22.5 C
Craiova
miercuri, 5 iunie, 2024

HOROSCOP

  Berbec
Berbecii vor avea de făcut nişte alegeri profesionale importante. Acestea pot fi consecinţele unor propuneri tentante sau ale unor nemulţumiri legate de activitatea actuală. Ar fi bine să nu se împartă în mai multe direcţii şi să aleagă varianta cea mai sigură. În dragoste, vor trece printr-un du-te-vino emoţional, prin nişte duşuri scoţiene sufleteşti, din cauza unei atitudini capricioase a partenerului de viaţă.

  Taur
Taurii vor avea un sfârşit de săptămână încărcat sub aspectul vieţii sociale şi profesionale. Mobilul principal al acestei activităţi intense vor fi banii: întâlniri legate de afaceri, evenimente unde se pot lega relaţii avantajoase, interviuri sau demarări de proiecte. Familia s-ar putea să le creeze mici probleme, vor fi câteva momente mai tensionate. În dragoste, îşi vor descoperi noi afinităţi cu partenerul de cuplu, chiar şi Taurii care se află de mai mult timp într-o relaţie.

  Gemeni
Gemenii se vor afla la sfârşitul săptămânii într-o situaţie dificilă, în sensul că trebuie să facă o alegere legată de viaţa sentimentală: poate trebuie să aleagă între două persoane pe care le plac, poate li se va cere să ierte o greşeală importantă a partenerului sau să iasă dintr-o relaţie de lungă durată. Cert e că va fi un weekend în care vor sta ca pe jar. Veşti ceva mai bune pe latura financiară: nişte proiecte demarate recent încep să prindă contur!

  Rac
Racii vor avea un weekend foarte bun în ceea ce priveşte comunicarea, lucru care li se întâmplă rar: vor fi foarte convingători, vor reuşi să deschidă uşi dincolo de care nu au avut acces până acum, li se va cere sfatul în multe domenii. Vor cocheta cu ideea unei investiţii, a unei achiziţii importante, dar ar fi bine să mai aştepte un pic. În dragoste, vor reuşi să evite la limită un conflict serios. Atenţie, unele gesturi sau comportamente exagerate pot trezi bănuielile partenerului de viaţă!

  Leu
Un weekend cu emoţii mari pentru Lei, pe cele două laturi atât de importante pentru ei: dragostea şi banii. În dragoste, vor aştepta un răspuns important legat de cursul relaţiei. Să se pregătească de insomnii, o clarificare va veni abia duminică! Pe partea financiară, vor avea ceva probleme legate de stabilitatea venitului lor, mai ales cei care depind încă de familie. Şi profesional vor fi foarte încărcaţi, dar vor avea noroc de un val de energie care îi va susţine în ceea ce au de făcut.
 

Fecioară
Weekendul Fecioarelor începe cu o mică dezamăgire legată de cineva din anturaj: ar putea avea parte de o atitudine jignitoare din partea unui prieten sau li s-ar putea refuza nepoliticos ajutorul într-o problemă. Ar fi bine să nu pună la inimă, pentru că aceste tensiuni sunt superficiale şi se vor aplana repede. Vor fi nevoite să solicite un împrumut destul de consistent pentru a face o achiziţie. În dragoste, nu e momentul să aibă pretenţii absurde de la partener.

  Balanţă
Balanţele s-ar putea trezi în aceste zile în nişte situaţii neplăcute, jenante, care le vor afecta imaginea. E posibil să fie prinse cu mâţa-n sac într-o problemă, să fie surprinse bârfind pe cineva sau să li se descopere nişte secrete intime. Ca să evite aceste neplăceri, ar fi bine să nu se joace cu focul şi să fie discrete. Vor primi un ajutor bănesc de la cineva din familie la mijlocul perioadei. În dragoste, e loc de joacă: puterea lor de seducţie e la cote foarte bune!

  Scorpion
Moralul Scorpionilor ar putea fi la pământ după o discuţie neplăcută în relaţia de cuplu. Relaţiile solide vor fi zguduite, cele fragile se vor destrăma, cel mai probabil. Din păcate, nu vor fi ei cei care vor avea puterea de decizie, aşa că nu au decât să spere că va fi bine. Proiectele profesionale vor lua un curs foarte bun şi îşi vor rezolva rapid nişte probleme urgente. S-ar putea trezi cu mai mulţi bani în buzunar, în urma recuperării unor datorii.

  Săgetător
Săgetătorii vor avea iar o perioadă nostalgică (ceea ce, la firea lor impetuoasă, e doar semnul unei oboseli trecătoare): îşi vor aminti de trecut, de foşti iubiţi sau iubite, de prieteni cu care n-au mai vorbit de mult, vor reciti scrisori vechi. Nu-i va ţine însă această stare! Duminică îşi vor recăpăta energia şi vor fi gata de noi aventuri. E posibil să aibă nişte dificultăţi financiare, să nu mai primească nişte lucruri sau bani care li s-au promis. În dragoste, cei singuri se pot aştepta la o aventură picantă!

  Capricorn
Pentru Capricorni se preconizează necesitatea unor cheltuieli importante, dar care îi vor scuti pe viitor de probleme mai mari. Oricum, banii vor veni conform aşteptărilor, aşa că n-au de ce să-şi facă griji. În dragoste, cei cuplaţi vor avea ocazia să petreacă nişte clipe deosebit de fierbinţi şi chiar să facă experimente erotice.

  Vărsător
Vărsătorii sunt răsfăţaţii zodiacului în aceste zile: tot ce vor începe, vor termina cu bine, în special dacă e vorba de examene sau proiecte profesionale. Energia şi puterea lor de muncă vor atinge cote maxime, ar fi bine să nu le risipească. Tot în această perioadă vor fi remuneraţi în urma unui serviciu făcut mai demult. În dragoste, duminica le aduce multe surprize plăcute, în special celor singuri.

  Peşti
Sfârşitul de săptămână al Peştilor va începe cu nişte discuţii cam incomode legate de bani. Vor fi nevoiţi să bage mâna adânc în buzunar pentru a se revanşa faţă de cineva care le-a făcut cândva o favoare sau pentru a plăti nişte datorii înainte de termen. Tot discuţii, şi tot incomode, vor avea cu cineva din anturaj care le va face nişte reproşuri întemeiate. În dragoste, câteva mici izbucniri de gelozie se pot termina cu momente toride.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS