia financiară nu arată prea bine. Va trebui să vă ocupaţi de datorii şi să faceţi ceva economie, pentru că nu sunt şanse să câştigaţi mai mulţi bani în viitor. Încercaţi să menţineţi relaţii echilibrate cu familia şi rudele.

Săgetător
Veţi avea şanse să demonstraţi ceea ce puteţi într-adevăr. Capacitatea de a face lucrurile să meargă bine acasă îi va impresiona pe cei din jur. Veţi reuşi să vă exprimaţi foarte bine şi veţi veni cu o sumedenie de idei, iar familia va recunoaşte meritele dumneavoastră. Sunteţi foarte bine dispus şi ar fi bine să vă păstraţi această stare şi pentru acest sfârşit de săptămână. O persoană de sex opus vă face avansuri, însă nu vă grăbiţi să faceţi vreun pas în această direcţie.

Capricorn
Astăzi este posibil să primiţi o invitaţie la o petrecere. Nu ar fi rău să acceptaţi pentru că astfel veţi alunga starea de monotonie care v-a copleşit în ultima vreme. Faceţi-vă timp însă şi pentru prietenii pe care nu i-aţi mai văzut de mult timp. Trebuie să terminaţi foarte curând treaba pe care aţi început-o acasă. Nu lăsaţi nimic la voia întâmplării şi s-ar putea să aveţi parte de lucruri foarte bune.    

Vărsător
Încercaţi să vă puneţi inteligenţa la contribuţie şi să vă gândiţi la relaţiile pe care le aveţi cu apropiații. Trebuie să vă daţi seama dacă totul este aşa cum pare. Dacă simţiţi că sunteţi puţin stresat, nu ar strica deloc nişte exerciţii fizice. Sunteţi într-o permanentă criză de timp. Aveţi multe drumuri de făcut, iar acest lucru vă va scoate puţin din ritm. Este nevoie de o planificare foarte bună a programului.

Peşti
Sinceritatea este cea care va face diferenţa în ceea ce vă priveşte. Aveţi însă mare grijă cu cine alegeţi să fiţi sincer şi să-i împărtăşiţi din secrete. Fiţi cu băgare de seamă şi nu vă grăbiţi să luaţi decizii pentru că aţi putea avea ghinionul să nu fie cele mai bune. Ar fi bine să vă pregătiţi pentru o săptămână agitată. Nu este exclus să plecaţi într-o scurtă călătorie alături de persoana iubită, la sfârşit de săptămână.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS