18.7 C
Craiova
miercuri, 5 iunie, 2024

Horoscop

  Berbec
Zilele trec foarte lent, aveţi impresia că weekendul acesta durează cât o lună, dar puteţi folosi eficient timpul pe care-l aveţi la dispoziţie. Vă puteţi concentra asupra unor proiecte care necesită mai mult timp şi, pentru că nu sunteţi grăbit, le puteţi face pe toate pe îndelete, în linişte, cu spor. Nu suportaţi prea uşor acest ritm lent şi se pare că toate sunt blocate, deci răbdarea vă e pusă la încercare.

  Taur
Se naşte un vis în mintea dumneavoastră şi deja începeţi să construiţi totul în detaliu, cu energie şi mult entuziasm. Trebuie să puneţi mâna pe unelte şi să transformaţi acest plan – deocamdată teoretic – în realitate, pentru că sună prea promiţător ca să-l lăsaţi să aştepte. Sunteţi plin de pasiune, nu pentru că aţi avea chef de acţiune, ci pentru că apar suficiente motivaţii pentru a vă implica mai serios în această activitate.

  Gemeni
Aveţi o mulţime de idei bune, dar simţiţi că nu sunteţi lăsat să vă exprimaţi punctul de vedere. Mereu apare un refuz, o cenzură, un „pumn în gură“, acel sentiment că nu aveţi voie să vorbiţi şi să vă daţi cu părerea, ceea ce devine frustrant pentru o persoană ca dumneavoastră, care pune atâta preţ pe comunicare. Treceţi prin medii ostile, în care ceilalţi îşi impun opiniile cu agresivitate, încât veţi prefera să tăceţi, decât să declanşaţi conflicte. Totuşi, aveţi ceva de spus şi veţi încerca să mai deschideţi subiectul.

  Rac
Nu ştiţi cum să reacţionaţi în faţa şanselor acestor zile. Primiţi veşti care vă umplu sufletul de speranţă, ca a doua zi să nu mai simţiţi nimic, de parcă a fost doar un balon de săpun. Trebuie să trataţi cu precauţie ofertele acestei perioade, pentru că nu tot ce vi se propune va avea o materializare. Multe pot fi simple vorbe în vânt, care nu vor ajunge la nici un rezultat, aşa că nu speraţi mai mult decât e cazul. O relaţie în care v-aţi pus speranţe poate eşua.

  Leu
Simţiţi fiorii unei noi iubiri în suflet, dar nu aveţi încredere că va fi ceva de durată, ca şi cum nu ar fi o iubire reală, ci un banal flirt, fără viitor. Să nu aşteptaţi de la persoana iubită gesturi de maximă afecţiune, pentru că vorbele sale pot fi doar… vorbe, neînsoţite de dovezi. Amorul, de fapt, nu inspiră stabilitate, fidelitate, loialitate pe termen lung, relaţiile de acum fiind sortite pieririi în scurt timp. Nu durează, par doar o joacă.

  Fecioară
Unde apăreţi dumneavoastră, se face lumină, deoarece jucaţi un rol important în acele medii tensionate în care tabere adverse nu pot ajunge la un consens. Reuşiţi să-i adunaţi faţă în faţă, la negocieri, ca un factor de echilibru menit să arate calea spre o mai bună înţelegere. Totuşi, dacă vedeţi că unii întorc armele împotriva dumneavoastră deşi vreţi doar să fiţi de ajutor, mai bine nu vă implicaţi mai mult decât e cazul. Nervii lor se pot descărca pe cei nevinovaţi.

  Balanţă
Staţi cu ochii pe bani pentru că riscul trece prin contul dumneavoastră şi face ravagii. Apare un pericol – deloc trecător – prin care aţi putea rămâne fără bani, aţi putea încheia o afacere proastă sau aţi face o investiţie păguboasă, ca atare mai bine ţineţi banii la ciorap decât să-i daţi într-o direcţie suspectă. Criza economică mondială coboară direct în microeconomia dumneavoastră şi lasă urme grave, dar care pot fi depăşite dacă nu amplificaţi şi dumneavoastră furtuna mai mult decât e cazul.

  Scorpion
Dacă vreţi ca toate să vă iasă bine, detaşaţi-vă un pic de restul lumii pentru că, implicat în treburile altora, nu vă puteţi concentra la ale dumneavoastră. Preocupat de soarta celor din jur, aţi putea să vă neglijaţi, ratând ocazii, care v-ar fi doar vouă adresate. O doză de egoism nu strică uneori, pentru că aşa vă aşezaţi pe dumneavoastră în prim-plan şi vă ocupaţi de propriile succese, fără să vă pese ce se petrece în jur. Acordaţi-vă toată atenţia!

  Săgetător
Aveţi un efect devastator asupra persoanelor care ţin la dumneavoastră cu adevărat. Persoana iubită se transformă într-un mieluşel, gata să facă orice pentru dumneavoastră, iar prietenii vă stau prin preajmă cu entuziasm, cu bucurie, pentru că ştiu că le oferiţi mereu o aventură pe cinste. Dacă sunteţi îndrăgostit, aţi putea avea un weekend plin de iubire, dar, dacă nu aveţi încă un partener, deschideţi bine ochii: îl puteţi găsi chiar acum!

  Capricorn
Nu puteţi uita, deocamdată, un episod trist din trecut şi, orice aţi face, tot în acel punct critic vă întoarceţi. Unii încearcă să vă distragă atenţia ca să nu vă mai gândiţi, dar aveţi o reală plăcere să reveniţi în acelaşi loc, privind doar partea negativă a trecutului. Este timpul să lăsaţi amintirile la locul lor şi să înlocuiţi ceea ce nu a mers bine cândva cu evenimente mult mai plăcute din prezent. De exemplu, iubirea este unul dintre ele: faceţi-i partenerului o surpriză. Efectul ar fi maxim.

  Vărsător
Puteţi acumula acum mult stres şi oboseală, încât pare să fie una dintre cele mai aglomerate perioade. Pe de o parte, vă asumaţi mai multe sarcini decât puteţi duce, şi pe de alta, şefii şi colaboratorii, văzându-vă atât de dornic de muncă, v-ar putea mări norma de lucru. Dacă tot arătaţi că sunteţi capabil de mai mult, de ce să nu lăsaţi şi altora din responsabilităţi? Aveţi grijă cât promiteţi că faceţi, pentru că s-ar putea să fiţi depăşit de situaţie la un moment dat!

  Peşti
Când începeţi să vă îndoiţi de şansele de reuşită ale unei acţiuni, e ca şi cum aţi da deja verdictul: eşec… Dacă sunteţi în faţa unui punct critic, care vă duce cu gândul la un final, nu abandonaţi fără luptă, pentru că e normal că va duce spre un eşec. Mai luptaţi, mai schimbaţi direcţia, mai abordaţi şi alte metode pentru a salva situaţia, pentru că nu e totul pierdut. Ar mai exista o alternativă, dar s-ar putea să nu vreţi s-o încercaţi, pentru că v-aţi pierdut încrederea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS