17.3 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024

Horoscop

Berbec
Începeţi să vă lărgiţi orizonturile. Vreţi să vedeţi totul în ansamblu, dar să treceţi direct la subiect, iar călătoriile şi educaţia vă pot ajuta în acest sens. Ideile şi persoanele de pe o scară mai mare decât până acum vă menţin mintea ocupată. Astăzi veţi fi irascibil, pentru că ziua este una destul de încărcată. Aveţi multe proiecte de rezolvat şi nu aveţi timp suficient.  

Taur
S-ar putea ca nervii întinşi să vă afecteze judecata. Dacă vi se pare că se pune prea multă presiune pe dumneavoastră, încercaţi să ieşiţi rapid din această situaţie. Amânaţi toate deciziile importante până când consideraţi că va fi un moment favorabil. Din fericire, sunteţi înconjurat numai de prieteni care sunt alături de dumneavoastră. Astăzi nu este indicat să vă faceţi însă planuri de lungă durată, întrucât s-ar putea să nu fie cele mai bune.  

Gemeni
S-ar putea să exageraţi cu cheltuielile. Ar fi bine să nu vă ocupaţi de nimic ce implică un contract, o călătorie sau un curs în această perioadă. Fiţi moderat în tot ce faceţi, evitaţi schimbările inutile şi îngrijiţi-vă. Pe plan profesional aveţi o zi bună astăzi: şeful vă propune o avansare, iar colegii sunt amabili.    
 
Rac
Energia dumneavoastră mentală este stimulată şi influenţată pozitiv. Vă este mai uşor ca niciodată să învăţaţi lucruri noi. Este o perioadă de succes, indiferent de genul activităţilor la care participaţi. Fiţi cu ochii în patru după oportunităţi de afaceri. Este, de asemenea, o zi prielnică pentru a face vizite prietenilor. Cineva din anturajul dumneavoastră vă va propune o afacere profitabilă, dar gândiţi-vă bine înainte de a accepta.

Leu
Vieţile mai multor oameni din jurul dumneavoastră se destramă şi este nevoie să vă implicaţi mai mult pentru a opri acest fenomen. Trebuie însă să fiţi şi dumneavoastră foarte organizat, pentru a fi capabil să faceţi ordine în vieţile altora. Începeţi bine ziua, însă spre seară s-ar putea să aveţi parte de o vizită neaşteptată din partea unei persoane pe care nu aţi mai văzut-o de mult şi nu veţi mai putea să vă rezolvaţi problemele urgente.  

Fecioară
Astăzi aveţi nevoie de o confirmare că prieteniile sunt solide. Se pare că eforturile pe care le depuneţi pentru alţii nu sunt reciproce şi că persoanele în care aveţi încredere nu sunt atât de sincere pe cât ar trebui. Nu ascundeţi ce simţiţi, fiindcă dacă o faceţi nu rezolvaţi nimic. Aveţi multă energie pe care puteţi să o folosiţi în folosul propriu. Partenerul vă va pregăti o surpriză.   

Balanţă
Prietenul la nevoie se cunoaşte. Asta nu înseamnă să vă sâcâiţi prietenii cu diverse cereri, ci doar să le solicitaţi ajutorul din când în când, atunci când simţiţi că aţi lovit un punct mort. Nu uitaţi că ei pot face unele lucruri pe care dumneavoastră nu le puteţi realiza. Aveţi o zi plină de surprize, iar veştile pe care le veţi primi vă vor strica toată dispoziţia. Ar fi bine să petreceţi mai mult timp în preajma familiei.  

Scorpion
Aveţi tendinţa de a atrage bani, şi de îndată ce îi primiţi, îi păstraţi. Membrii familiei vă vor influenţa deciziile financiare. Nu vă este uşor să vă urmaţi propriile înclinaţii, de îndată ce intră în scenă sentimentele. Astăzi veţi avea parte de o surpriză: o veste legată de o cunoştinţă v-ar putea da un pic peste cap. Vă aşteaptă nişte zile obositoare, întrucât aveţi de muncă la un proiect sau veţi avea parte de o vizită neaşteptată.    

Săgetător
Trebuie să menţineţi ştacheta sus, chiar dacă alţii aleg să sară peste unele etape. Nu căpătaţi prieteni, dar ştiţi măcar că duceţi treaba la bun sfârşit şi că puteţi fi mândru de activitatea dumneavoastră. Nu faceţi compromisuri. Aveţi multă încredere în propriile forţe şi credeţi cu tărie că orice problemă are şi o rezolvare. Numai dumneavoastră aveţi dreptate şi nu acordaţi încredere nimănui, dar ar fi indicat să ascultaţi şi sfaturile familiei.  

Capricorn
Vă cunoaşteţi limitele, dar nu vi se pare că atingeţi limita de forţă, toleranţă şi răbdare? O problemă v-ar putea face să treceţi de aceste limite şi v-ar putea cauza o durere de cap sau o pierdere. Nu exageraţi, fiindcă sunteţi doar un om. Sunteţi presat de timp şi nu reuşiţi să găsiţi nici o rezolvare a problemelor. Este posibil ca un prieten apropiat să vă fi trădat încrederea pentru că aţi avut vreo discuţie în contradictoriu cu el.  

Vărsător
Sentimentele şi emoţiile dumneavoastră sunt trezite de o relaţie actuală. Dacă situaţia o permite, s-ar putea să fie momentul să vă logodiţi sau să vă căsătoriţi. Perioada este prosperă şi din punct de vedere al investiţiilor financiare, dar stresul de la muncă vă creează probleme de sănănate. Ar fi bine să consultaţi un medic pentru rezolvarea micilor probleme.

Peşti
Rezistenţa fizică, vitalitatea şi starea generală de sănătate sunt la un nivel scăzut. Este bine să preluaţi controlul asupra tuturor relaţiilor în care sunteţi implicat, pentru a evita disputele şi confruntările. Nu este momentul să insistaţi în aproape nici un domeniu pentru că s-ar putea ca unele obstacole să vă încetinească progresul. Sunteţi stresat şi nervos la locul de muncă, pentru că cineva încearcă să vă creeze probleme.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS