22.5 C
Craiova
miercuri, 5 iunie, 2024

HOROSCOP

  Berbec
Priviţi spre viitor cu entuziasm, pentru că se apropie o perioadă în care vă puneţi mari speranţe. Aţi dori să săriţi peste unele etape intermediare, pe care le consideraţi inutile, doar ca să ajungeţi mai repede la destinaţia finală, dar nu puteţi trece peste ele! E nevoie de efort, de concentrare şi de o strategie bine gândită pentru a urma paşii necesari, deci nu încercaţi să ajungeţi direct la capăt.

  Taur
Parcă toate merg de-a-ndoaselea, împotriva voinţei dumneavoastră. Speraţi ca totul să se desfăşoare după un anumit tipar, fiind un mare amator de acţiuni repetitive, or, programul acestor zile pare complet dat peste cap de situaţii neplanificate. Lăsaţi-vă mereu o marjă de eroare pentru astfel de situaţii în care neprevăzutul dă peste dumneavaostră.

  Gemeni
Aveţi motive de fericire zilele acestea, vă simţiţi bine şi vi se citeşte pe chip bucuria de a trăi. Apar evenimente vesele, vă întâlniţi cu oameni care vă iau în seamă şi vă apreciază pentru modul dumneavoastră tineresc şi liber de a vă comporta. Cine vă vede spune că nu aveţi nici o grijă, chiar dacă realitatea e alta, dar reuşiţi de fiecare dată să abordaţi o atitudine pozitivă ce îi face şi pe alţii să descopere frumuseţea vieţii.  

  Rac
Aţi prins pe cineva cu mâţa-n sac, dar, în loc să-l faceţi pe el să regrete cele comise, vă luaţi pe umeri vini pe care nu le meritaţi şi vă faceţi tot felul de procese de conştiinţă. Vă întrebaţi de ce aţi avut încredere în el, cum de v-aţi lăsat păcălit, atitudine tipică pentru un Rac sensibil, dezamăgit de lume. Trebuie să lăsaţi deoparte toate aceste lamentări şi să-i cereţi celuilalt socoteală. Este o lecţie bună de viaţă.

  Leu
Nu aveţi motive de bucurie în compania unei persoane de la care aveaţi alte pretenţii. Vă dezamăgeşte, pentru că a făcut unele promisiuni pe care nu şi le-a onorat. Faceţi prea mult caz pe marginea unei banale decepţii, nu sunteţi genul de om care pune la suflet atât de uşor o astfel de situaţie, dar acum nu e vorba doar de faptul că persoana respectivă a uitat să îşi onoreze o sarcină faţă de dumneavoastră, ci că nu v-a luat suficient de mult în seamă într-un moment important pentru dumneavoastră.

  Fecioară
Vă apropiaţi cu paşi mari de finalul unei etape în care aţi investit foarte mult: timp, energie, pasiune, vise! Orice lucru bun se termină la un moment dat, dar asta nu înseamnă că totul se încheie aici pentru dumneavoastră. Puteţi prelua din capitolul tocmai terminat resursele acumulate pentru a urca pe o treaptă superioară. Trageţi concluzia necesară şi alegeţi deja altă cale.

  Balanţă
Dumneavoastră şi partenerul de viaţă priviţi diferit relaţia, fiecare din alt unghi, apreciind alte valori pe care le puneţi în joc. El aşteaptă de la dumneavoastră mai multă emoţie, mai multă implicare afectivă, pe când dumneavoastră apreciaţi mai mult seriozitatea, fidelitatea, încrederea pe care v-o inspiră pe termen lung. Nu e vorba aici de o scindare între sentiment şi raţiune, ci ar fi nevoie de o discuţie faţă în faţă prin care să aduceţi cele două viziuni la un numitor comun.

  Scorpion
Unde-i lege nu-i tocmeală, ca atare nu încercaţi să vă luptaţi inutil cu cei care nu vor să se supună anumitor reguli. Unii sunt în stare să dea vina pe dumneavoastră pentru prostiile lor, de aceea trebuie să aveţi un alibi sau o dovadă palpabilă care să vă pună într-o poziţie mai bună faţă de ei.

  Săgetător
Unele relaţii nu sunt veşnice, ca atare, zilele acestea vă puteţi aştepta să vedeţi pentru ultima oară o persoană de care, la urma urmei, nici nu aţi fost foarte ataşat. A fost o cunoştinţă oarecare, de circumstanţă, un prieten fals, care nu a dat dovadă de seriozitate faţă de dumneavoastră, deci trebuie să vă debarasaţi de prieteniile inutile. N-are rost să-i mai păstraţi în agenda de telefon şi nici să-i mai numiţi prieteni, pentru că nu au demonstrat că sunt alături de dumneavoastră când aţi avut nevoie.

  Capricorn
Sunteţi influenţat negativ de o persoană cu o putere mare de convingere. Are un asemenea mod de a vi se adresa încât nu aveţi forţa de a spune „nu“. Intuiţia vă atrage atenţia că influenţa lui nu e bună asupra dumneavoastră. Atâta timp cât sunteţi conştient de rolul lui nefast, e mai bine să nu vă implicaţi în acţiunile în care vrea să vă atragă şi pe dumneavoastră, pentru că, într-o zi, intenţiile sale vor ieşi la lumină.

  Vărsător
Banii nu sunt la un nivel prea optimist, ci sunteţi nevoit să mai strângeţi cureaua. În fond, e o decizie înţeleaptă, având în vedere că se apropie sărbătorile şi aveţi nevoie de mai mulţi bani, deci e în avantajul dumneavoastră să mai renunţaţi la unele cheltuieli, care nu sunt obligatorii acum. Cu greu vă descurcaţi cu bugetul pe care îl aveţi, dar cu un dram de prudenţă şi cumpătare, veţi face faţă la toate constrângerile financiare.

  Peşti
Vă bucuraţi de atenţia persoanei iubite, care vă răsfaţă în gesturi de tandreţe pe care le apreciaţi. Nu contează, nimic altceva acum decât vorbele dulci şi romantismul, momentele petrecute în doi, planurile comune pe care vi le faceţi pentru perioada următoare. E posibil să vă facă o invitaţie sau o propunere de zile mari, care va încununa cu succes tot anul, de parcă doar ceea ce are acum de spus e cel mai important eveniment din 2009.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS